Uusimmat arvostelut: Joensuu

13 arvostelua

Muutaman kuukauden tauon jälkeen ravintola Kielo. Alkuruuaksi blini, jonka kanssa tarjoiltiin metsäsienisalaattia ja omenasalaattia sekä savustettua porkkanaa. Metsäsienisalaatti olisi kaivannut raa’an sipulin kirpakkuutta ja happoja, samaten omenasalaatti olisi saanut olla happamanpaa laittaakseen kampoihin blinin rasvaiselle täyteläisyydelle. Onneksi savustetussa porkkanassa riitti puhtia nousta tasaveroiseksi kumppaniksi blinin rinnalle. Sen sijaan pääruoka oli täysosuma: ylikypsäksi haudutettua hirvenlapaa ja suppilovahveroita. Ruokaa jota saa kotonakin mutta ei kuitenkaan ihan näin laitettuna. Ei nytkään turhia kikkailuja vaan puhtaat, herkulliset maut. Jälkkäriksi sitten köyhät ritarit ja juustoja vielä erikseen ja ne olivat oikein hyviä. Ah ja voih. Ei hassumpi synttäri-ilta :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.12.2018
Arvosana: 0
10 arvostelua

Kävimme vaimon kanssa lounaalla, joka oli erinomainen ja varsin kohtuu hintainen. Itse söin päivän pikku Localin jota siis tarjottiin lounaslistalla. Pikku Local sisälsi chilivoi glaseerattuja naudan poskia, uunijuureksia ja paprikasmetanaa. Vaimo löysi herkkunsa monipuolisesta noutopöydästä, lisäksi molemmat kasasivat itselleen kivan salaattilautasen salaattipöydästä. Todella mielenkiintoinen konsepti tarjota lounasaikaan myös hieman fiinimpi annos keittiöstä toimitettuna. Suosittelen tutustumaan. Pikku Localissa hinta-laatusuhde erinomainen, sillä se ei juuri poikkea lounaan hinnasta. Lounaan hinta-laatusuhde myös ihan OK

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 22.11.2018
Arvosana: 0
1 arvostelu

Salami, kebab, feta. Paras pizza tänä vuonna, vaikka on jo elokuu. Super iso kiitos kokki! T.Naru

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 08.08.2018
Arvosana: 0
3 arvostelua

Plussaa siitä, että saa gluteenittoman pizzan vegaanisella juustolla! Tilattiin pizzat kotiin. Rucola oli väärän pizzan päällä. Täytteitä pizzassa todella vähän, mikä oli pettymys. Mutta nälkä lähti, mikä oli pääasia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.08.2018
Arvosana: 0
3 arvostelua

Syötiin pizza, jossa lohta, katkarapuja, simpukoita ja tonnikalaa. Hinta 10e! Yksi parhaista pizzoista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 02.08.2018
Arvosana: 0