Kitchen is open

Lotus Garden

chinese
Rating 1.3 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (55)

Sunnuntai-buffan valikoima oli niukka, mutta ikävintä oli sen todella heikko laatu. Ruoka oli varsin mauton ja rasvassa keitetyt eltaantuneen makuisia.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 18€ Added: 19.01.2020
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

lasten kanssa aterialla.
annoksia sai odottaa kohtuuttoman kauan, nälkäiset lapset hermostuu. annoksia ei tuotu yhtaikaa pöytään. ensin sai yksi aikuinen, lisää odotusta. lapset nälissään hermostuu vielä lisää. pienin poika vihdoin ihan viimeisenä saa ruokaa eteensä. mikähän niin kesti??
hinta-laatusuhde kummallinen:. ei se nyt kohtuuton ollu, se hinta, mutta take away-hintaan nähden kaksinkertainen.
yhden lapsen nauta+ kiinalaiset vihannekset oli aivan liian suolainen (soija).

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 28.12.2017
Rating: 0

Kiinalaiselle ruoka on juhla, josta tulee nauttia hitaasti ja kauan ystävien seurassa. Kun länsimainen ateria on novelli, kiinalainen ateria on kuin laaja eepos. Noutopöydän jälkiruoka, friteerattu banaani ja jäätelö, maksoi vain euron.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 29.07.2017
Rating: 0

Hei. En anna tätä palautetta kevyin perusteluin, vaan sitkeän käymisen seurauksena. Kävin hakemassa Lotus Gardenista take a way annoksia mukaani, yksinäni, ainakin 10 kertaa.En tiedä, missä vika, mutta ravintolan henkilökunnan käytös paikoin niin törkeätä, että ei silmiään meinannut uskoa. Ponihäntäpäinen nuori nainen, eikä juuri muutkaan katso päinkään, eivät tervehdi, eräällä kerralla vanhempi mies jopa tönäisi minua ja kiroili kiinaaksi. Kyllä, ymmärrän jonkin verran kieltä ja metrin päässä minusta haukkuivat minua värikkäin sanakääntein. Pari kertaa ruoka on annettu, läiskäisty eteeni sanaakaan sanomatta ja vielä siinäkään kohtaa ei katsota päinkään. Niin uskomattoman törkeää käytöstä, että ei meinaa todeksi ymmärtää. Varsinkin, kun joka kerta olin sinnikkäästi ystävällinen, fiksu, katsoin itse päin, tervehdin, kiitin jne...ei mitään vaikutusta. Noin pari viikkoa sitten kun lähdin sieltä, myös ruoka näytti epämiellyttävältä ja maistui myös, lisäksi oli niin paha mieli tämän ravintolan henkilökunnan käytöksestä, että päätin enää ikinä olla menemättä. Miten voi olla rakentava, kun ei silmiään ollut uskoa. Jäin miettimään, että luulivatko he minua joksikin toiseksi henkilöksi (?)...mitään syytä moiselle törkeydelle ei pitäisi olla, koska itse todella toimin kohteliaasti ja ystävällisesti. En suosittele!!! Aivan käsittämättömän töykeätä käytöstä, josta ihan pahoitti mielensä. En suosittele. Enkä uskaltaisi enää syödä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 15€ Added: 07.08.2016
Rating: -1

Sunnuntain buffet 16,80€. Harkon kokoiset ananakset, ei kanaa juuri mitään. Ankkaa ja bambua. Tyhjät tarjoiluastiat. Kapea surkea, kallis buffet.neljä tyttöä häärii salissa, mutta he eivät palvele. Ei tätä paikkaa voi kenellekään suositella! Rahastusta. Tampereella on useita tosi paljon parempia ja laadukkaampia kiinalaisia. Me emme tänne enää tule.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 17€ Added: 03.07.2016
Rating: 0

Palvelu puuttui lähes täysin. Sisään tullessa meni hetki ihmetellessä mihin istua kunnes tiskin takaa joku huusi mihin vain. Istuuduttuamme ruokalistat vain paiskattiin pöydälle ja hetken päästä ilmestyi vesi kannu ja kaadettiin laseihin kysymättä. Emännältä kysyttiin haluaisiko jotain muuta juotavaa, minulta ei edes kysytty. Ruuat tilattuamme ja syötyämme ihan ok ateriat pöytä korjattiin tyhjäksi kyselemättä sen enempiä. No jälkiruokaa ei ilmeisesti tarvi tilata kun sitä ei tarjota edes ja laskunkin saa itse käydä tiskillä lähtiessä hoitamassa. Plus että tilaamaton vesi vielä maksoi erikseen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 07.02.2016
Rating: 0

Mikä pettymys! Pari vuotta sitten vielä todella hyvää, mutta nyt... Ruoka oli mautonta, haljua. Paistettu riisi ei varmasti ollut edes käynyt pannulla. Harmi, mutta tänne emme enää mene.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 06.02.2016
Rating: -3

Erikoispäivällinen yhdelle hengelle oli ihan jees (kanakeitto, 4 pientä annosta ja Friteerattuja banaaneja ja jäätelöä, 17,50) Ei mitään erikoista, mutta ihan hyvää kuitenkin. Annos oli iso ja nälkä lähti :).

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 17.01.2016
Rating: -1

Luottokiinalainen jo kymmenen vuoden ajan, nyt täytyy etsiä uusi. Riisi oli mautonta, ylikypsää ja seisonutta mössöä (ennen hyvänmakuista ja irtonaista). Pekingin kanassa olleet sipulit olivat raakoja, bambunversot jotakin halvinta, puista silppua. Takeaway annos myytiin minulle ilman kuittia tai ostoksen lyömistä kassaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 21.10.2015
Rating: -1

Seisovan pöydän antimet mauttomia ja haaleita, selvästi pitkään seisoneita. Maut syömäkelvottomia, ravintola ei reagoinut palautteeseemme kuin hokemalla, että "Nothing wrong with food". Emme suosittele kenellekkään.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 16€ Added: 05.09.2015
Rating: 0

Community

Images

Fans (7)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (2)


Location

Rongankatu 5-7, 33100 Tampere - Route
(03) 222 5228
http://www.lotusgarden.fi/

Options