Keittiö auki

Deli China

kiinalaista
Arvosana 3.4 / 5

Ravintola Deli China on Suomen ensimmäisiä kiinalaisia ravintoloita. Ravintola on perustettu jo vuonna 1989 ja on ollut hyvin suosittu ravintola joensuulaisten keskuudessa jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan.

Deli Chinan suosio perustuu pitkälti usean erilaisen ruokakulttuurin sekoitukseen. Maut ovat pääosin vietnamilaislähtöisen Thi Hanh Nguyenin käsialaa. Tuttavallisemmin ”Hani” on toiminut ravintolan keittiömestarina sen perustamisesta lähtien. Myös suomalainen kokkimme Timo on työskennellyt ravintolassa lähes yhtä kauan. Kiinalaisen ruoan lisäksi ravintolassa tarjoillaan muitakin aasialaisia makunautintoja, lähinnä thaimaalaisia ja vietnamilaisia makuja.

Deli Chinassa panostamme ruoan tuoreuteen. Tuoreet kasvikset pilkotaan käsin joka aamu ennen ravintolan avaamista. Kaikki tuoreet kasvikset ja lihat hankitaan joensuulaisilta tukkuliikkeiltä.

Ravintolassa voi nauttia lounasta arkisin klo 11 – 15 (maanantaisin klo 11-14), valittavana on 3 eri ruokavaihtoehtoa kuuden viikon kiertävältä listalta. À la carte -ruokia tarjoillaan arkisin klo 14 jälkeen sekä viikonloppuisin. Laajalta ruokalistalta löytyy lähes 70 eri ruokavaihtoehtoa, josta varmasti löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun.

Tiistaista torstaihin myymme take away -ruokia tarjoushintaan klo 14 alkaen. Kysy tarjousesitettä ravintolan henkilökunnalta.

Soittamalla ravintolaan etukäteen voit tilata kaikkia ruokiamme kotiinvietäväksi. Ruoat odottavat sinua valmiina sovittuna ajankohtana kun tulet niitä noutamaan. Etukäteen sovittuja suurempia ruokatilauksia kuljetamme myös paikanpäälle Joensuuhun ja lähiympäristöön.

Tervetuloa tutustumaan ravintola Deli Chinan makunautintoihin. Tavataan aasialaisten herkkujen merkeissä.

- Ravintola Deli Chinan henkilökunta


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (44)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Tasaisenvarmaa laatua käyntikerrasta toiseen. Palvelu aina ystävällistä ja ravintolan ilme siisti. Tänään osuin paikalle juuri kun lounastarjoilu loppui ja lähes kaikissa pöydissä oli ruokailijoita lopettelemassa ateriaa. Pöydät oli kuitenkin käden käänteessä siivottu likaisista astioista ja katettu uudestaan. Näin ollen vaikutelma ei jäänyt epäsiistiksi.

Söin katkarapu chow mein ja maut olivat todella onnistuneita ja herkullisia. Annos oli juuri sopivan kokoinen ja se oli kauniisti tarjoiltu. Kasvisten kypsyysaste oli juuri oikea.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.08.2016
Arvosana: 0

Lounaalla annoksen hinta 7,90€ enkä enempää olisi maksanutkaan. Valkosipulihärkää siis söin.

Annoksessa oli isoja pippurin paloja, liha oli sitkeää ja pavut olivat selkeästi pakasteversioita. Valkosipulia ei annoksessa näkynyt, puoliso epäili käytössä olleen valkosipuli öljyn. Riisi oli kuivahtanutta kökkeröä, selkeästi seissyt jo tovin ennen meidän pöytään saapumistaan.

Ei vakuuttanut, vaikka kastikepohja olikin maukas. Mut pippuri pilas maut täysin. Ja nopeasti tuli ruoka. Ehkä liiankin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.06.2016
Arvosana: 0

Ruoan laatu on kyllä loistava. Wokit ovat sopivan tehty täysin oikealla tavalla eli ne eivät ole ali- tai ylikypsiä, joka näkyy kasvisten ja lihojen rapeudessa ja oikeassa kypsyysasteessa. Samoin liemet on mietitty todella hyvin ja niiden merkitys kokonaisuuden kannalta on iso.

Kokonaisruokalista on erittäin hyvin tehty ja tarjolla on useita erilaisia ruokavaihtoehtoja. Nimet kuvaavat ruokia erittäin hyvin ja samoin tulisuusaste on hyvin merkitty niihin.

Ruoat valmistetaan nopeasti ja tehokkaasti, joten odotusaika on lyhyt. Laatusuhde ei vaikuta muuttuvan, vaikka tilauksia on tullut tehtyä useina eri kuukausina.

Take-awayn tarjouslista on myös erinomainen vaihtoehto.

Kokonaisuutena loistava paikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.09.2015 Näytä aiemmat arvostelut (5)
Arvosana: 0

Ruoka loistavaa, maukasta. Ravintolassa ihana tunnelma. Loistava paikka esim. Treffeille :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 31.10.2014
Arvosana: -2

Ehdoton suosikki aina Joensuussa käydessä! Paljon eri makuja, hyvä ja nopea palvelu ja tunnelmallinen paikka (vaikkakin oli vähän hankala löytää ekalla kertaa).

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 24.10.2014
Arvosana: -2

Aina on itselleni maistunut ruoka delillä ja palvelukin ollut nopeaa vuodesta toiseen :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.10.2014
Arvosana: -2

Tarjoilijat huomioivat kenet haluavat, miten haluavat.
Ruoka ihan ok,muttei sitä jaksa lähteä enää ahtaaseen pikku paikkaan huonoon ilmapiiriin näykkimään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.10.2014
Arvosana: 0

tarjoilijat ylimielisiä ja epäkohteliaita. ruoka ok, mutta tason nähden ylihinnoiteltua.odotin,että minulle lisi ehdotettu teetä jonka listassa mainittiin kuuluvan ateriaan mutta tarjoilijoilla li vain kiire päästä meistä eron.ei koskaan enää tänne!!!!!!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.09.2014
Arvosana: 0

Käymme usein Deli Chinassa Joensuussa. Ruoka on hyvää, riisin laadussa on parantamisen varaa - liian paakkuuntunutta, tartuu kauhaan. Astiat !!! Lautasien lasitus on jo kulunut pois ! Uudet lautaset ja lasit ja kahvikupit olisivat paikallaan. Lautasissa on välillä edellisen ruokailun ruokaa kiinni koska lasitus on kulunut se tarttuu. Astianpesukoneen puhtaus mietityttää koska lautasissa on ruokajäämiä. Terveystarkastaja voisi antaa niistä huomautuksen. Muutoin olen tyytyväinen niihin ruokalajeihin joita olen syönyt.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 6€ Lisätty: 10.09.2014
Arvosana: 0

Muuten ihan ok paikka mut lounaalla riisi kupeissa liian puuromaista, yhteenliimautunutta ja climppimäistä. Meinas jäädä syömättä. Toivottavasti tähän tulee muutos. Saispa täältä samanlaista irtonaista riisiä kuin Thaimaassa. Ei pitäis olla iso homma opetella kokkaamaan kunnollista irtonaista riisiä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 05.09.2014
Arvosana: -1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (6)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Koskikatu 7, 80100 Joensuu - Reitti
(013) 120 288
http://www.deli-china.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita