Opens at 11:00

Spaghetteria Mamma Maria

italian
Rating 3.1 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (161)

Loistava trattoria! Tälläisiä ei Suomessa ole montaa. Alkupaloista tuli mieleen Genovassa testattu sivukujan paikallisten suosima pikku-trattoria. Itsetehdyt jäätelöt kruunasivat aterian.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 09.03.2017
Rating: 0

Otin alkuun bruschette diavolon (4,70 €), mikä paljastui pian jonkinlaiseksi virheeksi kahdella tavalla: se ei ollut erikoisen hyvää ja sen perään tuotiin automaattisesti pieni vihersalaattiannos ja valkosipulileivän siivu. Ilmakuivatulla kinkulla ja parmesaanilla höystetty leipäni toki voitti automaattiannoksen paahtoleipineen, mutta alkuruoista jäi kuitenkin pettymyksen ja keskinkertaisuuden väljähtynyt maku.

Mamma Marian ruokalista on pitkä kuin nälkävuosi, mutta oli selvää, että haluan testata paikan pizzan (joita listalla on peräti 36 erilaista). Niinpä sijoitin säästöni Salsiccia E Peperoni -pizzaan (12,80 €). Se sisälsi spesiaalitäytteinä itsevalmistettua italialaista täyslihamakkaraa, paprikaa ja fetaa. Pizza ei ollut tavanomaisimmasta päästä sillä harvoin – jos koskaan – on tullut syötyä tällaista täyslihamakkaraa pizzassa. Vaikea sanoa, sopiko se pizzaan aivan täydellisesti, mutta kyllä se kivana kuriositeettina toimi. Ravintolan itsetehty italialainen jäätelö oli oikein maistuva päätös aterialle ja siinäkin vaihtoehtoja riitti.

Ravintolan henkilökunta on kansainvälistä, minkä pystyi helposti huomaamaan. Palvelu sujui iloisesti ja kohtuullisen ripeästi lähes täydessä ravintolassa. Mamma Marian miljöö on ehtaa mennyttä maailmaa enkä jaksa uskoa, että sitä on freesattu vuosien varrella yhtään. Kaikkine kliseineen se toimii vain, jos ravintolan sisustusta ei ota liian vakavasti – tuskin henkilöstökään siihen sortuu.

Mamma Maria on käsite Lahden ravintolakentässä. Suuruuden päivät vaikuttaisivat kuitenkin oman käyntini perusteella olevan vahvasti menneisyydessä, mutta se ei tahtia haittaa – asiakkaita tuntuu silti riittävän tavallisena arki-iltapäivänäkin miltei ruuhkaksi saakka.

Lisää arvosteluja blogissani: http://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 21.08.2016
Rating: 0

5min odotellen pöytiinohjausta. Henkilökunta (useampi kävelee ohi) ei tervehdi eikä huomioi millään tavalla. Ruokakokemus jää arvoitukseksi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 19.01.2016
Rating: -3

Poikkesimme su leffan jälkeen ajattelimme, että käydään tutussa ja turvallisessa paikassa syömässä taatusti hyvää. Kävimme ensi treffeillä 5 v. sitten tässä ravintolassa ja siitä lähtien mamma maria on ollut meidän vakkaripaikka kun haluaa poiketa syömässä hyvää. Just joo... Nyt päätimme, että emme palaa aika pitkään aikaan tähän ravintolaan...
Söimme lohi kana pasta ja pizza. Mamma maria sisälsi mautonta paahtopaistilohi ja juustokastiketta ja jotain makeaa mautonta kastiketta . Tuskin edes salaattia välissä. Lohi pasta paljion suolaa ja paljion kastikkeen , miksi? Ei ollut tarjolla alkoholiton olut, ei tarjottu, eikä pyynnöstäkään tuotu vettä. Ei kyselty maistuuko, onko kaikki hyvin, saako tuoda lisää juotavaa, ei mitään. Yksi naistarjoilija kailotti niin suureen ääneen sisään tuleville asiakkaille, että piti pöydässä odottaa, että lopettaa ja jatkaa vasta sitten omaa keskustelua. 
Mitä täällä on tapahtunut??? pohdittiin. Ja päätettiin äänestää jaloilla ja mennä muualle seuraavan kerran.


      
     
     
Experience: À la carte Price: 55€ Added: 17.01.2016
Rating: -3

Tämä on minun ensimmäinen huonoin ravintola.  Pasta oli vaan melko paksua, maistuu pakasteruualle. Teen mielummin kotona.!!!

 

tuntematon

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 04.01.2016
Rating: -5

Pastat tuntui nopsaan laitetuilta kun nopsaan tulivatkin. Tarjoilija oli kouluttamattoman oloinen. Miksi jäi sellainen tuntuma? Muuten tykkään paikasta, mutta ...

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.11.2015
Rating: 0

Kolmen ruuan kokonaishinta pysyy siedettävällä tasolla. Ruoka on hyvää. Pöytiä on liikaa ja paikka tuntuu kovin ahtaalta. Ruuhka_aikaan valitsen toisen ravintoan. Laskuissa on lut virheitä enemmän, kuin saisi olla.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 04.11.2015
Rating: 0

Haluaisin Mamma Mariassa saada aina italialaisen tarjoilijan. Tai no…virolainen, saksalainen ja kauimmin talossa ollut suomalainen naistarjoilijakin käyvät, mutta pettymys on nämä uudet nuoret tytöt jotka "eivät vielä tiedä kuka minä olen ja mikä on Mamma Marian meininki ja asiakkaan odotukset", Pidempään talossa ollet voisivat vihjaista tytöille, että "noi on ne."

     
     
     
Experience: À la carte Added: 28.10.2015
Rating: -1
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ruoka maistui ihan ok. Palvelu hivenen ylimalkaista,

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 25.08.2015
Rating: 0

Italialainen standardi.
Lahden torinlaidan klassikko-italiaano vetää tuvan täyteen lounaasta lista-aikaan. Aina ei ole mahtunut edes sisään. Tuhdisti koostetut ja maustetut pastat. Hyvän sijainnin vuoksi helppo ohikulkijallekin. Miljöö miellyttää, ravintolan ikä näkyy seinillä. Palvelun rakoilun ja sekoilun on huomannut jo muutamallakin käyntikerralla. (24.12.2010)

Päivitys. Viiden vuoden tauko ja omistajanvaihdos eivät näemmä ole vahingoittaneet Mammamariiaa mitenkään. Jengiä on lähes jonoksi asti, hirveä touhotus käynnissä perjantailounaalla.

Lapsiperheiden sekaan upotetaan myös kuusihenkinen seurueemme kivuttomasti. Odotusaikakaan ei muodostu turhan kivuliaaksi.

Osa sakista tilaa pastoja, itse nappaan tällä kerralla pizzalättysen. Saan kovaa kritiikkiä tilatessani Paholaisen hillolla maustetun kana-vuohenjuustopizzan. Kuulemma "Paholaisen hillo" on liian 2000-lukua. Noh, hyvää on silti. Sopivan kokoinen ja hintainen. Laadukas kokonaisuus. Alkusalaattikin on tehokas leipineen. Kuulemma kahvi ja jätskikin olisi lounasaikaan settiin kuulunut. Siitä kuulemme vasta jälkikäteen. Prkl!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 10.08.2015
Rating: 3


Location

Vapaudenkatu 10, 15110 Lahti - Route
(03) 751 6716
http://mammamaria.fi/