anttsaro

15 reviews

Badges

Blog link

Reviews (15)

Restaurant: Classic Pizza Tampereen kylpylä italian, pizza

Odotusta 45 min, mutta ei kannattanut. Parmankinkku pizzassa on useimmiten varma valinta. Nyt kinkku oli käpristynyt uunissa ja maku ilmeisesti hävisi sinne. Aurajuustoa oli äärimmäisen paljon. Pizza oli kokonaisuudessaan erittäin suolainen. Pohjassa olisi ollut aineksia parempaan, koska oli erittäin ohut ja miellyttävä. Tomaatin viipaleet vetistivät koostumusta. Tästä ei jäänyt oikein mitään hyvää kerrottavaa. Pöydässä mielipiteet oli saman suuntaisia. Palvelu oli parempaa, mutta ei sekään pelasta huonoa kokkia tai huonoja raaka-aineita. En ymmärrä pizzerian hyvää mainetta tämän perusteella.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 18.12.2017
Rating: 0

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Amarillo

Rockefeller Ribs. Nimi kuulostaa isolta, mutta lautasella kaksi pientä pätkää kaluttavaa. Yritystä annoksessa oli, mutta kastike ei ollut odotetun mukaista. Ilmeisesti itse tehty kastike, mutta kaupan purkit ovat samanveroisia. Liha oli melko ok, mutta ei irronnut lihasta ilman vetämistä. Ilmeisesti olisi pitänyt totaa jotain muuta listalta.

Palvelu oli hyvää ja alkupala ilmainen. Uudestaan voi mennä, jos kuulen jotain dramaattista tapahtuneen keittiössä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 13.08.2017
Rating: 0

Restaurant: Steak & Whisky House Galle steak restaurant

Jättiravut paistettu chiliöljyssä alkuruokana. Pannu tirisi lupaavasti, mutta makua ei ollut. 10 euroa tästä oli täysin turha ostos.

Pääruokana pippuripihvi. Liha oli hyvää ja 170 grammainen oli hyvää pihvilihaa. Paistoaste oli oikea. Kastike oli todennäköisesti tehty valmiista pussista. Pihvi ja kastike oli täysin eri maailmasta. Perunat oli kotikokin tekemiä ja mauttomia. En ymmärrä miten näin isot erot makumaailmoissa on mahdollista samassa ravintolassa. Jälkiruokaa en halunnut tilata.

Ilmeisesti joskus tästäkin ravintolasta on saanut parempaa. Ei jatkoon.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 42€ Added: 08.07.2017
Rating: 0

Restaurant: La Fiesta

Alkuun vihreä salaatti, jossa ei mitään ihmeellistä: tomaattia, kurkkua ja vihreää salaattia. Mautonta ja tavallista.

Nyhtöpossuinen tortilla ihmeellinen texmex-annos. Ei vähääkään texmexiä! PItsi papuja oli. Possu oli hyvää mutta kaikki muu niin mautonta, ettei edes kotona voi laittaa niin mautonta tortillaa. En usko palaavani.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 19.08.2016
Rating: 0

Restaurant: Stefan's Steakhouse, Tampere steakhouse

Alkuruokana uppomuna oli kokonaisuutena hiukan sekainen. Kastiketta oli kaadettu kasan päälle niin, että muut maut jäivät sen alle. Annos ei toiminut, jos sen purki osiin, oli pakko syödä hampurilaisen tapaan. Samassa pöydässä muut alkupalat oli mielestäni parempia ja maut selkeämmin esillä.

Pääruokana pihvi oli takuutyötä, mutta vadelmapohjainen kastike ei sopinut ainakaan minun suuhuni. Olisin kaivannut jotain muuta. Peruna maistui perunalta, hiukan yllätyksetön.

Creme brulee oli todella hyvää, ja seurassa oli myös vaahtokarkin tapaisia kaakaokuutioita, herkullinen yhdistelmä. Annos oli kuitenkin Hiukan liian pieni, joten siitä miinusta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 55€ Added: 16.03.2015
Rating: -1

Restaurant: Ravinteli Bertha

Uudestaan tullaan.

Hyvää ruokaa ja yllättäviä makuja.

Kannattaa ottaa useampi ruokalaji. Annokset kuitenkin sen verran kookkaita, että vatsa täyttyi ja harvinaisen laadukkaana ruoalla.

6 ruokalajista ainoastaan sydän oli hieman tylsän makuinen. Muut oikein hyviä, mutta ei kuitenkaan samaa ihan samaa tasoa lähellä olevan C-ravintolan kanssa. Tosin hintakin vähän edukkaampi.

Ainoa asia mikä jäi kaivelemaan oli tarjoilijan jatkuva tyrkyttäminen: seuralaiseni ei tällä kertaa voinut nauttia viiniä, mutta siitä huolimatta tarjoilija tuputti sitä usean kertaan, kuten myös muitakin lisäkkeitä. Hiukan jäi mieleen, että onko heitä painostettu tähän.

