adepas

21 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (20)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Faasai Ravintola

Ravintolaan tultaessa missään ei näy henkilökuntaa. Hetken odottelun jälkeen marssimme sitten suoraan pöytään odottamaan. Tarjoilija mukava ja asiallinen. Ruoka taivaallista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 05.03.2016
Betyg: -3

Restaurant: Faasai Ravintola

Positiivinen yllätys. Minulle oli jostain syystä tullut kuva että tämä olisi yksi niistä monista itämaisista ravintoloista jotka tekevät liikaa suomalaiseen makuun, pihistävät maustamisessa ja sitä perus kanapallo mättöä. Ehei, kattava lista ja hyvät ruoat. Neljän hengen seurueessa kukaan ei ollut pettynyt. Reilut annokset ja erittäin ystävällinen palvelu. Onneksi tuli testattua. Ehdottomasti täytyy käydä maistamassa muitakin paikan ruokia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 05.12.2014
Betyg: -1

Restaurant: New Garden

Kerran aiemmin käynyt ja silloin oli todella lämmin tervetulotoivotus ja esiteltiin buffetin ruoat ja käytiin kysymässä että maistuuko. Toinen kertani oli aivan erilainen. Otin paistettua nuudelia katkarapuja ja vihanneksia mukaan. Myyjä tervethti laiskasti, ei kiitosta tai hyvästejä, vaikka itse kaikki sanoin. Ihmettelin ruoassa olevaa salaattia kaiken nuudeli kasvisten alla, kurkku mennyt lämpimäksi mössöksi eikä salaatin lehdet oikein sopineet sinne joukkoon. Kyllä sitä nälkäänsä syö, mutta ensi kerralla taidan suunnata jonnekkin muualle. Ikävä pettymys.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 10.07.2014
Betyg: 0

Restaurant: Cafe Pispala

Lauantai iltapäivän ruokailu Cafè Pispalassa. Sijainti mitä mainioin. Tilasin Mapo Tofu annoksen joka oli raikas, täyttävä ja todella hyvin maustettu. Heti huomaa kun käytetään tuoreita raaka-aineita. Palvelu ystävällistä ja tarjoilija kävi varmistamassa että kaikki hyvin. Viikottain vaihtuva menu houkuttelee käymään uudestaan. Ruokailun jälkeen oli mukava mennä ulos juomaan sumpit.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 03.08.2014
Betyg: 1

Tilasimme kotiinkuljetuksena 2 pizzaa. Pizzojen koko oli hyvä, mutta siihen se positiivisuus jäikin. Suoraan sanottuna ällöttävää "ruokaa". Herkkusient löllöjä ja vetisiä. Suosittelen nopeasti paistamaan sienet, maistuisi paljon paremmin. Liha joka pizzassa piti olla kebabia, ei sitä ollut nähnytkään. Pakaste "kebabia" paksuina, limaisina ja mauttomina siivuina. Lisäksi tunnin odoteltuamme soitetaan että mikä osoite olikaan ja usean toiston jälkeen saivat sen ylös, oli myös epäselvää että olimmeko pizzaa tilanneet. Puhelun jälkeen meni vielä n. 15-20min.
Jäi kyllä viimeiseksi tilaukseksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 23.09.2014
Betyg: 0

Restaurant: Dapino's Pizza Cafe

Yksi suurimmista yllättäjistä Tampereella. Ystävä oli kehunut paikkaa, joten päätimme mennä avomieheni kanssa testaamaan.
Asiallinen ja ystävällinen palvelu.
Pizzat olivat ravintola tasoa. Tuoreita yrttejä ripoteltu päälle ja pohja onnistunut.
Lyö kyllä ehdottomasti muut peruspizzeriat.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 31.10.2013
Betyg: 1

Restaurant: New Garden

Buffetpöytä todella monipuolinen ja maukas ja palvelu aivan uskomattoman sydämmellistä. Ei kyllä jäänyt viimeiseksi käynniksi!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 30.01.2012
Betyg: -6

Restaurant: Flame

Mukava sisustus paljon paikkoja ja asiallinen henkilökunta, harmi vain että se itse tärkein asia eli ruoka johon ei ole jaksettu panostaa. Tylsää peruskauraa, mitä saa panco villoista yms. Burgeriannokseni ranskalaisetkin olivat haaleita.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 16.10.2013
Betyg: -1

Restaurant: HoviKebab

Kaikin puolin surkeaa. Asiakaspalvelu muminaa, ei tervehdystä, kiitosta, ole hyvää. Kebab ranskalaisilla kylmää ja mautonta. Ala-arvoista minun mielestäni

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 05.10.2013
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola New York

Kävin täällä ensimmäistä kertaa ja ehkä joskus voisin tulla uudestaan. Tilasin new york burgerin ja ystäväni kanssa snacks to share. Aika keskisvertoperushuttumättöä, josta ei oiken pysty ees tekemään pahaa. Meitä palvellut tarjoilija oli kyllä paikan valopilkku, todella rempseä ja hymyileväinen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 24€ Tillagt: 21.10.2012
Betyg: 0


Bilder


Followers