Vilpe

4 reviews

Badges

Blog link

Reviews (4)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Maka Sushi

Kekseliäitä susheja, aina huippu palvelu, raikas & tuore! Mansen paras sushipaikka!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 18.05.2016
Rating: -1

Restaurant: Gastropub Tuulensuu gastropub

Tunnelma on kotoisa, ja tykkään käydä Tuulensuussa etenkin syksyisin ja talvisin. Hyvät juomavalikoimat - muutakin kuin sitä olutta! Juomapuolella asiantunteva henkilökunta, ruuan kanssa palvelu aika vaihtelevaa... Maalaislohkoperunat ja niiden kanssa tulevat kastikkeet on pakko ottaa joka kerta - täydelliset!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 18.05.2016
Rating: -1

Restaurant: Friends & Brgrs

Paikka on ainakin toistaiseksi vielä niin suosittu, että jonottamaan ja odottamaan joutuu. Pari kertaa on tuli käytyä ovella ja käännyttyä takaisin pitkän jonon takia. 40min odotusta "pika"ruokapaikassa on vaan liikaa, vaikka olisikin ns. parempi burgerpaikka. Ehdottaisin ruokalistojen laittoa jo ovelle jakoon, että porukka voisi jo jonossa miettiä mitä haluaa eikä jäädä tiskillä arpomaan ja hidastuttamaan toimintaa.

Annos oli hyvä, ja maistuva - hintansa arvoinen! Tykkäsin etenkin pihvistä joka oli medium ja maistuva sekä erinomaisesta sämpylästä! Seuraavalla kerralla tilaisin tuplapihvillä, nyt jäi hieman nälkä. Lounas aikaan normi ateria ok.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 18.05.2016
Rating: 0

Restaurant: Papito

Á la carte - lista ja lounas lista on samat - ei erillisiä listoja. Se oli ok, koska annokset (6 erilaista vierailuhetkellä) ovat edullisia, kaikki alle 10e ja veget alle 9e. Todella mukava ja avulias henkilökunta!

Ruoka oli maukasta, toiveideni mukaan sopivan tulista ja annoskoko oli passeli - nälkä lähti!

Otin ruuan mukaan, ja plussaa myös siitä, että se säilyi rasiassaan jopa yllätttävän lämpimänä/kuumana, vaikka kuskasin annoksen 30min päähän.

Kiva, että kerrankin on suorastaan runsaudenpulaa kasvisvaihtoehdoista, ja ruoka vei kielen mennessään! Plussaa tuoreista raaka-aineista ja yrteistä!

Ehdottomasti pistäydyn toistekin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 18.05.2016
Rating: 0


Images


Followers