Aztecar

19 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (18)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Nanda Devi

Lounas buffet 9,30e. Aivan mahtavaa ruokaa. Ei kalpene edes verrattaessa Bangkokin parhaimpiin intialaisiin seisoviin pöytiin. Myös suhteellisen tulinen vaihtoehto tarjolla mitä ei usein ulkomailla edes näe. Tänne aina Tampereen matkalla syömään.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 20.07.2014
Betyg: 0

Restaurant: Deli China

Pakko kommentoida sillä oli niin huono Vihreä curry–kookoskanaa annos torstaina 14. 11.2013.
Otin suomalaisen tulisena kaksi!! eikä kastike maistunut juuri miltään, melkein täysin mautonta. Annos oli myös todella pieni (vain n. 2/3 kastikelautasesta täynnä) eikä tietoakaan kukkurallisesta
lautasesta niinkuin joskus ennen. Punaisen tulisen chilikastikkeen ansiosta sain tämän mauttoman annoksen jotenkuten syötyä mutta iso nälkä jäi silti.
En valita pienistä tai turhista sillä tämä on yksi lempiannoksistani ja joskus ollut niin hyvää etten edes Thaimaassa ole vastaava maistanut mutta tällä kertaa täysin ala-arvoista.

Toinen juttu on kahvi/teekuppien ja lusikoitten puhtaus. Näitten puhtaudessa usein parantamisen varaa todellakin, usein on ollut jotain valkeahkoa mönjää (astianpesukoneen tiskiaine jäännöstä vai mitä?) näissä ja kerran alkoikin kivistämään
vähän mahaa kun join teetä tämmöisestä kupista.
Suurimman osan ajasta ollut kyllä hyvää ruokaa, toivottavasti pysyy sellaisena jatkossakin, annoskoko mielellään kastikkeelle kukkurallinen lautanen ettei jää nälkä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 31.07.2014
Betyg: 0

Restaurant: Ani kebab

Monipuolinen kebab-buffetti 9,90e ja vesi 0,40e yht. 10,30e tarjolla myös ilta-aikaan. Valikoima innostaa laajuudellaan mukana mm. valkosipulin kynsiä. Kebab-liha ei lähellekään parasta mitä on tullut vastaan mutta ei myöskään huonointa. Punainen kastike parempaa mitä yleensä tulee vastaan kebab-buffeteissa. Kahdesti jo täällä käynyt ja tulen käymään jatkossakin silloin tällöin.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 21.07.2014
Betyg: 0

Restaurant: Punjab Kebab

Kerran käyty täällä kesällä 2013. Mestassa juoppoja tai muuten vain puhetta sammaltavia... Kebab oli kertakäyttö muovilautasella tai boksissa ja tuli pöytään osaksi pohjaan kiinni palaneena (mikrotettuna). Muovi oli siis sulanut! Luulis että tohon hintaan sais edes normaalit lautaset ettei tartteis muovihuuruja nautiskella... samalla vähenis tuotetun jätteen määrä. Ei voi todellakaan suositella jos edellä mainittun seikkaan ei ole korjausta tullut. Tämä on sääli sillä muuten kebab oli oikein maukasta ja erilaista mitä olen missään saanut. Kysy normaaleja lautasia jos aiot täällä vierailla.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 20.07.2014
Betyg: 0

Restaurant: Sakura Watamisushi

Vähän ristiriitainen kokemus, ruoka on ehkä ihan ok Suomen ja Tampereen taso mukaan lukien mutta tulet pettymään pahasti jos vertaat tätä esim. Bangkokin sushimestoihin (Oishi Grand ihan eri planeetalta, ehkei reilu vertailu mutta voin todellakin suositella).

Lisää monipuolisuutta toivos valikoimaan, erityisesti salaattivaihtoehtoihin ja lihavalikoimaan. Lievästi pettynyt fiilis syönnin jälkeen, mutten olekaan mikään erityinen sushin ystävä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 20.07.2014
Betyg: 0

Restaurant: Swagath

Hyvää ja laadukasta ruokaa muttei ehkä ihan pääse Nanda Devin tasolle. En silti vaivaituisi vaihtamaan jos tämä paikka lähempänä ja intialaista tekee mieli. Maut sotkeutuivat jotenkin täällä liikaa toisiinsa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 20.07.2014
Betyg: 0

Restaurant: I Love Food

Buffetti 9,5e. Suhteellisen monipuolista mättöä kovaan nälkään.
Ruuan laatu tietty ei aina ihan maksimaalista buffetissa (seisovat pitkään) mutta eipä toi juurikaan haitannut kovassa nälässä. Pientä kivistelyä vatsassa alkuun mutta hyvinpä noi lähtee sulamaan eikä mitään ongelmia myöhemmin. Plussaa että toivat jäisen vesikannun myöhemmin. Sain valueta rahalleni.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 08.08.2013
Betyg: -2

Restaurant: Ravintola Jecika

Kävisin syömässä laadukasta intialaista vaikka kaksi kertaa viikossa jos taso olisi sama kuin esim. Tampereen Swagath tai Nanda Devi. Jecican ruuanlaatu on usein lievä pettymys (silloin tällöin ihan ok ruokaa sattunut) lisää mausteisuutta ja makua kaipaisin kastikkeisiin, myös tulisuutta puuttuu. Vähemmän suomiversioita ruuista ja lihapullia yms. Ottakaa oppia Tampereen paikoista. Nykyisellään täällä tulee käytyä vain kerran-kaksi kuukaudessa mikä on harmi sillä söisin hyvää intialaista vähintään kerran viikossa muuten. Luulen tietäväni jotain intialaisesta ruuasta sillä sitä on tullut syötyä ympäri maailmaa niin paljon.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 20.11.2013
Betyg: 0

Restaurant: Pizza Express & Café

Palvelu ehkä joskus vähän tönkköä tai "vittunaamalla" mutta eipä se mitään eihän tänne mitään hymyjä olla tulossa hakemaan vaan hyvää ruokaa.
Kebabit maistuvat hyviltä mutta ovat suhteellisen pieniä hintaan nähden. Jos maksan 7,5e kebabista niin vois olettaa että sillä saisi mahan täyteen.
Esim. talon kebabista ei jää kuin nälkä vaikka hyvältä maistuukin. Vuosien varrella tuntuu annoskoko tippuneen eikä enää valueta annoksissa hirveästi ole.
Viime kerralla juustoleipä kebabista tuntu juusto puuttuvan tai sitä oli todella vähän. Eikä tulinen kastike tosiaan ole tulista.

Vähän sama ongelma pizzojen suhteen, Helsingin keskustasta saa 7 eurolla 1,5x isomman pizzan neljällä täytteella ja 0,4l juoman kaupan päälle.

Paikasta saisi mahtavan vähän kasvattamalla annoskokoja. Voipi olla että mulla täällä käynti loppuu kokonaan ellei näihin asioihin tule korjausta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 08.08.2013
Betyg: -1

Restaurant: Chinese Silver Dragon

Nälkäisenä testattuna ruoka oli yllättävän hyvän näköistä ja makuista vaikken normi-kiinalaisista paikoista yleensä tykkääkään. Paistetut kanat (ei friteeratut) maistuivat todella hyviltä, harmi vaan että loppuivat pian eikä niitä tullut lisää. Suosittelen testaamaan.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 23.10.2012
Betyg: 0


Followers