Avautuu 10:30

Kerubin Keittiö

Arvosana 3.2 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (31)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kokousporukalla syömässä, ei vakuuttanut.
Porukkamme laitettiin takatilassa olevaan kokoustilaan jonka viihtyvyys oli lähes nolla. Alkuun tullut ilmakuivattu possu ja jälki marjakuppi olivat ihan ok mutta pääruokana puuhiiligillattu naudan sisäfile jätti paljon toivomista. Liha on melko mukavaa mutta lisääkkeet vähintään outoja

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.10.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Nyhtösoijaburgeri on paras kasvisburgeri Joensuussa! Muut jäävät kauas taa.

Palvelu on aina Kerubissa ollut erinomaista, ja niin tänäänkin. Tarjoilija oli selkeästi kiinnostunut itse ruoasta, ja se näkyi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 11.02.2016
Arvosana: 0

Ensiksi täytyy sanoa että söin luomuhärkäburgerini komiikkafestivaalien aikaan myöhään illalla, jolloin paikalla oli paljon väkeä. Osa söi ja osa joi ja tiskillä oli koko ajan ruuhkaa.

Olosuhteista huolimatta palvelun ja ruoan laadun ei pitäisi olla näin umpisurkeaa. Hampurilaiset joutui tilaamaan tiskiltä (minkä kyseisenä iltana ymmärrän), mutta tilaukseni vastaanottanut henkilö ei antanut aterimia tai pyytämääni vettä (ilmeisesti vieressä oli vesipiste, jonne minut olisi voitu ohjata) vaan heti tilauksen jälkeen hävisi keittiöön.

Ruokani tuotiin pöytään kylmänä, sillä tarjoilija ilmeisesti kävelytti annostani ympäri ravintolaa, ennen kuin onnistuin huikkaamaan hänelle että istun tässä ensimmäisessä pöydässä lähimpänä keittiötä. Tämän jälkeen hän kiirehti pois enkä ehtinyt pyytää aterimia tai vettä.

Hampurilainen oli yksi iso kylmä rasvalöntti. Majoneesia ja sulatejuustoa oli aivan järkyttävä suuri määrä, eikä pääasia, eli pihvi, maistunut niiden rinnalla miltään. Pihvi oli muutenkin ylikypsä ja kuiva, eli ehkä parempi näin. Annokseen kuului hampurilaisen lisäksi salaattia, mutta ranskalaisista olisi joutunut maksamaan viisi euroa lisää.

No vatsa tuli ainakin täyteen... Paitsi että tunnin päästä aterian jälkeen oli pakko lähteä kotiin. Saman joutu tekemään kaverini joka söi saman annoksen. Molemmilta jäi osa maksetusta ohjelmasta (Freerap ja lauantaidisco) välistä.

Oman kokemukseni perusteella en siis suosittele ravintolaa kenellekään, mutta keikkatarjonta on kyllä hyvä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 02.02.2016
Arvosana: 0

Aivan mahtavaa! Ja wau!

Menimme paikan päälle hieman isommalla seurueella ja itseäni hieman mietitytti seuramme ennakkohehkutus paikasta ja sen ruuista.

Mikäpä onkaan ihanampaa kuin olla väärässä, kun tilalle saa näin räjäyttävän hyvän burger kokemuksen!

Niin, ne burgerit! Itselle luomuhärkäburger talon raneilla ja chilimajolla on kyllä yksi parhaista burger elämyksistä ikinä. Aivan mahtavat ainekset! Itse leivottu sämpylä, Karhisen luomuhärkäpihvi, Lipan kotijuusto, keittiön oma chilimajo...Nämä yhdessä raikkaalla salaatilla täydennettynä, Nyt tuli wau-efekti esiin.

Arvostan ja maksan mielelläni siitä, että ravintola kekseliäisyydellään huomioi lähiruuan ja valmistaa itse kaiken keittiössä. Se tuntuu mauissa ja tekee asiakkaan tyytyväiseksi. Pöytäseurueen muut jäsenetkin kilpaa kehuivat omia burgerannoksiaan.

Jälkiruokaa oli myös pakko testata ja nekin hyväksi havaittiin. Creme brulee ja valkosuklaakakku oli ihana päätös mahtavalla aterialle.

Listalle oli mukavasti keksitty persoonallisia drinkkejä ja juomia, niitäkin testasimme.

Tarjoilijatar oli erittäin ystävällinen ja mutkaton, saimme mitä parhainta palvelua.

Paikan sijainti piskuisessa Ilosaaressa hyvin keskeinen ja idyllinenkin. Paikkana Kerubi ei sisustuksellaan koreile eikä hienostele. Paikan rosoisuuden ja rokkimeiningin loiventaa konstailematon ruoka ja mahtavat maut ja kaiken kruunaa ystävällinen palvelu.

Tänne tullaan tästä lähtien aina kun Joensuussa käydään!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.06.2015
Arvosana: 4

Kerubin burgerit. Listalla hehkutettu Tykkiburger osoittautu tosi pahaksi pettymykseksi. Pihvi oli sitkeä, harmaa, täysin ylikypsä ja ohut pannunalusta muistuttava ilmestys. Tämä höystettynä liialla suolalla ja jollain rasvaisella mössöllä ei kyllä ole mitenkään oikeutettu suurimpaan tietämääni hinta-kokosuhteen omaavaan burgeriin. Tarjoilun ripeydestä plussaa, miinusta juomien riittävyyden varmistamisesta(pyysimme alkuun veden ja osoitimme selkeästi haluavamme myös muuta. Sitä ei koskaan kysytty). WC tilat haisevat ja kuin sodan jäljiltä. Miljöö, hinta ja ruokalista lupaavat paljon, mutta toteutus ontuu pahasti

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 29.11.2014
Arvosana: 2

Kerubin ruokalista on innovatiivinen ja sen suunnittelussa on rimaa vedetty tietoisesti korkeammalle kuin ketjurafloissa. Vegaanit ja vegetaristit huomioitu eritätin hyvin ja karnivorikumppanini sai syötyä itsensä Tykkiburgerilla ja bataattiraneilla totaaliseen ähkyyn. Miljöö on kaupungin paras. Kerubi vain toimii!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 16.11.2014
Arvosana: -1

Kävin syömässä Kerubissa vain kerran koska kuulin siitä niin paljon hyvää! Kaikki kasvisyöjät kaverini kehuivat kerubia, joten päätin että käyn mieheni kanssa syömässä siellä.
Ja oli pettymys! Ruoka oli niin pahaa etten voinut syödä sitä loppuun. Annos oli mielettomän kaunis, siinä oli riisiä ja kasviskevätkääryleitä sekä jotain vihreää heinää ( ruccolaa taisi olla ). Valkoisen ja vihreän yhdistelmä toimii lautasella tosi hyvin. Mutta kun nostin haarukalla riisiä lautaselta siitä valui oliiviöljy!! Siis sitä ei ole pikkusen ruiskutettu vaan se ihan valui siitä riisistä! Ällötti. Jos haluaisin juoda oliiviöljyö ostaisin pullon kotiin ja joisin sitä... Sitten kevätkäärykeet sisältivät riisinuudeleita. Mitä järkeä on syödä riisiä riisin kanssa?! Ihminen jioka kehittit listat, oletko itse maistanut?

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.09.2014
Arvosana: 0

Kerubin kasvis-hernepihvit ovat parhaat kasvispihvit, mitä olen koskaan Joensuussa syönyt! Annoksessa mukana myös bataattiranskalaiset ja tsatsikia, loistavaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 19.09.2014
Arvosana: 0

Viihdyttiin erittäin hyvin. Ilmapiiri oli mahtava, ja miljöö viihtyisä. Burgerit olivat ehdottomasti kaupungin parhaat!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 15.07.2014
Arvosana: -1

Palvelu pelasi loistavasti siihen nähden, että ravintola oli täynnä, ja tarjoilijoilla oli selvästi kiire. Silti tarjoilijamme jaksoi hymyillä ja huolehtia tarpeistamme koko ruokailun ajan. Noin kiireisinä päivinä ei lisähenkilökunta tosin olisi pahitteeksi.

Hintalaatusuhde on kohdallaan, vaikka toivoisin burgerin hintaan kuuluvan myös perunat. Nälkä kyllä lähtee ilman niitäkin, eikä 1,5 e ole paljon ksupungin parhaista ranskalaisista. Esillepano olisi toki voinut olla visuaalisesti hieman nätimpi, mutta rock-henkisessä paikassa en itse mitään hienostelua kaipaakaan.
Ruokalistassa voisi olla hieman enemmän tietoa annoksista, ettei kaikkea tarvitsisi kysyä tarjoilijalta (joka tosin osasi hyvin vastata kaikkiin kysymyksiimme). Nopeuttaisi ja selkeyttäisi tilaamista, kun tietäisi mitä on tilaamassa.

Tilat ovat viihtyisät ja sopivat paikan henkeen. Keväällä tehty remontti oli oikea piristyssuihke! Näin kesällä myös terassilla on aivan ihana ruokailla! Ehdottomasti kaupungin parhaita terasseja.

Kaikenkaikkiaan mahtava paikka. Käymme varmasti jatkossakin!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 29.06.2014
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Siltakatu 1, 80100 Joensuu - Reitti
013 129 377
http://www.kerubi.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita