Idhren

3 reviews

Badges

Blog link

Reviews (3)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Lotus Garden chinese

Olen käynyt tässä paikassa lukuisia kertoja, ja aina olemme saaneet seuralaisteni kanssa erittäin ystävällistä ja tehokasta palvelua. Ruoka on listalta aina ollut makuuni erinomaista ja annokset isoja, ei moitittavaa. Kuitenkin aika tyypillinen kiinalainen, ei mitään tajunnanräjäyttävää kokemusta ruuan tai tunnelman suhteen, mutta ainahan sellaista ei tarvitakaan. Palaan tänne kuitenkin varmasti uudelleen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.09.2012
Rating: 0

Restaurant: Shanghai Chinese Restaurant chinese food, chinese

Ystävällinen ja sujuva palvelu, ravintola oli iltapäivällä aivan täynnä, mutta palvelu toimi silti. Itse ravintola valoisa ja viihtyisä. Hintataso pikaruokalaluokkaa. Annoksemme olivat ihan valtavia ja maistuvia, ruokalistalla paljon vaihtoehtoja, mutta ei alkoholijuomia. Olisin tosin toivonut, että siltä löytyisi paremmin myös ei-tofua kasvisversiota. Pekingn kanassani olisi voinut olla vähän vähemmän soijaa, makuhifistelijät varmaan löytäisivät loputtomasti nakerrettavaa. Mielestäni kuitenkin hinta-laatu-suhteeltaan ihan huippuluokkaa. Tänne tulee tultua toistekin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 20.10.2012
Rating: 0

Restaurant: Lotus Garden chinese

Loistavat ruuat ja mieleenjäävä, erittäin ystävällinen palvelu! Hinnat ovat palveluun ja ruuan laatuun nähden enemmän kuin kohtuulliset. Ei mitään pahaa sanottavaa, tänne on aina ilo tulla!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.12.2009
Rating: 0


Images


Followers