Avautuu 10:30

Mount Ganesh

Arvosana 4.1 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa
Liikuntaesteetön

Arvostelut (25)

Hyvä kokemus,hyvin tuotu esiin edustus,ruoka hyvää ja palvelussakaan ei moitittavaa. .suosittelen kokeilemaan

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.10.2019
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ruoka on hyvää. Palvelu ei oikein pelannut tällä kertaa. Olin lounaalla ja yllättäen jouduinkin poistumaan kesken lounaan. Olisin mielelläni ottanut loput annoksestani mukaan (yli puolet)ja syönyt sen myöhemmin. Tämä ei kuitenkaan naistarjoilijalle sopinut, vastaus oli vain: ei lounasaikaan.
Ihmettelenkin suuresti, että ravintolassa heitetään mielummin ruokaa roskiin, kuin annettaisiin se asiakkaalle mukaan. Jokaisella ravintolalla on tietysti omat tapansa, mutta kannattaisi varmaan miettiä, mikä olisi hyvän asiakaspalvelun ja kestävän kehityksen kehityksen kannalta fiksua. Valitettavasti lounaani syön tästä lähin muualla.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 21.03.2018 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Ruoka-annokset riittävän kokoisia, maku loistava, hinta ok, ystävällinen palvelu. Ollaan käyty useasti ja tullaan käymään varmasti uudestaan. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 21.09.2017
Arvosana: 0

Söin Himali Special Chicken annoksen. Parasta mitä olen koskaan nepalilaisessa ravintolassa syönyt! Hyvä ja nopea palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 05.10.2016
Arvosana: -1

Palvelu oli sujuvaa ja ystävällistä. Ruoat tulivat nopeasti, vaikka olimme liikenteessä lauantain lounas-ruuhkassa ja ravintolassa oli lähes täyttä.
Maut olivat juuri kohdallaan alkuruokien Prawn Pakaudassa, Butter Chicken sekä Himali Special Chicken olivat myös erinomaisia. Toinen oli paksu ja kermainen, toinen sopivan mausteinen. Hieman korkea hinta selittyi osittain sillä, että ruoka-annoksiin sisältyy naan-leipä, reilusti riisiä, salaattia, sekä rai-kastike. Rai oli maukasta, naan-leipä hieman pohjasta tummaa mutta maistui silti erittäin hyvin kastikkeeseen dipattuna. Alkuun tarjoiltiin pappadumia. Plussat -15% opiskelija-alennuksesta!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 10.04.2016
Arvosana: 0

Nopea ja hyvin ystävällinen palvelu. Suuri annoskoko, ruoassa hyvä koostumus ja maku. Viihtyisä ravintola, hyvällä paikalla. Syönyt annokset 32 (kana korma) ja 41 (lampaanlihapullat mausteisessa kastikkeessa) - jos ruoan kerrotaan olevan mausteista, se on oikeasti mausteista. Suosittelen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 20.03.2016
Arvosana: 0

Hyvää Nepalilaista ruokaa ja palvelua.
Monen monta kertaa ollaan haettu ruokaa täältä ja pari kertaa syöty paikan päälläkin. Aina on saatu erinomaista palvelua, ei puhettakaan ylimielisyydestä tms. ankeista jutuista (vrt. aiempi kommentti skye:ltä). Ruoka tulee nykyisin melko nopeasti ja annokset ovat mitä tilattu. Alussa keittiö oli järkyttävän hidas, mutta siitä on tosiaan menty pitkälle eteenpäin.

Tulisuutta ruuista löytyy ja se myös hieman vaihtelee samassa annoksessa eri päivinä, liekkö kokista riippuen. Sanon nykyään selvästi jos todella haluan ettei jonkun annoksessa ole mitään tulista. Mauthan ovat kaikinpuolin kohdallaan ja annokset toistensa kanssa erimakuisia, eli antaa kuvan että jokainen ruoka tehdään oikeista aineksista, ei samaa kastikepohjaa vain muuntelemalla. Mount Ganesh on hyvä ravintola, paras etninen Joensuussa ja uskon että maukuihin tulee kokemuksen myötä lisää syvyyttä ja tasaisuutta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 16.03.2016
Arvosana: 1

Kohta olen käynyt kaikki ruokalistan ruuat läpi ja täytyy kyllä todeta että kertaakaan en ole joutunut pettymään. Edellisen kerran tilasin vindaloo lammasta josta tarjoilija pariin otteeseen mainitsi että on todella tulinen, voin sanoa... oli oikeasti tulinen.. En ehkä toiste tilaa samaa annosta mutta omapahan oli valinta kun piti puolisolle kovistella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 13.02.2016
Arvosana: -1

Ruoka ihan OK, naanleipä ja lassijuoma taivaallisia. Sen sijaan omistajan/tarjoilun käytös on välillä aivan käsittämätöntä. Vääntöä tulee hyvinkin helposti jos et suostu hänen "ehdotuksiinsa". En aio enää mennä uudestaan tänne, sillä kolmella kerralla viidestä olen joutunut lähes vaatimaan palvelua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 32€ Lisätty: 08.02.2016
Arvosana: -1
Ravintolan vastaus:

Hei, Thank you for your visit and feedback! I want to know what you ate ? On which date? Who was Waiter(Ladies or gents)? What things wrong on Service? Your information helps to improve our service and food in future as well we can discuused this issue next meeting.

Pari kertaa olen nyt käynyt ja voin todeta, että laatu tuntuu olevan tasaisen erinomaista. Ruuan saa myös todellakin tulisena, jos niin haluaa(näin ei joka ravintolassa ole). Sen jälkeen makunystyröitä onkin kiva pehmitellä mangolassilla, joka tässä paikassa on paras minkä olen missään saanut. Kaiken kruunaa todella miellyttävä ja ystävällinen palvelu!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 26.01.2016
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Kauppakatu 23 A 4C, 80100 Joensuu - Reitti
+358404163717
http://www.ravintolaganesh.fi/etusivu

Vaihtoehtoisia ravintoloita