Kitchen is open

Burger Bar the Bull

Rating 2.6 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian
Vegan
Special diets
Free wifi

Reviews (13)

Erittäin hyvä ellei paras burgeri paikka Tampereella! Koskaan ei ole vielä noin hyvää (medium) pihviä ollut burgerin välissä ja muutenkin mehukas ja maistuva setti.
Ystävä suositteli ottamaan bataattiranskalaiset ja ne olivat huiput, tosi rapeat ja sopivasti maustetut. Tarjoilija oli rento, hauska ja ammattimainen sekä ravintolan miljöö muutenkin mukava.
Kaiken kaikkiaan jäi kyllä hyvä mieli käynnistä ja varmasti menen uudestaan lähitulevaisuudessa! Suosittelen!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 14.09.2018
Rating: 0

erittäin hyvä ja viihtyisä paikka! Hinta laatu suhde mahtava. Ruoka mielettömän hyvää. Musiikki parasta ja viihtyisä sisältä. En voi kuin suositella

     
     
     
Experience: Lunch Added: 10.08.2018
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Gastropubiksi odotin paikalta enemmän. Ruoka melkoisen keskinkertaista, parempaa hampparia löytyy lähistöltäkin halvemmalla. Miljöökään ei ole mitenkään erikoinen.
Juomapuoli ihan ok, muttei sekään mitenkään "must".

Valitettavasti en siis keksi oikein mitään syytä erityisesti lähteä Bulliin, toki jos sattuu liikkumaan vieressä, tuollakin voi vielä piipahtaa. Ihan lähiympäristössä on kuitenkin useita kiinnostavampia ruoka- ja juomapaikkoja.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 31.05.2017
Rating: 0

Kasvishampparin pihvi oli lähinnä sosetta sämpylän välissä. Maut alle keskinkertaisen ja hinta priilan mukaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.12.2016
Rating: 0

Ruokaa voi kuvailla suureksi pettymykseksi. Ostin juustohampurilaisen, mikä oli kuiva, sisältäen vain kuivan pullaleivän ja sen välissä todella rasvainen pihvi ja yksi naurettava salaatinlehti. Lisukkeet sai laittaa itse, mutta ne olivat suorastaan naurettavat: vähän majoneesia, kaksi coctailsuolakurkkua ja yksi kirsikkatomaatti puolitettuna.

Kaiken kruunasi se, että otin ranskalaisten sijasta salaatin. Normaaleissa ravintoloissa lisukesalaatit ovat olleet järkeviä, mutta mikä minua täällä odottikaan! Muutama mustassa kastikkeessa (?) pyöritelty salaatinlehti! Tämä tuntui jo surkealta vitsiltä. Ja tämä lisukesalaatti maksoi 4€!

Kaiken kukkuraksi palvelu oli tyhmpeää. Tarjoilija vain pahoitteli, kun kerroin olevani hyvin tyytymätön annokseeni. Ymmärän toki, etteivät tavalliset tarjoilijat voi vaikuttaa annoksien sisältöön. Toista kertaa en tähän paikkaan mene, se on varmaa. Lisäksi tuotteiden hinta oli mielestäni todella kallis laatuun nähden. Tampereella on monia parempia burgeripaikkoja, jotka ovat myös halvempia. En suosittele tätä paikkaa todellisen burgerin ystäville.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 15.10.2016
Rating: 0

Kokeilimme Syö Tampere kampanjan innoittamana uutta ravintolaa, joten annokset maksoivat kympin per nenä. Otin lisäksi vielä oluen hanasta. Normaalisti annokset olisivat ilmeisesti maksaneet 16 ja 18 euroa. Seuralaiselleni tuli juustopurilainen, ja itse otin kana teryakin. Puolessa välissä burgeria vaihdoimme annokset saadaksemme molemmista burgereista hyvän kuvan.

Kana teryaki maistui varsin hyvältä, mutta petyin burgerin lihan määrään. Burgeri oli yhtä litteä kuin mäkkärin euron juusto, ja lihaa oli todennäköisesti suurin piirtein saman verran. Olin hieman pettynyt annoksen kokoon. Juustoburgerissa oli varsin passelin kokoinen pihvi, mutta se ei ollut mitenkään erityinen nautinto. Lihan läpi maistui lähinnä mustapippuri, minkä lisäksi pihvi oli joksenkin kuivahko. Tilasimme pihvin mediumina, mutta sitä se ei ollut.

