Opens at 11:00

Mt. Everest Vilhola

nepalese
Rating 2.6 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (90)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Olen joskus saanut tässä ravintolassa erinomaista ruokaa. Päätimme zekata raflan päivän kunnon, söimme annoksen kadi pakauda ja valitettavsti jouduimme pettymään, melkopisen mitätöntä eivätkä maut olleet tasapainossa. Alle keskitason nepsu, ulos tullessamma sanoimme molemmat, ei tänne pitkään aikaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 22.04.2017
Rating: 0

Olen itse intialainen ja olen syönyt paljon intialaista ruokaa. Tätä ruokaa en suosittele, annos oli mauton ja kana oli huono (ei tuore). Riisin määrä vaihteli paljon annoksesta toiseen. En suosittele.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 28.05.2016
Rating: 0

Parasta nepalilaista mitä olen Helsingissä saanut! Dal, masala ja biryani olivat kaikki erinomaisia. Olen aiemminkin syönyt täällä, mutta tällä kertaa ruoka oli selvästi parempaa kuin koskaan aiemmin. Iso plussa siitä. Palvelu oli ystävällistä ja asiallista, mutta jälkiruokaa saatiin odotella, Osa jälkiruokatilauksesta oli myös unohtunut. Pyytämällä uudestaan, sekin kyllä saatiin nopeasti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 15.08.2015
Rating: 0

Perushyvää nepskiä, aina toimii.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 07.08.2015
Rating: 0

Kävimme viisihenkisen seurueen kanssa syömässä lauantai-iltana 16. 5. Kaikki söivät eri annoksen ja ainakin kolmella viidestä ilmeni vatsaoireita jatkuen keskiviikkonakin. En suosittele ravintolaa enkä itse aio enää vierailla.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 20.05.2015
Rating: 0

Olin ystävänpäivänä syömässä tyttöystäväni kanssa, menimme 17 aikaan sisälle ravintola oli täynnä,mutta erittäin mukava henkilökunta järjesti pöydän meille,missä oli ikkunanäkymä ulos. Söin Butter chickenia en voi muuta kuin kehua, aivan mahtavaa. Suosittelen kaikille!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 15.02.2015
Rating: 0

Minulla on hyvin vaihtelevat fiilikset Rautatietorin Mt. Everestista. Listalla on pari erinomaista annosta (erityisesti Maanantain lounas Tofu Chana Masala jota voisin syödä vaikka päivittäin), mutta oikeastaan kaikki muut annokset ovat olleet keskinkertaisia tai jopa pahoja. Tulen edelleenkin syömään aina välillä lounaan maanantaisin, mutta kokemus on opettanut menemään muualle muina päivinä. Yrmeä vanhempi tarjoilija(?) jättää myös vähän pahan maun, kannattais varmaan kiittää asiakasta käymästä ja toivottaa tulemaan uudelleen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 29.09.2014
Rating: 0

Maukkaita linssipyöryköitä illalliseksi! Annokseni oli päivän tarjous -listalta (12,90). Saavuimme paikalle seuralaiseni kanssa kahdeksalta illalla, jolloin paikka oli täynnä ja jonotimme noin 10min. Odottelun jälkeen palvelu oli jokseenkin ripeää, mutta kylmäkiskoista. Laitetaan vaikka kiireen piikkiin! Annokset olivat tosiaan riittävät, itse jätin riisin syömättä, jotta jaksaisin enemmän maukasta naan -leipää. Tulen varmasti käymään uudestaankin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 22.08.2014
Rating: 0

Perusperjantain lounas. Terassilla istuttiin ja tarjoilija tuli ripeästi ottamaan tilauksen. Paikassa on yleensä lounas saapunut pöytään nopeasti. Nyt ei. Keittiö oli ripeä, sillä jälkeemme tulleet seurueet saivat ruokansa. Tarjoilija oli unohtanut toimittaa tilauksen keittölle. Kysyin annostemme perään ja tarjoilija lupasi hoitaa ruoan nopeasti. Näin tapahtuikin, mutta pahoittelua emme saaneet. Sen sijaan seuralaiseni hakiessa jälkiruokakahvia, tuli tarjoilija korjaamaan asioita pöydästä ja hän halusi viedä myös täyden vesilasin. Läikytteli vettä iloisesti pitkin poikin eikä taaskaan pahoitellut toimintaansa. Ruoka sinällään ihan maistuvaa, mutta salilla ei paras päivä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 09.08.2014
Rating: 0

Pari kertaa olen käynyt eri aikoina syömässä täällä, niin ruuhkaisena, kuin hiljeisenakin hetkenä. Palvelu on melko huonoa, tilausta ei esim. kuunneltu loppuun ja sen jälkeen kun ruoka on tuotu pöytään, on turha odottaa huomiota. Tulee fiilis että asiakkaat eivät oikein kiinnosta.
Maultaan ruoka on ok, mutta parempaakin nepalilaista löytyy helposti. Ylihinnoiteltu.

Paikka on melko täyteen tupattu.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.07.2014
Rating: 0


Location

Vilhonkatu 9, 00100 Helsinki - Route
040 555 1401
http://www.everestyeti.fi/VILHOLA.html

Options