Opens at 12:00

Ravintola Katmandu Satakunnankatu

nepalese
Rating 4 / 5

Ravintola Katmandu on perheyritys, jonka ideana on tarjota nepalilaisen ruokakulttuurin aitoja elämyksiä parhaalla mahdollisella laadulla.
Olemme omistautuneet tekemään jokaisesta ruoka-annoksesta ainutlaatuisen kokemuksen. Tämän varmistavat ruokakulttuurimme mausteet ja valmistusprosessi, joka alkaa aina tuoreista raaka-aineista. Nepalilainen ruoka on myös terveellistä ja hyvinvointia tukevaa. Tämän ovat monet asiakkaamme kokeneet ja siksi nepalilaisesta ruuasta on tullut erittäin suosittua. Meille on myös suuri ilo palvella asiakkaitamme hyvin.


Customer experience

Child friendly
Vegetarian
Special diets

Reviews (145)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Kaupaungin paras Butter Chicken! Muita hyviä annoksia ovat BHENDO MASALA (tandoorilammas) ja MAKHANI JHINGE MACHHA (katkarapuja). Korkealaatuista maukasta ruokaa, annokset isot ja täyttävät.
Sistustus ei ole kovin raikas, vaan hieman nuhjuinen, mutta ruoka houkuttelee kerrasta toiseen palaamaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 28.05.2018
Rating: 0

Pöytävarauksen kautta saimme onneksemme pöydän la-iltapäivälle. Pöydät näyttää täyttyvän ohikulkijoista tasaiseen tahtiin. Neljän hengen seurueemme oli ruokaan tyytyväinen, gluteiinittomat huomioitiin hienosti ja palvelu oli jouhevaa. Ei mitään makujen ilotulitusta, mutta maistuvaa vähän eksoottisempaa suomalaiseen makuun. Kaikin puolin ok, ei kuitenkaan mikään tajunnan räjäyttäjä

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 01.01.2018
Rating: 0

Se alkuperäinen Katmandu, josta nyttemmin laajentunut jo pieneksi ketjuksi. Tasalaatuista, maukasta aasialaista ruokaa. Tuore naan-leipä Tampereen parasta. Ko. ravintolan take-awayn kiva erikoisuus on laminoitu pakkaus, josta kastikekaan ei valu kassin pohjalle.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 31.05.2017
Rating: 0

hi there
ruokalista monipuolinen.
tulisuudet merkitty selkeästi.
pyysimme alkuun lassit. ei niitä kuulunu. ruokakin tuotiin ja vasta muistutettaessa lassit. liian pitkäksi aikaa meidät jätettiin kuivin suin nälkäisinä odottelemaan ensin tarjoilijaa sitten tilauksiamme.
heti alkuun on mukava saada edes juomat ja leipää. leipäkin tuli vasta ruokien jälkeen. tai tulihan ennen ruokaa kuivaa suolaista ohutta ehtoollisleipää. (ei kiva leipä -tarpeeton)

ruoka-annosta tilatessani varmistin, ettei annoksessa ole tulisuutta YHTÄÄN. se luvattiin.
minulle tuotiin annoslautanen jossa oli 5 lokeroa. yhdessä niistä oli papusössöä joka poltti suuni ja sisukseni. kun siitä tarjoilijalle sanoin, hän vastasi että se on kaikille samaa se papukastike, eihän sitä tarvitse syödä.
hei haloo -ei tarvitse syödä!!! tämän saman sanoi kaksi eri tarjoilijaa.
miksi minulle tuodaan tulista papumössöä jota ei TARVITSE syödä.
haluan ruokaa, jonka voin turvallisin mielin syödä.
kuohkea naanleipä oli hyvää ja sillä sain poltetta vähän tasaantumaan.
katkarapuannos oli muuten mietoa ja syötävää.

jos todella välität asiakkaasta ja haluat palvella mahdollisimman hyvin, niin et sitä tee vähättelemällä asiakkaan toivetta.
en varmasti tule toista kertaa ravintolaanne.

niin.. miksi yleensä tulen ravintolaan, jossa tiettävästi tarjoillaan maustettua ruokaa.
ryhmässäni kaikki muut halusivat tulista ja ajattelin, että kyllä sieltä minulle jotain syötävää löytyy.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 10.10.2016
Rating: -1

Todella maukasta ruokaa! Palvelu oli vähän eleetöntä, mutta ruoka yllätti positiivisesti. Kahdella chilillä merkitty annos oli jo omaan makuuni hieman liian tulinen, joten kannattanee ottaa miedompaa jatkossa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 26.07.2016
Rating: 0

Yksi Tampereen parhaista etnisistä ruokapaikoista. Ruoka on erinomaista, kertaakaan ei ole joutunut pettymään. Palvelu on myös ystävällistä

     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.01.2016
Rating: -1

Käyn hakemassa ruokaa usein mukaan. Kasvisannoksista mikään ei ole tuottanut pettymystä, parhaita ovat shahi paneer, daal tadka ja sabji kofta. Palvelu on ystävällistä. Suuremmalla porukalla ruokaa on tosin joskus saanut hieman odottaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 13.11.2015
Rating: 0

Napattiin pojan kanssa ruokaa mukaan, itse otin kasvislistalta Palak chanan ja muksulle Korma Kukhuro. Tuore Naan-leipä kuului annokseen, Basmati oli aivan täydellistä, tuoretta korianteria ja maku aivan taivaallinen. Omassa annoksessa oli sopivasti potkua ja lapsellekin maistui oma ruokansa.

Annokset oli vartissa valmiita ja palvelu oli totuttuun tapaan ystävällistä ja miellyttävää.

Vahva suositus.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 30.10.2015
Rating: 0

Katmandu kuuluu lempiravintoloihin Tampereella. Molemmat toimipisteet tarjoavat laadukasta ruokaa ja palvelu on nopeaa ja ystävällistä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 27.10.2015
Rating: 0

Kävin ensimmäistä kertaa Hämeenkadun Katmandussa, koska hyvä sijainti. Sisään tullessa tervehdittiin kohteliaasti ja ohjastettiin istumaan. Ystävällinen palvelu. Alkukeitto oli kasviskeitto, mausteinen sellainen. Ruoka tuli nopeasti rapean naan-leivän kera. Kanaa keskivahvassa masala-kastikkeessa oli erittäin maukasta, vaikka en tulisuutta itse huomannut yhtään. Raita ja herne-papumuhennos kruunasivat aterian. Ruokaa oli reilusti ja täytti syöjän. Rento tunnelma, erinomainen lounaspaikka. Lounas oli 8,50. Suosittelen lämpimäst ikokeilemaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 22.10.2015
Rating: 0


Location

Satakunnankatu 29, 33210 Tampere - Route
+358 32255163
http://www.ravintolakatmandu.fi

Options