Asiakaspalvelussa ei ollut valittamista, ja tilat olivat siistit. Pettymys kahteen annokseen ei kyllä tuota uutta käyntiä tähän ravintolaan ainakaan lähitulevaisuudessa. Katsotaan ehkä sitten pidemmän ajan päästä ovatko mitään oppineet.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 15.10.2016
Rating: 0

Konseptina ajatuksen tasolla hauska ja miljööltään upea burgerimesta. Illanviettoon varmasti ihan kelpo paikka ainakin juomavalikoimansa puolesta.

Lounassapuska ei sinänsä maksanut hirvittävästi, mutta ala cartelta jos olisi tilannut niin kyllä olisi kukkaroa hirvittänyt. Hyvästä ruuasta ja palvelusta maksaa mielellään, mutta ruoka oli valitettavasti vain keskivertoa ja palvelu todella, todella tympeää. Paikalla ei edes ollut meidän seurueen lisäksi kovin montaa pikkupoppoota. Tiskin takana hengaajat/tarjoilijat seurustelivat keskenään ja vaikuttivat lähinnä närkästyneiltä, kun saavuttiin paikalle. Ja ai niin: lastenvaunujen kanssa sisään pyrkinyt porukka käännytettiin heti ulko-ovelta. Tarjoilija perusteli asiansa tyhjentävästi: "Tänne nyt ei vaan saa tulla vaunujen kanssa." Ok.

No mutta ranskalaisista plussaa! Olivat mukavan rapsakoita ja sopivan suolaisia. Majokin oli ihan pätevä. Hampurilainen oli kuitenkin tarpeettoman kuiva, vaikka yritin itse sotkea sekä ketsuppia että majoneesia väliin. Lisäksi pihvin jauheliha oli sen verran jänteistä, että sain kaivaa mykysiä hampaankolosta. Kypsyys ok eikä paksussa pilvissä sinänsä mitään vikaa noin muuten. Juusto oli todella pettymys juustohampurilaisessa (mauton).

Kuten todettu: Tampereella on parempiakin bursapaikkoja. Upealla sisustuksella ei valitettavasti pitkälle pötkitä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 20.09.2016
Rating: 1

Purilaisia ja olutta, molemmissa laaja valikoima.

Hampurilaisen pääosassa iso, paksu ja sopivasti medium pihvi. Makuasia tykkääkö tästä vai ohuemmasta pikaruokaversiosta. Itse tykkäsin.

Tarjottimella vähän lisukkeita ja olisiko sivupöydällä ollut vielä jotain lisääkin. Majoneesia olisi kyllä kaivattu hieman lisääkin, mukana tullut pikkukippo ei riittänyt.

Palvelu sen sijaan hyvin ystävällistä, mutta eipä ollut päiväkään kauhean kiireinen. Pidin miljööstä, siinä ravintolan ja pubin välimaastossa, mutta gastropubihan tämä onkin ja sillä odotuksella sisään astelin. Hampurilainen kuuluu syödä käsin ja olut hörppiä pullosta ja siihen paikka kyllä sopi. Hinta ylärajoilla, joten hinta/laatu -asteikkoon laittaisin 2,5 jos mahdollista.

Testaan vielä toistekin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 01.09.2016
Rating: 0

Hampurilaiset oletuksena ilman kastiketta, no eihän tätä perustyyppi tajua joten kuivaa.
Ylihinnoiteltua mutta ideana ihan kiva. Valitettavasti Tampereella on parempiakin bursamestoja, tämä paikka ei saa palaamaan uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 22€ Added: 31.08.2016
Rating: 0

Aika hintava hampurilaispaikaksi, mutta mangolla maustettu hampurilainen ranskalaisilla oli mielestäni maukas ja sopivan kokoinen. Varmaan käyn joskus toistekin, vaikkei tästä vakiopaikkaani tule.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 08.08.2016
Rating: 0

Community

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Hatanpään valtatie 4, 3300 Tampere - Route
050 3455422
http://www.facebook.com/ravintolathebull

Options