Opens at 10:30

Pizza Kebab Nupelda

Betyg 4.3 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (15)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 31.05.2017
Betyg: 0

Käytiin poikien kaa pizzalla ja kebabilla. Ruoka oli tosi hyvää ja nopeasti valmiskin. Asiakaspalvelukin oli hauskaa ja mukavaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 07.12.2016
Betyg: 0

Kävimme vaimon kanssa syömässä täällä vatsat täyteen ennen Helsinkiin lähtöä ja ruoka ja palvelu oli sen verran hyvää, että annan täydet pisteet. Ravintola oli oikein viihtyisä sisältä eikä ruokaa tarvinnut odottaa kauaa, vaikka asiakkaita oli kymmenkunta meidän lisäksi. Tilasin itse mausteisen chorizo pizzan joka osui ja upposi. Vaimo valitsi kebabin ristikkoperunoilla ja vaikka hän ei jaksanutkaan syödä kaikkea niin maistui kuitenkin. Aion kyllä käydä uudestaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 13.03.2016
Betyg: 0

Useampaan kerran rullakebabia tilattu, joka kerta ollut myös lisätäytteen yms. mukana oikein. Lisäksi salaatti ja muut vihannekset kebabissa ollu niin tuoreita, että rouskuvat syödessä! Sara

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 13.03.2016 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Ravintola uudistunut huomattavasti parempaan suuntaan. Hyvää palvelua, hyvää ruokaa, uudet kasvispizzat olivat herkullisia ja hinta kohdallaan. Suosittelen todella paljon lapsiperheille ja kaikille muillekin nuorille. :)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 08.01.2016
Betyg: 0

Surkeaa asiakaspalvelua! Tilasin pizzaonlinesta, ja ravintolasta soitettiin heti perään, ettei yli 30euron ilmainen kotiinkuljetus ja juoma kuuluu sillä tavalla tilatessa. Asia ok, vähän jo ounastelinkin sitä, mutta koska asiaa ei selvästi missään ilmoitettu, niin ajattelin, että se saattaisi silti kuuluakin. Kun asiasta ilmoitin asialliseen sävyyn, ettei sitä ole missään ilmoitettu, niin "asiakaspalvelija" otti kierroksia: Hän syytti minua, asiakasta, että olin tilannut omaa pizzaonlinesta ja samalla hän haukkui pizzaonlinen. Puhelu oli hyvin epämiellyttävä ja lopuksi tämä "asiakaspalvelija" löi myös luurin korvaani. Olen kerran aiemmin tilannut kyseisestä paikasta pizzaa, ja ihan jees se oli, tosin hieman ylihintaista muuhun hintatasoon verrattuna, mutta tällä kertaa pizzat jäi tilaamatta. Eikä kyllä varmasti tilata jatkossakaan, koska pitseroitahan Tampereella riittää!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 05.01.2016
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Kyllä täytyy nyt tänne palautetta tulla antamaan, kun jäi niin hyvä mieli tuosta asiakaspalvelusta. Henkilökunta hyvin sosiaalinen, ja asiallisianenkin! Pizzaa ja kebabia tuli tilattua tänään, ja kyllä oli hinnan arvosta. Useita tilauksia on tässä kuukauden sisällä ehditty tekemään. Hyvin maukkaat, kunnolliset täytteet annoksissa ja tilauksen saapumisessa menee miltei aina ilmoitettu aika. Suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 24.08.2015
Betyg: 0

Hyvät pizzat! Ruokailuvälineet ( salaattilautaset, haarukat/veitset) likaisen oloisia; olikohan otettu liian aikaisin pesukoneesta? Kolkon oloinen sisustus, peilit likaiset. Kannattaa ehkä siirtyä noutopizzaan kyseisestä paikasta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 27.12.2014
Betyg: -1

Täysin syömäkelvottomaksi poltettua pannupizzaa. Ainoa vaihtoehto oli heittää pizza roskiin. Luulisi tekijän pizzan uunista pois ottaessa älynneen että nyt olisi hyvä tehdä uusi pizza, mutta ei. Kotiin saakka kehtasivat tuoda. Rahat meni siis odotuksen jälkeen suoraan roskiin. Pizzan päällä palaneita aurinkokuivattuja tomaatteja.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 14.12.2014
Betyg: 0

On tullut usein haettua pizzaa ja wingsejä. Pizzoissa taso vaihtelee. Riippuu ihan tekijästä. Välillä herkkua, välillä välttävää peruskamaa. Asiakaspalvelua pizzeriasta en ole olettanutkaan, mutta siinä asiassa on ärsyttänyt ettei kysytä: Saako laittaa valkosipulia ja oreganoa?" Sen voi antaa palautteeksi Nupeldalle, että parantakaa asiakaspalvelua ja laatua!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 16.10.2014
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Nekalantie 48, 33800 Tampere - Route