Avautuu 10:30

Nana

kiinalaista
Arvosana 4 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (60)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 04.12.2016
Arvosana: 0

Lapsista ja aikuisista koostuva seurueemme kävi syömässä "päivällisen viidelle". Ruoka alkupaloista jälkiruokaan maistui kaikille hyvin ja saatiin itsemme kylläisiksi. Hinta/laatusuhde oli kohdillaan, palvelu ystävällistä ja nopeaa. Myös ravintolamiljöö oli viihtyisä ja siisti. Käydään varmasti toistekin Nanassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 02.01.2016
Arvosana: -1

Iloinen ja ystävällinen palvelu. Ruuat on yleensä ollut perushyviä, kertaakaan ei ole tarvinnut pettyä. Yleensä tulee otettua paistettua riisiä tai friteerattua kanaa, näille arvosanaksi 5/5. Joidenkin annosten(sitsuan kana esim) kastikkeissa on usein paljon tuorekurkkua joka ei mielestäni oikein sovi näihin kiinalaisiin ruokiin niin hyvin.

Mukaan haettuna yhdestä annoksesta riittää usein syömistä kahdelle kertaa, hintakin on ihan hyvä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 12.04.2015
Arvosana: 0

Really tasty food and good service.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.12.2014
Arvosana: -1

Päivitetään tätäkin arvostelua.

Nana on mukavan lämminhenkinen paikka ja kiinalainen musiikki kiinalaisomistajineen tuo ison lisän ravintolaan. Teetä on aina tarjolla yms., jos tilaa ruokia.

Toimintaa kannattaisikin ehdottomasti kehittää esim. erilaisiin myytäviin juomiin, koska Nana sijaitsee loistavalla paikalla ja omaa omanlaisen tunnelman. Erilaisia teelajeja yms. voitaisiin myydä myös itse sellaisenaan ilman ruokaakin.

Nanan suurin ongelma on ruoan valmistuksessa. Nanasta saa ehkäpä "kaupungin parhaimman kiinalaisen hapanimeläkanakeiton" (tämä keitto vie ainakin nälän nopeasti), mutta kotikutoisuudesta kertoo ruokien samankaltaisuus.
Monet eri annokset maistuvat samanlaisilta, koska niihin käytetään suunnilleen samoja raaka-aineita (ainoastaan lihoja yms. saatetaan vaihtaa keskenään kana->härkä->possu) ja paljon kastiketta esim. hapanimeläkastiketta.

Lounaslista on hyvä etu, jos käy arkipäivisin tilaamassa ruokaa. Siitä voi valita, että mitä haluaa ottaa ja lounaan saa mukaankin.

Ruokalista kaipaisi joka tapauksessa isompaa päivitystä ja pitäisi miettiä eri raaka-aineiden ja kastikkeiden käyttöä uudella tavalla.

Kotisivujen puute on myös iso miinus mille tahansa yritykselle. Nana on ollut pitkään pystyssä, mutta siitä huolimatta sillä ei ole yksinkertaisempiakaan kotisivuja. Se muutama satanen joka niihin menisi, niin tulisi moninkertaisesti takaisin.

Kokonaisuutena sanoen Nana on mukavan tunnelmallinen paikka, mutta ruokalista kaipaisi uutta näkemystä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 28.11.2014 Näytä aiemmat arvostelut (3)
Arvosana: 2

Hyvä palvelu ja oikein maistuvaa ruokaa!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 23.11.2014
Arvosana: -1

Tosi paha. .......

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 18.02.2014
Arvosana: -5

Take away -annos iso ja maistuva. Yhdyn edelliseen kirjoittajaan siinä, että ruuat maistuvat melko samalta keskenään, mutta tämä taitaa olla aika tyypillistä kiinalaisissa ravintoloissa. Pääasia, että maistuu hyvältä :)

Kävimme ennen remonttia kerran lauantaina lounaalla, ja se kokemus oli huono. Paikka oli ankea ja ruoka kylmää. Päätimme antaa uuden mahdollisuuden remontin jälkeen, mikä kyllä kannatti. Nyt oli selvästi viihtyisämpää, ruoka hyvää ja palvelukin ystävällistä. Ylivoimaisesti paras kiinalainen Joensuussa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 10.02.2014
Arvosana: 1

Viikonloppulounas 11€, oikein ihana ystävällinen palvelu! Ruoka hyvää, hyvä hinta-laatusuhde. Paras Joensuun kiinalaisista. Hintaan sisältyi salaatit, ruoka, limpparit, jälkkärikahvit. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 30.11.2013
Arvosana: 0

Edullista ja oikein maittavaa perustason kiinalaista ruokaa! Ei mitään maata mullistavaa, mutta eipä ole Suomessa kovin monessa paikkaa sen erikoisempaa tai autenttisempaa ruokaa. Palvelu aina ystävällistä ja omistaja pariskunta on symppis! Suosittelen kokeilemaan!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.10.2013
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (9)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (2)


Sijainti

Kauppakatu 23 A 4 B, 80100 Joensuu - Reitti
013 748 020

Vaihtoehtoisia ravintoloita