Ei tietoa

Nile Kebab

kebab ravintola
Arvosana 2.5 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (24)

Kebab-liha ja kastikkeet hyviä, hinta/laatu-suhde parhaimmasta päästä Tampereella. Palvelu ripeää ja ystävällistä. Paikka ei myy minkäänlaisia pizzoja tai muuta vastaavaa, vaan keskittyy vain ja ainoastaan kebab-annoksiin erilaisilla variaatioilla. Voin suositella kaikille hyvän kebabin ystäville.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 31.10.2019
Arvosana: 0

Kävin juuri (18. 4) hakemassa lihakebabin- ja broilerikebabin leivällä ja kummatkin annokset olivat kylmiä päästyäni kotia. Matkaa oli kävellen max. 5min verran. Leivät olivat selvästi mössöisestä koostumuksesta päätellen mikrotettuja ja liha haaleata.
Pelkkään kebabiin erikoistuneelta ravintolalta odottaisi hieman enemmän panostusta. Jos jotain hyvää, niin palvelu toimi, mutta uudestaan en mene. Tampereen paras? Ei ole.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.04.2019
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Maksakebab törkeen hyvää, maksa taitavasti kypsennetty, ja todella mureaa. Eikä saa (tietääkseni) muualta, eli lajinsa paras.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 08.11.2015
Arvosana: 0

20 vuotta eri kebapeja syöneenä yksi parhaista! Kiitos!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.07.2015
Arvosana: -2

Annos oli ihan ok, mutta liha oli ehtinyt kuivahtaa ja jäähtyä. Siisti paikka muuten ja palvelu hyvin ystävällistä (pisteet siitä) mutta annoksen keskinkertaisuuden takia en ehkä menisi uudestaan. Parempiakin kebab paikkoja löytyy...harmi vaan ettei Tammelassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 18.04.2015
Arvosana: 0

Liha on omanlaistaan- hyvällä tavalla. Palvelu ihan huippua. Nykyinen vakiopaikka! Älkää muuttako mitään,kiitos!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 05.02.2015
Arvosana: -1

Muista Tampereen kebaberioista edukseen poikkevat maut ja liha. On helppo ainakin kuvitella, että tekisivät sipulisekoituksen ja kastikkeet itse. Lähempänä vanhaa Abu Fuadia kuin nykyinen Abun oma paikka. Eipä tässä oikeastaan mitään valittamista - pikaruoka kebabia tietysti silti vain.

Täällä kyllä kannattaa käydä vähintään vertaamassa makua, koska on eräs harvoja paikkoja, jossa kebab ei maistu ihan samalle kuin muissa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.02.2015
Arvosana: 0

Ruoka oli ihan ok, mutta taisi kokilla lipsahtaa hieman karvaa lisämausteeks. Plussaa siitä että lisätäytteestä ei kuitenkaan tullut lisää hintaa. Palvelu hyvää, ruokaa suosittelisin Ilveksen pelaajille, koska molemmat aika mitäänsanomattomia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.11.2014
Arvosana: -1

AIVAN LOISTAVAT KEBABit ja ystävällinen palvelu ! !!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.11.2014
Arvosana: -3

Jos hyvää kebabbia haluaa syödä, tämä on varmaankin Tampereen paras paikka. Kun Nile teki "comebackin" Tammelantorille, niin siitä asti on tultu usein käytyä aterioimassa. Pääosin hyvää asiakaspalvelua ja hinta/laatu suhde on mielestäni hyvällä mallilla. Lihan ja kastikkeen koostumus omaa luokkaansa. Ja sen kyllä huomaa, että kun on erikoistunut tähän yhteen ruokalajiin, niin on pystynyt panostamaan vain kebabiin, eikä muihin pizzoihin tai burgereihin. Tämä fakta tekee Nile Kebabista kunnon ruoan, eikä roskaruoan. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 08.05.2014
Arvosana: -1

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Kyllikinkatu 9, 33100 Tampere - Reitti

Vaihtoehtoisia ravintoloita