Kitchen is open

Fafa´s

Rating 3.5 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (2)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Hyvää (pika)ruokaa ja kiva ilmapiiri. Sopii hyvin kasvissyöjille ja jopa vegaaneille. Tapa kuuluttaa valmiista annoksesta asiakkaan etunimellä on hauska ja luo mukavaa tunnelmaa, mutta kaikki eivät ehkä mielellään vääntäydy paikaltaan noutamaan annostaan. Vinkki: tilattaessa kysytään otatko chiliä, tämä tarkoittaa että annoksen päälle ripotellaan roimasti silputtua tuoretta chiliä. Saattaa näyttää hurjalta, mutta kyseessä on ehkä maailman miedoin chili.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 17.03.2016
Rating: 0

Vegepita mukaan. Perinteiselle ravintolakadulle auennut pikaruokala on sisustettu mustalla ja valkoisella. Ruoat tilataan kassalta ja mukaan otettaessa noudetaan nimenhuudon perusteella.

Falafel-pita osoittautui kooltaan sopivaksi ja kosteutta tällaisissa ruoissa arvostavalle asialliseksi lajinsa edustajaksi. Falafelit hyviä. Aavistuksen tunkkaisen makuinen kaalipikkelsi olisi kaivannut jotakin pirteämpää elementtiä seurakseen. Chilinkappaleet pinnassa, olisi voitu sijoittaa syvemmällekin annokseen.

Palvelu rentoa ja oikein ystävällistä. Toivottavasti viikonlopun aukioloajat laajentuisivat, erinomainen vaihtoehto perinteisemmille mättölöille. Vierailen taatusti jatkossakin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 24.02.2016
Rating: 0

Community

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Aleksanterinkatu 29, 33100 Tampere - Route
044 239 9979
http://www.fafas.fi

Options