Barud

165 reviews

Oluen ja ruoan liitto. Vahvat ja rohkeat maut. Eettisyys: tehotuotettu liha ei kuulu hyvään ravintolakokemukseen, se kuuluu historiaan.

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Reviews (163)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Restaurant Maithai thai

One of the best Thai restaurant in Helsinki.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 24€ Added: 27.03.2011
Rating: -1

Aamupalapaikaksi sopiva, tuoreet ja maittavat sämpylät sekä täytetyt leivät. Huomaavainen ja ystävällinen palvelu. Ruuhka-aikana saattaa olla aika täyttä ja hälyisää.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 8€ Added: 16.07.2012
Rating: 1

Restaurant: Indian Cuisine indian restaurant

Odottaessa nepalilaisten ravintoloiden saapumista Ouluun kannattaa vierailla täällä. Pyydettäessä hyvin tulista, oli ruoka uskallettu maustaa keskivertointialaisnepalilaista paremmin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 13.08.2012
Rating: 0

Restaurant: Koskenranta

Pikkujouluillallinen. Annos pieni, kauniisti sommiteltu mutta jokin puuttuu. Maku? Olutvalikoimasta ei kannata mainita mitään. OK, isot ryhmät ovat haastavia ja vielä haastavammaksi käy erikoisruokavaliota noudattavat. Täytynee käydä testaamassa vielä lounas, kuuleman mukaan olisi "ihan hyvää".

     
     
     
Experience: À la carte Added: 28.11.2012
Rating: 2

Restaurant: Ravintola Ilves pub

Nyt täytyy kyllä hehkuttaa Ilveksen lounaslistaa: joka päivä vaihtoehtona luomulihaa! Hienoa että ravintola tuntee vastuunsa ja huomioi valinnoissaan myös tuotantoeläinten hyvinvoinnin.

Mutta ei ruoassakaan ollut mitään moitittavaa, nopea palvelu, hyvä salaattipöytä ja kohtuullinen olutvalikoima.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 07.02.2013
Rating: 4

Restaurant: Sakura Ruoka

Sushit valtavan kokoisia, niiden syöminen runsaan wasabin ja inkiväärin kanssa on haastavaa. Jättikatkarapunigireissä tuntuu olevan 95 % riisiä. Toisaalta misokeitto on äärimmäisen hyvää ja sitäkin saa santsata.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 30.09.2013
Rating: 1

Restaurant: Teurastamon Portti

Lounaana villisiankäristys. Rasvainen, runsas, tuhti. Muusi OK. Ei puolukkasurvosta vaan makeaa hilloa, siitä miinusta. Mukava terassi, jossa myös infrapunalämmitin syksyllä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.10.2013
Rating: 1

Restaurant: Rosso Citykäytävä italian

Ruisjauhopohjaiset pizzat ovat OK, makua on paljon enemmän. Mutta tänne ei kannata tulla jos on kiire: pizzaa sai odottaa 30 minuuttia vaikka ravintola oli vain puoliksi täynnä. Henkilökunnan määrä ilmeisen alimitoitettu, kun kiirekin näytti heillä olevan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.10.2013
Rating: 0

Restaurant: Jailbird hotel restaurant

Ystävällinen ja huumorintajuinen palvelu. Viihtyisä kiva paikka. Riistamenu oli houkutteleva. Pieni miinus tuli suppikovahverokeitosta, josta löytyi muutama neulanen (ei kunnolla perattu sieniä). Hirvenfileet erinomaisia!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.10.2013
Rating: 0

Restaurant: Ruoka-aika

Lounaaksi hirvikäristys. Taisi olla kuitenkin saksanhirveä, eikä varsinaisesti käristyslihaa. Liha oli hieman sitkeää. Perunamuusi oli jauhoista tehty. Vain makeaa puolukkahilloa, ei survosta. Salaattipöytä oli runsas ja raikas.

Ravintola lienee muuttanut sisustustaan viihtyisämmäksi viime kuukausina. Avara, työpaikkaruokalan oloinen tila jaettu kahtia, pubiksi ja ruokaravintolaksi. Lopputulos on mielestäni vähän parempi.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.10.2013
Rating: 0


Followers