Opens at 11:00

American Diner

Betyg 2.4 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig

Recensioner (99)

Tämä ravintolakäynti sai minut kirjoittamaan ensimmäisen arvosteluni eat. fi:hin. Jos tämä on paikan normaali taso, niin menkää ennemmin mäkkäriin. Valmissämpylä, valmispihvi kuivaksi paistettuna, nahistunutta salaattia vain nimeksi ja koko annos hukutettu pahoinvoinnin tunteita herättävään juustokastikkeeseen, jota ei saanut edes kaavittua pois. Suurin osa annoksesta jäi syömättä.

Sisustus paikassa ihan kiva. Siihen se jäikin. Näin kuukausi käynnin jälkeen vieläkin harmittaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 11.01.2016
Betyg: 4

Sisustus enemmän kitchiä, kuin Americanaa. Jos lähdetään hakemaan teemaa - olisi tietenkin hienoa, jos se tehtäisiin kunnolla, tai sitten ei ollenkaan. Americar Diner ei ole tässä suhteessa ainoa. Sisustus menee parodian puolelle, ainakin minun silmissäni.

Lauantai-iltapäivä joulukuu. Paljon väkeä. Palvelu hivenen kiireistä, mutta hyväntuulista ja ystävällistä. Ruoatkin tulivat varsin nopeasti. Palvelu oli vahvin elementti.

Tilaamani Classic-hampulainen oli ok. Kokoa riitti. Pihvi iso. Mutta ruston pala (?) ei tuntunut kovin kivalta. Hampurilaiset ovat se paikan juttu, eivätkä ne eronneet siitä mitä ravintolatason paikoista saa. Salaattia vähän. Dippikään ei eronnut edukseen. Ranskalaiset kelvolliset. Tosin niitäkin olisi saanut olla vähän enemmän. Hinta oli annokseen laatuun nähden hivenen yläkanttiin.

Kokonaisuus ei missään tapauksessa huono. Välttävä. Itselleni paikka ja ruoka ei tarjoa sellaista lisäarvo, että olisi nykyisellään motivaatiota syödä täällä toistamiseen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 08.12.2015
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Tilauksesta siihen, että ruoka oli pöydässä meni 50 min. Juomat kyllä tuotiin nopeasti ja lopputuloksena joimme sitten lämmennyttä olutta ruoan kanssa. Tarjoilijan mukaan tämä oli oma vikamme, sillä emme pyytäneet tuomaan juomia ruoan kanssa. Ilmeisesti olisi pitänyt osata ennakoida, että tilauksissa kestää. Ruoka itsessään oli myös pettymys. Hampurilaisen pihvi oli käristetty mustaksi ja siitä oli kaikki mehevyys kaikonnut. Halkaistuna kuiva pihvi näytti siltä, kuin sen sisus olisi ollut huovasta tehty.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 01.08.2015 View previous reviews (2)
Betyg: 1

Paikka jossa tietää aina mitä saa. Pettynyt en ole koskaan koska ruoka tasalaatuisen hyvää. Palvelu kiireisinäkin päivinä toimii ja yleensä ystävällistä. Dipit hyviä samoin ranskalaiset. Toimii joka kerta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 06.07.2015
Betyg: 0

. .

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 23.03.2015 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Hyvää ja halpaa ruokaa annokset todella isoja ja herkullisia esim texas pork steak on oma suosikki! Henkilökunta mukavaa ja palvelu nopeaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 02.01.2015
Betyg: -1

Ruoka oli mitäänsanomatonta huttua! !! Laatu oli minusta huonompaa kuin monessa muussa nakkikioskissakaan. Sain kuivasta ja yli suolaisesta annoksestani syötyä 1/4. Kaikinpuolin huono maku (kirjaimellisesti) jäi kyseisestä ravintolasta. En suosittele, kenellekkään!!!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 14.12.2014
Betyg: 0

Passeli lounaspurilainen, ei räjäytä tajuntaa mutta maistuu joka kerta.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 14.12.2014
Betyg: -1

Kaverin kanssa otimme teriaki ja melted onion burgerin. sideksi waffle ja sweet potato ranet. Lisäksi mint choko shake. Hampurilaiset olivat mauttomia. Rankalaisten dipit homejuustoa lukuun ottamatta mauttomat. "Pirtelön" tekeleestä ei viitsi edes mainita. En suosittelisi paikkaa edes pahimmalle vihamiehelleni. Paha mieli jäi tästä paikasta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 27€ Tillagt: 26.10.2014
Betyg: 0

Söimme kahdestaan big towerin ja siinä oli kahdellekin ihmisellä paljon ruokaa

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 19.10.2014
Betyg: -1


Läge

Itäinenkatu 9-13, 33100 Tampere - Route
(03) 260 4500
http://www.diner.fi/esittely_finlayson.php