Lazzu

3 reviews

Badges

Blog link

Reviews (3)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Bistro Venla café-restaurant

Uuniperunani oli pari päivää sitten uunista tulleen ja mikrossa lämmitetyn makuinen. Sisälsi myös kinder-yllätyksen. Kalkkunatäytteessä ei ollut valittamista. Salaatti ei ollut kummoinen. Seuralaiseni annos näytti todella pieneltä sen hintaiseksi salaattiannokseksi. Sokoksen alakerrasta olisin saanut paremman hinta/laatu suhteen. Hieman nälkäkin jäi.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 25.10.2016
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Frankly european

Kastikkeet olivat varsin osuvia annoksissa. Savuolutpihvissäni oli liha hieman liian kypsää että sitä olisi saanut sanoa hyväksi mediumiksi, mutta hyvin se meni alas kurkusta. Kastike oli hieman pettymys omalla kohdallani, koska odotin voimakkaampaa savun makua. Seuralaiseni kehuivat omat annoksensa maasta taivaisiin, ja maistaessani karitsaa viikunakastikkeessa jäin hieman kadehtimaan makukokemusta. Annos oli selkeästi näistä annoksista paras. Jos väkisin pitää negatiivista löytää, pari papua olivat hieman kärähtäneitä. Lisäksi tätä annosta oli vain yksi jäljellä, joten toinen seuralaiseni "joutui" tyytymään turskaan. Turskaa leppäsavujuustokastikkeessa en maistanut joten siitä en osaa antaa kantaa ottavaa kommenttia, mutta seuralaisen mielestä annos oli erittäin hyvä ja kypsyysaste erinomainen. Jälkiruokana olevani panna cotta oli oikein onnistunut. Seuralaiseni suklaakakku oli varsin tukeva mutta erittäin maukas.

Naapuripöydässä ei selvästi osattu arvostaa hyvää ruokaa. Ilmeisesti kasvisten olisi pitänyt olla keitetty muusiksi ja kala paistettu kuivaksi korpuksi. Makunsa kullakin. Asiakaspalvelija hoiti kuitenkin tapauksen mallikkaasti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 33€ Added: 15.10.2016
Rating: 0

Restaurant: Burger Bar the Bull

Kokeilimme Syö Tampere kampanjan innoittamana uutta ravintolaa, joten annokset maksoivat kympin per nenä. Otin lisäksi vielä oluen hanasta. Normaalisti annokset olisivat ilmeisesti maksaneet 16 ja 18 euroa. Seuralaiselleni tuli juustopurilainen, ja itse otin kana teryakin. Puolessa välissä burgeria vaihdoimme annokset saadaksemme molemmista burgereista hyvän kuvan.

Kana teryaki maistui varsin hyvältä, mutta petyin burgerin lihan määrään. Burgeri oli yhtä litteä kuin mäkkärin euron juusto, ja lihaa oli todennäköisesti suurin piirtein saman verran. Olin hieman pettynyt annoksen kokoon. Juustoburgerissa oli varsin passelin kokoinen pihvi, mutta se ei ollut mitenkään erityinen nautinto. Lihan läpi maistui lähinnä mustapippuri, minkä lisäksi pihvi oli joksenkin kuivahko. Tilasimme pihvin mediumina, mutta sitä se ei ollut.

Asiakaspalvelussa ei ollut valittamista, ja tilat olivat siistit. Pettymys kahteen annokseen ei kyllä tuota uutta käyntiä tähän ravintolaan ainakaan lähitulevaisuudessa. Katsotaan ehkä sitten pidemmän ajan päästä ovatko mitään oppineet.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 15.10.2016
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites