mirabou

3 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (3)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Sticky Wingers wings, amerikkalaista

Extempore reissu ravintolaan osoittautui aikamoiseksi pettymykseksi.

Meidät huomioitiin heti, kun kävelimme yläkertaan ja tarjoilija ohjasi meidät pöytään. Tilasimme oluet, platterin (jossa muutamanlaista frittikamaa) ja luuttomia wingsejä. Oluita saimme odottaa tajuttoman kauan, itse asiassa platter saapui pöytään ennen niitä ja lopulta saimme oluet vasta, kun mainitsimme asiasta tarjoilijalle. Platter oli mitäänsanomaton; mozzarellatikut olivat juuri ja juuri lämpimiä, sipulirenkaat masentavan pieniä, ristikkoperunat ihan pehmeitä jne. Wingsit olivat suht pieniä, kastiketta oli runsaasti.

Kävimme lopuksi vielä alakerrassa oluella. Tiskillä palvelu paljon parempaa kuin yläkerrassa. Olimme pidemmän aikaa ainoat asiakkaat ennen kuin nuorta (mies)porukkaa alkoi lappaamaan sisään ilmeisesti El Clasicoa katsomaan. Tv-ruutuja baarissa tuntui olevan enemmän kuin tarpeeksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.01.2012
Arvosana: 1

Ravintola: Gastropub Soho gastropub

Tampereen parhaimmat burgerit. Annoskoot isoja ja nälkä lähtee varmasti. Hyvä olutvalikoima.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.12.2011
Arvosana: 0

Ravintola: Amarillo Kuninkaankatu tex mex

Tylsää ja mitäänsanomatonta. Olin innostunut, kun listalta löytyi Black angus -burgereita. Söimme seuralaisen kanssa samat annokset. Pihvi oli todella mautonta ja kuivaa, vaikka normaalisti ba-liha ei sellaista ole. Omaan makuun burgerissa oli myös liikaa majoneesia. Seuralainen kiitteli mahdollisuutta vaihtaa ranskalaiset kasviksiin, jotka kuulemma olivat ihan ok.

Ilmaiset nachot on ihan kiva alkusnack.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.12.2011
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit