Keittiö auki

Fransmanni

maalaisranskalaista
Arvosana 3.6 / 5

Arvostelut (15)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kolmen ruokalajin illallinen. Laatu epätasaista. Teollisen näköistä ja makuista ruokaa. En toiste tule syömään, kun haluan syödä hyvin ja panostaa siihen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 14.12.2014
Arvosana: -1

Olipa pitkästä aikaa hyvä kokemus ketjuravintolassa. Pitkään heudutettua naudan poskea, perunamuusia, pekonia ja papuja

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 25.11.2014
Arvosana: 2

kävimme neljän hengen voimin sunnuntai brunssilla tänään. tarjoilijat aivan huikeita; äärettömän ystävällinen palvelu ja kehoittivat ottamaan noutopöydästä lisää vaikka mahamme olivat ihan täynnä!
parempi kuin "normi noutopöytä brunssi", aloitimme kuohuviinilasillisilla (joka kuului hintaan) ja jatkoimme noutopöytään jossa oli ties mitä; pekonia, tuoreita hedelmiä (erityisplussaa tuore ananas!! ei mitään ällöä purkki ananasta siis), sieniä, leikkeitä, erilaisia leipiä, croissantteja, pekonia, kalaa, perunaa sekä loppua kohden juustoja, hilloja, ihanaa appelsiinivaahtoa, suklaata, kakkua, keksejä tms.. todella kattava valikoima siis.
lisäksi saimme valita lämpimän pääruuan kolmesta vaihtoehdosta; munakasta, kahta eriilaista täytettyä leipää. kaikki seuruestaamme valitsivat täytetyn kinkkukolmioleivän, joka oli paahdettu rapeaksi, lisänä oli ranskalaisia ja pestosalaattia. annoksena sopivan kokoinen; pienen näköinen, mutta huomioon ottaen että noutopöydästä sai syödäkseen runsaasti ja tankata halutessaan lisää. plus vielä piti mahtua ihanille jälkiruuille tilaa mahassa :)
oikein maukasta ja vielä yllätykseksemme tämän kuun ajan brunssi on tarjouksessa alennettuun hintaan 15e per henkilö (oliko normaalisti 19e ja ilman s-korttia 25e?) joten todellakin hintaansa nähden kannattavaa!
jäi hyvä maku suuhun brunssineitsyille, suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 04.05.2014
Arvosana: 0

Kerro kokemuksestasi. Anna rakentavaa palautetta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 24€ Lisätty: 19.04.2014
Arvosana: -4

Kasvisruokalista olematon. Tortelliineissa paksu jauhomainen taikina. Ruoka epätasaisen lämpöistä, haalean ja lämpimän välillä. Ruoan laatu samaa kuin aiemmin. Tarjoilu puolestaan loisavaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 22.07.2013
Arvosana: 0

Olen Joensuusta kotoisin, mutta asunut viimeiset 8 vuotta muualla - ensin 6 vuotta Dallasissa Texasissa ja viimeiset kaksi vuotta Helsingissä. Siksipä en ole näiden vuosien aikana kovin monesti päässyt syömään Joensuulaisissa ravintoloissa. Tänään junaa odottaessani pistäydyin Fransmanniin myöhäiselle lounaalle / aikaiselle illalliselle ja koin yhden mieliinpainuvimmista ruokailuista moniin vuosiin. Söin erinomaisen ulkofileen ja aivan uskomattoman Carpaccion (listalla riimihärkä). Suuri kiitos kokille mahtavasta ruoasta ja koko henkilökunnalle hienosta kesäisestä hetkestä! Tänne tuon seuraavan kerran Joensuussa käydessäni koko sukuni syömään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.07.2013
Arvosana: -1

Aivan loistavat pihvit ja creme brulee. Sijainti hiukan syrjäinen, niin ei tule kovin usein käytyä. Viihtyisä paikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 12.06.2013
Arvosana: -1

Aiemmassa arvostelussani olen näköjään luvannut olla menemättä uudestaan. En tuota, onneksi, muistanut.
Nämä ketjuravintolat harvoin yllättävät positiivisesti mutta tämä kerta oli poikkeus.
Ankkarilletteä ja villisikapateeta alkuun ja mureaa häränrintaa jatkoksi. Molemmat annokset olivat todella maukkaita ja hyvin tehtyjä. Mukava yllätys.
Palvelu oli edellisen kerran tapaan asiallista mutta viileää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 22.11.2012 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 1

Hirveä Wallenberg. Hirven jauhelihapihvi melko mauton, rasvainen. Muusi OK, riistakastike hyvää ja samoin juurekset, sopivan kypsiä. Olutvalikoima saisi olla laajempi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.10.2012
Arvosana: 0

Edellisen illan jäljiltä oli jäänyt epäselvä laskutus seurueessamme. Tarjoilijan töykeää asennetta yhtä seurueemme jäsentä kohtaan kuunteli 19 muuta henkilöä. Koko seurueemme ei saanut palvelua ennen kuin tämä episodi oli töykeästi ja ensimmäiseksi hoidettu pois. Asian olisi voinut hoitaa hienovaraisemmin. Koko illan ajan kyseinen henkilö ei kuunnellut asiakkaiden palautteita vaan aina etsi syyn muualta kuin itsestään. Esimerkiksi alkudrinkki lasit noudettiin pöydoiistä pois vasta jälkiruoan kohdalla. Huono kokemus ja vahvistaa aikaisempia kokemuksiani eli pysy pois ketjuravintoloista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 42€ Lisätty: 30.08.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Itäranta 1, 80100 Joensuu - Reitti
020 1234 663
http://www.fransmanni.fi/joensuu.html

Vaihtoehtoisia ravintoloita