Opens at 12:00

Pizzeria Napoli

italian
Rating 3.4 / 5

The oldest pizzeria in Tampere is well known for its menu consisting of 100 pizzas and a wide range of pastas. Full service casual dining restaurant. Lunch 11-14. Menu is served also to the terrace outside the restaurant.


Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (131)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Vaikea ymmärtää tämän paikan suosiota, mahtaneeko liittyä jättisuureen valikoimaan. On aina jono, paikka ei ole erityisen viihtyisä, eikä salaattipöytäkään saa riemastumaan. Plussa puolena on se, että salaatin saa heti ja maksaminen on mutkatonta. Olen täällä käynytkin muutamia kertoja, lähinnä ystävien pyynnöstä. Tällä kertaa valitsin testipitsaksi Margheritan, jonka sanotaan paljastavan pitserian todellisen tason. Se oli liki yhtä kuvottava kuin erään tunnetun ketjun Margherita-rasvalätty. Vaivoin sain syötyä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 10.11.2017
Rating: 0

Kehujen perusteella odotin ravintolalta päräyttävämpää kokemusta. Ruoka oli hyvää ja odotusaika maltillinen, vaikka ravintola oli täynnä. Salaattipöytä oli suppea ja palvelu olematonta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 24.08.2017
Rating: 0

Ennen Napoli oli suosikkipizzeria, mutta vaihtoivat gluteenittoman pizzapohjan pienempään ja siitä jää nykyään vaan nälkä ja paha mieli, kuitenkin gluteenittomasta pohjasta täytyy maksaa 1.6 e extraakin eli hieman ylihinnoiteltu tällä hetkellä.

Henkilökunta on aina ollut todella ystävällistä ja salaattibuffet hyvä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 28.03.2017
Rating: 0

Loistavat pizzat! Palvelu nopeaa ja ystävällistä, ruka tuli nopeasti vaikka paikka oli tapansa mukaan täynnä. Poropizzassa oli pihistelty lihan kanssa, mutta muuten täydellistä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.12.2016
Rating: 0

Jostain syystä pitsat ovat lähteneet pienenemään viime aikoina. Vielä nälkä lähtee mutta kannattaisi pienentää laatikoitakin kun pitsat lentelee laatikossa miten sattuu.:)

Aikaisemmin erittäin pätevä gluteeniton pizza olikin outoa ja kumista viime kerralla. Harmittaa vieläkin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 29.09.2016
Rating: 1

Ihan ok pizzat, mutta kyllä liikaa hehkutetaan. Tilasimme miehen kanssa mukaan ja kun tulimme noutamaan, olivat he tyrineet minun pizzani jo kaksi kertaa (pohja revennyt). Odotimme kolmatta yritystä ja siihen oli sitten tullut mukaan väärä täyte. Olivat kovasti pahoillaan ja tarjosivat sitten kuponkileimoja, joilla saa sitten joskus ilmaisen aterian. Mutta ei se enää kauheasti piristänyt turhan odottelun jälkeen. Jäi siis kieltämättä huono maku koko paikasta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 26.09.2016
Rating: 0

Harmittaa etten asu Tampereella. Harvoin tekee mieli itkeä kun ruoka on niin hyvää. Aivan mahtavaa, tulemme varmasti uudelleen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 17.06.2016
Rating: 0

Tuo nimetön joka tuossa Napolia parjaa oli sitten varmaan tilannut pasta putanescaa. Se on juuri tyypillinen näiden"poikaystävien" kanssa ravintoloissa luuhaavien neitosten valinta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.06.2016
Rating: -3

En ymmärrä miksi ihmiset hehkuttavat Napolia. Pitsan eivät ole millään tavalla ihmeellisiä, melko mauttomiakin. Lisäksi lihasuikaleita sisältävien pitsojen liha ollut aina rutikuivaksi paistettua. Ei viitsi tuollaisen takia jonottaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.02.2016
Rating: 0

Napoli on tosiaan perinteinen pizzeria. Ei syyttä hyvässä maineessa, sillä homma on toiminut hyvin vuosikaudet, eikä suosio ole sokaissut. Eipä tuosta pahaa sanaa ole helppo keksiä, vaikkei paikassa tai sen ruuissa mitään mullistavaa olekaan. Jos pitsa ei maistu, listalla on myös pastoja. Tosin yksi kerta jäisiä lihapullia riitti siitä puolesta. Pitseria tämä on, ei italialainen ravintola.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 06.02.2016
Rating: 2


Location

Aleksanterinkatu 31, 33100 Tampere - Route
(03) 223 8887
http://www.pizzerianapoli.net/

Options