Opens at 11:00

Viikinkiravintola Harald

Rating 2.4 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (89)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Tunnelma ravintolassa on hyvä ja tarjoilijat ystävällisiä ja palvelualttiita. Hieman erilainen ruoka kiehtoo ja täältä löytyykin paljon hyviä vaihtoehtoja varsinkin alkupaloista ja jälkiruoista. Pääruoat ovat ehkä aavistuksen tylsiä alku- ja jälkuruokien rinnalla.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 24.09.2017
Rating: 0

Taso vaihtelee, tiedä mitä tilaat. Esim. Berserkkien porsas, "porsaanulkofileetä sekä tiristettyä porsaankylkeä", oli ihan ok kyljen osalta, jota tosin oli liian vähän. Porsaanulkofilee maistui samalta kuin se kaupan vastaava kuiva fileepala.

Seuralaisen Valkyyrioiden Vasikka taas oli aivan loistava.

Henkilökunta... vaihtelevaa niin kuin ruokakin; Toinen on supermukava, toinen taas hoputtaa tilaamaan ja muutenkin tuntuu kuin olis pystymetsässä ikänsä asunut.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 25.09.2016
Rating: 0

Liian kallis. Pettymys. Samalla rahalla syö tasokkaammin. Annoksen lisukkeet (kermaperunat, uunijuurekset) kuin pakaste-altaan valikoimasta. Lihat olivat hyvänmakuisia, mutta eivät säväyttäneet. Kotona omassa keittiössä pystyn samaan. Ravintola oli asiakasmäärältään hiljainen, mutta silti pahoiteltiin viivästystä, johtuen tilausten määrästä. En mene toiste. En suosittele. Tähtiä 2,5/5

     
     
     
Experience: À la carte Price: 55€ Added: 17.01.2016
Rating: 0

Tarjolla oli vain pikkujoulumenu, jossa oli kolme vaihtoehtoa ja todella hintavia, 50€ hintainen sisäfilekin onnistuttiin pilaamaan ja perunapaistos oli kylmä ja valmistettu varmaan päiviä ennen tarjoamista, olimme todella pettyneitä ruuan laadun suhteen, tarjoilija oli onneksi ystävällinen ja ymmärtäinen, tämän kokemuksen jälkeen ei enää koskaan kyseiseen paikkaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 45€ Added: 30.11.2015
Rating: 0

Kiitos ravintolalle erittäin mukavasta palvelusta. Ruoka oli mahtavaa; makuja piisasi eikä niitä oltu peitelty ylemmääräisellä määrällä voita tai kermaa. Esim.tervapuolukat ja kuusenkerkkä kastikek, HUIPPU makuja. Kannattaa mennä nälkäisenä,, aivan ympyriääksi sai syötyä ihtensä.
kannattaa kokeilla. Illan istujaiset isommallakin porukalla.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 39€ Added: 06.08.2015
Rating: 0

Todella hauska viikinkiteemainen ravintola. Ruoka on myös laadultaan erittäin hyvää, mitä nyt vähän ylihintaista omasta mielestä. Suosittelen käymään jo viikinkikokemuksenkin takia!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 15.05.2015
Rating: 0

Ruoka oli maultaan normaalia ketjuravintolan tasoa, mutta hintaansa nähden ala-arvoista. Enemmän kokemuksessa kuitenkin häiritsi tarjoilijan nuiva asenne. En tiedä olisiko meidän pitänyt pyytää anteeksi tuloamme. Tämä riitti kokemukseksi meille, ensi kerralla paikka on aivan varmasti joku muu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 78€ Added: 04.05.2015
Rating: 0

Pääsääntöisesti hyvää, toisinaan jopa erinomaista. Kerran olen pettynyt annoksen mitäänsanomattomuuteen. Hinnat aavistuksen yläkanttiin, mutta tunnelma on mukava; terva haisee ja ystävällinen henkilökunta tepastelee kaavuissansa. Ainut ISO miinus tulee siitä, että alkoholiton olut on liian usein "juuri nyt loppu".

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 01.05.2015
Rating: 0

Poro oli sinänsä ihan hienosti paistettu, mutta sen ja lisäkkeiden maut hautautuivat täysin puolukkasurvoksen alle. Sitä olikin koko ison lautasen täydeltä, ihan kuin annos olisi koottu kokonaan sen puolukkasurvosmaton päälle.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 15.04.2015
Rating: 0

Haudutettu possunniska oli aivan loistavaa! Tunnelma ja henkilökunta myös PK-seudun kärkipäätä. Suosittelen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 20.03.2015
Rating: 2


Location

Aleksanterinkatu 21, 00100 Helsinki - Route
044 766 8010
http://www.ravintolaharald.fi/?kaupunki=helsinki

Options