Kitchen is open

Classic Pizza Tampereen kylpylä

italian, pizza
Rating 3.7 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (17)

Odotusta 45 min, mutta ei kannattanut. Parmankinkku pizzassa on useimmiten varma valinta. Nyt kinkku oli käpristynyt uunissa ja maku ilmeisesti hävisi sinne. Aurajuustoa oli äärimmäisen paljon. Pizza oli kokonaisuudessaan erittäin suolainen. Pohjassa olisi ollut aineksia parempaan, koska oli erittäin ohut ja miellyttävä. Tomaatin viipaleet vetistivät koostumusta. Tästä ei jäänyt oikein mitään hyvää kerrottavaa. Pöydässä mielipiteet oli saman suuntaisia. Palvelu oli parempaa, mutta ei sekään pelasta huonoa kokkia tai huonoja raaka-aineita. En ymmärrä pizzerian hyvää mainetta tämän perusteella.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 18.12.2017
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Tilasin kaksi samanlaista pitsaa mukaan. Tuotteet tulivat suhteellisen nopeasti ruuhkasta huolimatta. Harmitus syntyi kuitenkin tuotteesta jossa senttien paksuiset, vetiset ja epäsymmetriset tomaattiviipaleet tekivät pohjasta vetisen. Lisäksi annoksista unohdettiin antaa mukaan annoksien nimissä esiintyvät raaka-aineet. Nopea kieppi takaisin ja sain tietty ne mukaani, harmillista kuitenkin että asiakas joutuu tarkastamaan tuotteen ja palaamaan ravintolaan saadakseen tilaamansa tuotteet. Kolmatta kertaa en lähtenyt takaisin kun huomasin vielä yhden aineksen uupuvan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 26.11.2016
Rating: 0

Vaalea tarjoilija iloisen teennäinen mutta parempi niin! Terassilla ei saa polttaa missään pöydässä, siitä joko plussaa tai miinusta. Kuka mistäkin pitää.
Itse pizza oli ihan hyvä. Pohja oli hyvä, ei veltostunut palaa nostaessa käteen. Omaan makuuni liian tulinen mutta tämä kyllä kuvauksessa mainittiin. Kyllä täällä kerran käy syömässä eikä muistele pahalla.
Mielikuvituksellisia pitsoja, niistä pisteet!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 04.08.2016
Rating: 0

Suomen parasta pitsaa. Välillä hieman hidas, kun asiakkaita paljon, mutta odottamisen arvoista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 26.07.2016
Rating: -1

Kylän parhaat pizzat. Hyvät tuoreet täytteet.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 01.11.2015
Rating: 0

Ylihintainen, luokatonta asiakaspalvelua! Kävimme torstai-iltana Classic-pizzassa ja palvelu oli todella huonoa, suorastaan ala-arvoista. En voi suositella. Myöskin kolmesta täytteestä veloitettiin lisämaksulla yksi, vaikka kolme täytettä kuului normaalihintaiseen pizzaan. Kysyin tätä asiakaspalvelujalta, joka vastasi, että hänen on veliitettava lisämaksu. Selväpä se!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 24.09.2015
Rating: 0

Todella loistavat pizzat. Pohja on ohut ja rapea, ei lainkaan pullamainen. Täytteet monipuoliset ja kauniisti asetellut. Täytteissä on meidän perheelle sopivia erikoisempia vaihtehtoja ja kuitenkin harmonisina makukokonaisuuksina.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 11.06.2015
Rating: 0

En ole parempaa pizzaa koskaan syönyt, voimakas arominen. Ehkäpä vain parempi löytyi pizzan alkuperämaasta (ei intiaaneilta) vaan Sisiliasta. Muuten haluan ja uskallan haastaa muut pizzeriat jopa maailmassa laadukkuudessa ja maissa. Njaaam! Taas tekisi mieli pizzaa!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 20.05.2015
Rating: 0

Ravintola ei siis mikään pikaruoka pizzeria. Palvelu erittäin hyvää ja ystävällistä siitä iso plussa. Pizzat myös.. sanoisinko hieman hienomman oloisia kuin perus noutopizza paikoissa. Itse en nyt kuitenkaan niin erikoisena pizzaa pitänyt. Hinta/laatu omasta mielestäni hiukan yläkanttiin. Myös pizzan puolituksesta otettava 1e lisähinta on mielestäni turha tällaisessa paikassa.
Omassa pizzassa myös hiukan liikaa aurajuustoa muihin täytteisiin nähden.
Ihan ok, mutta ei ihan heti tule uudestaan käytyä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.02.2015
Rating: -2

Erilainen, vähän hienompi pizzeria. Pizzoissa rapea pohja ja erikoiset mutta runsaat täytteet. Ei siis mitään normisettiä. Talvipimeällä viihtyisän tunnelmallinen paikka ruokailla, jos saa ikkunapöydän, ja ottaa huomioon että tämä sentään on kylpylän aulatila.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 03.12.2014
Rating: 1

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Lapinniemenranta 12, 33180 Tampere - Route
0300 870 932
http://www.classicpizza.fi

Options