Köket är öppet

Shanghai Chinese Restaurant

Betyg 3.5 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (53)

Kaupungin parasta Currykanaa! Annoksesta syö kaksi kertaa. Parempi silti ottaa mukaan, kun paikka on aika kolkko eikä palvelu ole erikoisen hyvää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 11.10.2017
Betyg: 0

Kaupungin parasta Currykanaa saa täältä. Kermainen currykana on mielettömän hyvää, annoksesta riittää sopivasti vaikka kahdelle. Hintakaan ei ole paha, mukaanotettaessa euron halvempi. Paikalla on myös mukava omistaja, joka todella tietää mitä tekee. Nam!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 17.09.2016
Betyg: 0

Pikkukinkin mummulla oli puhelin kiinni, joten soitinpa Shanghaihin. Olen täällä käynyt ainoastaan kerran aikaisemmin ennen imagouudistusta eli vuosia sitten. Kääg-kana lähti mukaan eikä ollut pöllömpää, casheweita vähän pihdattu. Chilipurkkia oli heiluteltu juuri sopivasti, se kun tuppaa luomaan aina hienoisen jännitysmomentin näissä käägeissä. Muutoin soosi aikalailla identtinen Nguyenin vastaavaan, ehkä vähän paksumpaa. Myyjä ystävällinen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 21.05.2016
Betyg: -1

Takeaway annoksia tullut haettua useaan otteeseen. Ruoka ollut aina maukasta ja sopivasti potkua.Hinta kohdillaan.Pieni miinus palvelun hitaudesta.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 21.01.2016
Betyg: -1

Chilikanasta puuttuivat kokonaan mausteet. Kysyttäessä intettiin ensin vastaan, jonka jälkeen huikattiin kasuaalisti, että kokki unohti laittaa chilit. Ei pahoittelu, ei korvauksia.

En suosittele.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 07.11.2015
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Hyvää halvalla. Tämä kiinalainen olikin ihan positiivinen yllätys. Ensinnäkin paikkaa ei ole pilattu buffet pöydällä niinkuin niin monet kiinalaiset nykyään. Annokset tilattiin ja ruoka tuli pöytään suht nopeasti. Annoskoko iso, maku hyvä ja vain hinta 8,50e. Joten hinta laatu on kohdillaan. Kanaa mustapapukastikkeessa oli muihin kiinalaisiin verrattuna todella tulinen. Kanaa ja pähkinöitä hyvän makuinen.
Niinkuin joku muukin tuossa on kommentoinut niin menee kyllä Tampereen parhaimpiin ruuan puolesta ei ravintolan yleisilmeen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 14.06.2015
Betyg: 0

Annoksista riittää kahdelle. Yleensä hyvin tehtyjä ja palvelu pelaa riittävän hyvin. Ruoka on tyypillistä "pika-Kiinalaista".

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 10.05.2015
Betyg: 0

Kokista riippuen käägissä chiliä on melkein ei ollenkaan - ihan kunnolla akselilla.

Jos tämän kohdan saisi kuntoon olisi tähtiä enemmän.

Käyty 5+ (melkein aina tofu kääg)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 15.02.2015
Betyg: -1

Mielestäni Tampereen kiinalaisten kärkikastia. Erityisesti kääg kanalla tai tofulla on aivan erityisen hyvää ja varmasti jotain, mitä ei muualta saa. Hinnat ok, ja palvelu ystävällistä. Shanghaita voi suositella erityisesti take-awayn hakupaikaksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 27.01.2015
Betyg: -1

Ravintolan yleisilme on ok. Tarjoilija oli ystävällinen. Vesi tuotiin hienossa lasipullossa pöytään. Tilasin perus curry kanaa joka oli maunsa puolesta mainiota. Ainoa asia mikä arveluttaa on kanan laatu koska koostumus kanassa on niin sanottua pehmeää höttöä toisin kuin suomalaisessa kanassa yleensä. Hintaan kuului myös kahvi ja tee josta tee menetteli. Palvelu oli nopeaa ja ruoka tuotiin nopeasti pöytään. Positiivinen kokemus vaikkakin raaka-aineiden laatu mietityttää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 11.12.2014
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Tuomiokirkonkatu 21, 33100 Tampere - Route
0452010411
http://www.shanghai.fi