Uusimmat arvostelut: Joensuu

2 arvostelua

Baguettes we got were partially unbaked. The fillings were at the bottom of the bag (granted, that could be because of transportation, which was by walking...) so we had cold unbaked baguettes and meat in a paper bag. Definitely would not recommend.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 5€ Lisätty: 16.03.2019
Arvosana: 0
1 arvostelu

Alkukeitto perushyvää. Burgeri hyvin maustettu ja liha maukas. Bataatit ei aivan parasta mutta hyvää. Hieman rapeammat olisi ollut oma mieltymys. Halloumi ja kana myös mainio. Nuorehko kokki tänään töissä. Palvelu mainiota ja nopeaa, siistiä. Hinta/laatu kohdallaan kympin alkuruoka ja parinkympin pääruoka. Juomineen sanoisin jopa edulliseksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.01.2019
Arvosana: 0
1 arvostelu

Todella hidas palvelu. Myyjä oli erittäin halveksuva ystäviäni kohtaan. En varmasti tule uudestaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 07.01.2019
Arvosana: 0
15 arvostelua

Muutaman kuukauden tauon jälkeen ravintola Kielo. Alkuruuaksi blini, jonka kanssa tarjoiltiin metsäsienisalaattia ja omenasalaattia sekä savustettua porkkanaa. Metsäsienisalaatti olisi kaivannut raa’an sipulin kirpakkuutta ja happoja, samaten omenasalaatti olisi saanut olla happamanpaa laittaakseen kampoihin blinin rasvaiselle täyteläisyydelle. Onneksi savustetussa porkkanassa riitti puhtia nousta tasaveroiseksi kumppaniksi blinin rinnalle. Sen sijaan pääruoka oli täysosuma: ylikypsäksi haudutettua hirvenlapaa ja suppilovahveroita. Ruokaa jota saa kotonakin mutta ei kuitenkaan ihan näin laitettuna. Ei nytkään turhia kikkailuja vaan puhtaat, herkulliset maut. Jälkkäriksi sitten köyhät ritarit ja juustoja vielä erikseen ja ne olivat oikein hyviä. Ah ja voih. Ei hassumpi synttäri-ilta :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.12.2018
Arvosana: 0
10 arvostelua

Kävimme vaimon kanssa lounaalla, joka oli erinomainen ja varsin kohtuu hintainen. Itse söin päivän pikku Localin jota siis tarjottiin lounaslistalla. Pikku Local sisälsi chilivoi glaseerattuja naudan poskia, uunijuureksia ja paprikasmetanaa. Vaimo löysi herkkunsa monipuolisesta noutopöydästä, lisäksi molemmat kasasivat itselleen kivan salaattilautasen salaattipöydästä. Todella mielenkiintoinen konsepti tarjota lounasaikaan myös hieman fiinimpi annos keittiöstä toimitettuna. Suosittelen tutustumaan. Pikku Localissa hinta-laatusuhde erinomainen, sillä se ei juuri poikkea lounaan hinnasta. Lounaan hinta-laatusuhde myös ihan OK

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 22.11.2018
Arvosana: 0