Köket är öppet

Ravinteli Bertha

Betyg 4.3 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (86)

Toimii aina. Tuskin missään muussa ravintolassa tilaisin sokkona annoksen, jossa on raaka-aineena mainittu sei ja kukkakaali. Mutta kyllä taas kannatti. Tuntuu, ettei ole mitään valiä, mitä tilaa, aina priimaa pukkaa. Juomapaketti oli sopivassa määrin taas viihdyttävä ja yllättävä. Myös gluteteeniton ruokavalio otettiin hyvin huomioon, niikuin tämän tason ravintelissa voi olettaakin. Tampereen parhaimmistoa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 49€ Tillagt: 22.03.2016
Betyg: 0

Komea kokonaisuus. Viimein (helsinkiläisenä) päästiin kokeilemaan kehuttua Berthaa ja kokemus jopa ylitti odotukset. Ennen kaikkea miellytti neljän ruokalajin harmoninen kokonaisuus ja se että maut olivat aika täydellisesti balanssissa minkään korostumatta liikaa tai minkään katoamatta. Ruokalista on erikoisesti kolme pääraaka-ainetta mainiten, mutta Berthassa mennäänkin selvästi raaka-aine edellä.

Annoksia on ehkä turha käsitellä yksitellen. mutta omena, selleri, saksanpähkinä -annos oli loistava. Aliarvostettu hieno raaka-aine, selleri, oli nostettu hienosti esiin pääraaka-aineeksi. Viinien sopivuutta en päässyt valitettavasti kuskina juuri testaamaan, mutta alkuruokien kanssa tarjottu elsassilainen pieni valkkaritilkka toimi erinomaisesti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 45€ Tillagt: 31.01.2016
Betyg: 1

Neljän ruokalajin menu 49e ja siihen suositellut viinit päälle yhteensä 91 euroa. Kasvissyöjän (lakto-ovo) kolmas kerta Berthassa ja joka kerta olen saanyt hyvää ruokaa viineineen. Nyt molemmat alkupalat olivat viininsä kanssa niin täydellisiä, että ihan itku pääsi. Suosittelen ottamaan viinipaketin, sillä makukombot on todella mietitty.

Seuraavaksi haluan kokeilla kuuden ruokalajin vegaanista menua viineineen.

Tee pöytävaraus ajoissa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 49€ Tillagt: 24.01.2016
Betyg: 0

Oikein hyvä kolmen ruokalajin ateria viineineen. Bertha oli hienostelevampi ja ehkä vähän kalliimpi kuin olin kuvitellut, hiukan erikoista oli superkalliin samppanjan tyrkyttäminen (hintaa mainitsematta). Voisin käydä uudelleenkin kun Tampereelle tulen, mutta onhan siellä toki muitakin kiinnostavia ravintoloita.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 15.11.2015
Betyg: 1
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Ensi kertaa Berthassa. Söimme kolmen ruokalajin menut viinien kera. Sekä ruoka että palvelu oli loistavaa ja loppuun asti mietittyä, samoin viinin ja ruokien yhteensopivuus.
Bertha lyö kampoihin Helsingin hyville fine dining paikoille ja on ehdottomasti Tampereen parhaimmistoa. Suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 44€ Tillagt: 20.04.2015
Betyg: 0

Tähän mennessä parhaiten onnistunut ravintola ruokien puolesta. Usein paremmissakin paikoissa joutuu pettymään perusasioissa, mutta Berthasta ei pahaa sanottavaa.
Loistava ruoka ja hyvä palvelu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 44€ Tillagt: 07.03.2015
Betyg: 3

Aivan loistava ravinteli. Ruuat mahtavan makuisia ja viinit todellakin tukevat ruokia täydellisesti. Ensimmäisestä kerrasta lähtien ollut suosikkiravintolani Tampereella.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 53€ Tillagt: 29.01.2015
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 44€ Tillagt: 24.01.2015
Betyg: 0

Tampereen suolaisimpia ravintoloita, niin makunsa kuin hintansakin puolesta, verrattuna raaka-aineisiin

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 47€ Tillagt: 05.11.2014
Betyg: 1

Hyvä tunnelma ja rento palvelu

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 44€ Tillagt: 11.09.2014
Betyg: -1


Läge

Rautatienkatu 14, 33100 Tampere - Route
0400-355477
http://www.bertha.fi