Uusimmat arvostelut: Joensuu

27 arvostelua

Ilo silmälle, ei niinkään kielelle. Kokosimme valmiiden menujen sijasta omat yhdistelmämme : siikatartar ja pitkään haudutettu lammas tai ahvenfileet. Pinnalta "toholla" hillostettu siikatartar lupasi paljon iltaa ajatellen: sopiviksi paloiksi leikattua turetaa kalaa pienillä majoneesikastike- ja sitruunagaeelipisaroilla ja orvokinkukilla maustettu ja koristelu, mutta todella pieni annos kylläkin. Pääruoka ahven oli hyvin valmistettu, ilman erikoisia makuja, "kovin loivaa" oli ei niin innostunut kommentti. Rehellisyyden nimissä on sanottava, että lammaskerrottiin rasvaiseksi jo tilattessa. Mutta rajansa kaikella. Lammasraaka-aine oli vain kerta kaikkiaan alaarvoinen. Noin 80g paloista paremmassa oli arviolta 45-50g lihaa, loppu rasvaa ja huonommassa alle ruoklusikallinen lihaa ja loppu rasvaa ja kalvoja. Lisukkeena noin 2 ruokalusikallista sinänsä hyvin onnistunutta ohrattoa.
32 eurino annos ei saa olla tälläinen.
Mielenkiintoista että nyt tuo spelttinäkäriviipale (noin lyijykynän paksuinen ja 5cm pitkä) olikin tartarin päällä, kun se menussa on lampaan pisäke ja piimävaahtoa ei muistaakseni ollut lampaalla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 43€ Lisätty: 17.07.2019
Arvosana: 0
2 arvostelua

Baguettes we got were partially unbaked. The fillings were at the bottom of the bag (granted, that could be because of transportation, which was by walking...) so we had cold unbaked baguettes and meat in a paper bag. Definitely would not recommend.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 5€ Lisätty: 16.03.2019
Arvosana: 0