Kouluarvosana 9 +

     
     
     
Experience: À la carte Price: 43€ Added: 12.04.2014
Rating: 6

Restaurant: Ristorante Como

Edellisen kerran jälkeen totesin: menen uudestaan, jos kaksi syö yhden hinnalla ja näin myös tapahtui.

Alkuruokana oli lautasella oliiveja, Parman ja jotain muuta kinkkua ja juustoa. Alkupalat oli lähinnä lyöty lautaselle, melko mielikuvitukseton asetelma. Erittäin suolainen maku peitti muut alleen vaikka juusto oli raikasta.

Limsapistoolin ollessa rikki, oli juomana vettä.

Pääruokaa odoteltiin puolitoista tuntia. Ankka oli muuten hyvänmakuinen ja nahka maukkaan rapea, annos kuitenkin melko pieni. Hieman liian vähän kastiketta oli/ lientä annoksen ympärillä. Tätä jos olisi ollut lisää, niin paljon parempaa olisi ollut. Ei kuivaa nytkään.

Jälkiruokana suklaakakkua ja valkosuklaa moussea. Tässä vaiheessa olimme olleet jo yli kaksi tuntia istumassa. Tämä oli itse leivottua ja hyvän makuista - parasta tällä kertaa.

Tolkuttoman hidas palvelu. Salia hoiti kaksi tarjoilijaa, joista toinen harjoittelija, hyvä sellainen. Keittiössä ei näkynyt kuin yksi kokki, joka on aivan liian vähän näin isoon paikkaa.
Yhteensä 2 tuntia ja 20 minuuttia kesti.

Edelleen sama tuomio: menen uudestaan, jos kaksi syö yhden hinnalla.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 23.02.2015
Rating: 1

Restaurant: Ristorante Como

Pizzalle Comoon. Hienosta sisustuksesta huolimatta kokemus ei yllä sisustuksen tasolle. Pizza Parmankinkulla oli tietysti hyvää, mutta jo ensimmäisen neljänneksen jälkeen olisin halunnut jotain muuta tilalle.

Samassa pöydässä vaihtelin sujuvasti pizzan palasia kuhan ja moneen muuhun. Comoon on kiva mennä ja ikkunoista on mukava katsella maailman menoa, mutta siihen se sitten jää.

Ehkä uudestaan, jos saan "kaksi syö yhden hinnalla-tarjouksen"

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 05.01.2015
Rating: 0

Restaurant: Bodega Salud spanish

Ilman pöytävarausta sisään. Kerta toisensa jälkeen tämä yksi naistarjoilija osaa olla töykeä ja liian asiallinen. Kuin papin kanssa juttelisi. Onneksi jatkossa minua palveli nuorempi ja paljon iloisempi tarjoilija.

Alkuruoaksi tyydyin salaattipöytään, joka on joskus ollut parempikin. Tomaatit hyviä. Olisin ottanut alkuun mielelläni äyriäiskeitosta, jossa jättiravun pyrstö, mutta se ei ole enää listalla ja sinisimpukkakeItto 14 € on hiukan tyyris alkuruoaksi.

Pippuripihvi annos ei selittelyjä kaipaa. Liha oli sitkeämpää kuin ennen, mutta silti herkullista. Kastike oli edelleen rehevää, mutta lievästi sinappisempaa kuin ennen 9 1/2.

Jälkiruokana vuohenmaidosta tehty paahtovanukas ei sen sijaan säväyttänyt. Saludin jälkiruoista mikään ei ole ollut pippuripihvin tasolla. Ei katalana vanukas, eikä konjakkipäärynät. En tiedä missä on vika, mutta ensi kerralla en enää tilaa jälkiruokaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 42€ Added: 05.01.2015
Rating: 1

Restaurant: Ristorante Como

Bisneslounaalla. Alkuruoaksi bruchetta oli ihan sopivan kokoinen, mutta jokseenkin mielikuvitukseton ja hutaisten tehty. Maku oli kohdallaan, mutta siitä olisi voinut saada paremman huolellisemmalla maustamisella.

Pääruoaksi riistaa, tällä kertaa saksanhirveä. Annos hiukan äijä-meininkiä, mutta pihvi oli kevyesti riistan makuinen. Kastike olisi voinut olla vahvempi, nyt vähän litkumainen.

Jälkiruoaksi jugurttipannacotta. Tämä oli hyvän kokoinen ja makuinen. Tätä uudestaan. Kolmen ruokalajin lounaaksi 27 euroa on paljon, tästä se oli vähän liikaa. Comosta saa kyllä parempaakin. Aikaisemmat käynnit ovat olleet tasokkaampia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 27€ Added: 10.09.2014
Rating: 1


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites