Potku

5 reviews

Badges

Blog link

Reviews (5)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Tribeni

Katmandu on ollut intialaisten ja nepalilaisten ehdoton johtotähti Tampereella, mutta nyt sille on vihdoin löytynyt tasavertainen kilpailija. Annokset olivatkin hyvin samanlaisia kuin Katmandussa, mutta makueroakin oli. Voin suositella erittäin lämpimästi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 26.10.2015
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Katmandu Satakunnankatu nepalese

Katmandu on maailman toiseksi paras ravintola. Parasta emme ole vielä löytäneet, vaikka sitä on kymmenistä maista etsitty, mutta työ jatkuu.

Ruoka on yksinkertaisesti taivaallista. En oikein muuta osaa sanoa.

Palvelu on erittäin ystävällistä. Sukulaisuussuhteista en ole varma, mutta tämä nuorempi kaveri, joka tulkintani mukaan alkaa ottaa enemmän vastuuta isältään, on hauska ja kohtelia mies. Jos ravintolan henkilökunta saa omalla olemuksellaan hyvän olon aikaiseksi, jotakin aika tärkeää on silloin tehty oikein.

Kasvissyöjänä arvostan Katmandua vielä sitäkin enemmän. Shahi Paneer rokkaa!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 13.12.2014
Rating: -2

Restaurant: Zipatta

Kävimme Zipatassa 6-vuotiaan kanssa lounaalla. Lounaslista oli suppea mutta kuitenkin ihan kattava, sillä minäkin kasvissyöjänä sain syödäkseni muutakin kuin alkusalaattia (tilasin tomaattikeiton). Erityismaininnan tarjoilen siitä, että kuusivuotiaalle muokattiin lounaslistan yhtä annosta, mikä myös huomioitiin hinnassa. Tämä on sitten jo hyvää asiakaspalvelua.

Ravintola on viihtyisä ja pieni. Lounasaikana ruokalijoita oli paikalla runsaasti, mutta silti omat annoksemme saapuivat erittäin nopeasti. Lounaaseen kuuluva salaattipöytä oli mainio. Varsinkin leivästä pidin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 16.12.2014
Rating: 3

Restaurant: Sitko Pizza & Bar pizza & bar

Miljöö on miellyttävä ja omanlaisensa. Erityisesti pidin tilavuudesta. Palvelu oli nopeaa ja ystävällistä. Vaikkei se pitserioissa niin harvinaista olekaan, mainitsen silti positiivisena mahdollisuuden rakentaa oma pitsa, vaikkei listalla sellaista mahdollisuutta erikseen mainitaan. Vaikka ravintola oli melko täynnä, saimme omamme nopeasti, joskin kaikissa muissa pöydissä syötiin jo ennen meitä.

Sitten se ruoka. Olen kerran elämässäni syönyt aitoa pitsaa. Se ei muuten ollut edes Venetsiassa tai Roomassa, vaan Amsterdamissa. Se kokemus häkellytti minut. Vaikken ihan tällaista nyt odottanutkaan, jouduin pettymään. Pitsa ei mainittavasti eronnut paremman luokan pikapitserioiden (mm. Hebun, Koikkari ja Nekalan Pizzeria) tarjonnasta. Pitsat ovat siis reilusti ylihintaisia.

Miljöön puolesta voisin palata, mutta ruokaa en tuolla enää syö. En voi suositella.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 13.12.2014
Rating: 0

Restaurant: Taj Indian Restaurant indian

Grouponilla oli tarjous ravintolan avatessa ovensa. Se sisälsi kaksi annosta yhden hinnalla. Tarjouksessa sitä ei lukenut, mutta tämä käsitti vain tietyt annokset, mikä oli pieni pettymys.

Palvelu oli hyvää, mutta ruokaa sai jonkin aikaa odotella, vaikkei ravintola ollut täynnä asiakkaita.

Ruoka itsessään ei ollut mitenkään erikoista. Koska Tampereella on parempia intialaisia, tänne ei tule palattua.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 16.12.2014
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites