Senaste recensioner: Lahti

1 Recension

Pizza Parma! ! Hyvä palvelu ja edulliset hinnat.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 01.10.2019
Betyg: 0
1 Recension

Pizza Parma! ! Hyvä palvelu ja edulliset hinnat.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 01.10.2019
Betyg: 0
1 Recension

Hyvä ruoka, siisti ravintola, nopea ja ystävällinen palvelu ruuhkasta huolimatta!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 23.07.2019
Betyg: 0
21 Recensionen

Paikan tunnelma ok. Viereisen tien liikenne vei osan, tästä. Hauska idea kuitenkin käyttää vanhoja koulubusseja mallia jenkkilandia. Tosin kesälämmöillä aika karmivat paikat istua.

Ruokalista ei heti avautunut +annoksineen. Otin vegeburgerin ranskalaisineen. Annokseen sai pyydettässä coleslawn, mikä oli ruokalusikallinen räiskäsy korin laidalla. Burgerin sämpylä oli hyvä, mikään muu annoksessa ei toiminut. Pihvin tilalla oli "raaka" vuohenjuustoköntti ja grillipaprikaa, mistä valui paperin läpi mehut pitkin paitaa. Ranskalaiset oli valjuja, mauttomia ja raakoja.

Otimme jälkkäriksi jäätelöt. Hyviä uusia makuja. Mutta...jäätelöt pitikin maksaa toiselle tiskille. Eli loppuruokailun jonotimme päästäksemme maksamaan. Kertakokeiluksi jäi.

Jotta on motivaatio lähteä ruokailemaan vähän syrjemmäs, täytyy saada vastinetta rahoilleen. Nyt niin ei käynyt.

Hinta oli norm. ateriasta, burgeri, ranskikset ja pieni juoma.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 09.06.2019
Betyg: 0
1 Recension

Töykeää ja tympeää asiakaspalvelua vanhemmalta miestarjoilijalta, ikään kuin tarjoilija ei olisi halunnut meitä asiakaiksi. Lähti kesken rahastustilanteen pois ja tilalle tuli toinen yhtä tympeä miestarjoilija.

Joka kerta lounaalla saamme porukalla odottaa jännityksellä kuinka suuri kokoero ruoissa on tällä kertaa. Jopa salaatin annoskokoa pienenee päivä päivältä. Emme enää ikinä asioi Mamma Mariassa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 13€ Tillagt: 27.05.2019
Betyg: 0
76 Recensionen

Popot kärsii tällä sivustolla arvosteluiden iästä, ja ravintola onkin ollut yksi niiden joukossa, jotka ovat nostaneet Lahden ravintolatarjontaa hieman korkeammalle askelmalle. Lounasaikaan ravintola on lähes aina täysi, mikä kertoo siitä, että jotain tehdään oikein. Listalta löytyy lounaalla salaattipöytä sekä keitto, tai vaihtoehtoisesti annoksia. Keitto ei ole joka päivä kasviskeitto, eikä annoksissa mielestäni ole juuri koskaan ollut kasvisvaihtoehtoa. Vegen täytyy osata tulla oikeana päivänä saadakseen parhaan mahdollisen ilon irti Popotin lounaasta.

Valitsin keitto- sekä salaattipöydän lounaakseni, ja ensivaikutelman tekevät jo kauniit astiat. Keitto on hyvää ja siihen kuuluu ripotteita, joka on plussaa. Salaatteja on tarjolla useita eri vaihtoehtoja ja niissäkin on käytetty mielikuvitusta sekä mausteita, eli mistään pliisuista jäävuorisalaatti-tomaatti-kurkkusekoituksista ei ole kyse. Joissain salaateissa näkyy kalaa tai kanaa, mutta yhdessäkään ei ole kerrottu, mitä salaatti sisältää. Tästä iso miinus, sillä arvailu on aina inhottavaa ja muutenkin asiakkaalle on järkevää kertoa, mitä pääraaka-aineita kussakin salaatissa on. Näiden lisäksi tarjolla on leipää, joka alkaa jo olla melko kuivaa tässä vaiheessa serviisiä. Jälkiruoaksi löytyy makeaa piirakkaa.

Ruokien maut ovat kohdallaan ja kaikista jäi sellainen olo, että jotain on uskallettu kokeilla. Tylsiä makuja ei löytynyt ja pidin kovasti kaikkien tasapainoisesta olemuksesta. Palvelu oli oikein hyvää, ja tilakin on oikein viihtyisä, joskin hieman meluisa kiireiseen lounasaikaan. Hinnaltaan lounas on Lahden hintoihin verrattuna kallis (salaattibaari ja keitto 12 €), ja hinta-laatusuhde jää kiikkumaan tuonne kolmeen pisteeseen. Kokonaisuutena ainakin lounas on kokeilemisen arvoinen, ja itsekin menisin mielelläni uudelle visiitille Popotiin.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 11.05.2019
Betyg: 0
37 Recensionen

Jatkuvasti täynnä oleva italialaisomisteinen ravintola tarjoaa hyvää italialaista perusruokaa. Annokset eivät ole keittiötaiteen huippua, vaan konstailematonta italialaista pastaa ja pizzaa maltilliseen hintaan. Myös secondo piattoja on tarjolla, mutta ainakin pastojen annoskoot ovat sen verran isoja, että itse en ole "parempiin annoksiin" asti itse koskaan päässyt. Ravintolan oma jäätelö on valehtelematta Suomen jos ei parasta, niin parhaimpia. Suosittelen pöytävarausta etukäteen. Lapset rakastavat tätä paikkaa!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 10.05.2019
Betyg: 0