Closed now

Koskenranta

Rating 1.5 / 5

Customer experience

Child friendly

Reviews (40)

Ylihinnoiteltu Äitienpäivän buffet oli kalskea ja epämiellyttävä kokemus. Koko seurueelle jäi suoraan sanottuna paha mieli, kun isolla porukalla saavuimme odottavaisin mielin juhlistamaan perheemme äitejä. Ruokaan, ympäristöön ja palveluun joutui pettymään kerta toisensa jälkeen ruokien ollessa mauttomia ja vetisiä; palvelun olematonta ja ympäristön kauniin kosken sijaan mustilla verhoilla tummennettu ja eristetty, kaikuva ja kolkko halli.

Yhdellä sanalla kokemus oli kaduttava.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 45€ Added: 15.05.2017
Rating: 0

Järkyttävä pettymys äitienpäivä brunssilla. En uskonut tälläistä neuvostoajan meinikiä enää olevan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.05.2017
Rating: 1

Ruuan hintalaatu-suhde huono, vastaavasta valittaisin huoltoasemallakin. 45 € äitienpäiväbuffetissa pari tylsää salaattia, tavanomaista leipää, kylmää broileria, liiskaisia höyrytettyjä kasviksia ja limaiseksi kastikkeessa lillunutta ylikypsää rautua joka tarjoiltiin melkein lämpimänä mutta jota logistiikan takia (mm haarukoiden loppuminen) ei ehtinyt lämpimänä maistamaan. Kahvia en jaksanut jäädä odottamaan kun kaikkea muuta oli odoteltu. Pöytien huoltaminen, kynttilät ja veden täydennys ei toiminut pyytämättä ja "palvelu" oli puisevaa. Menimme ravintolaan odottaen kosken luomaa ilmapiiriä, mutta buffet oli laitettu mustilla verhoilla eristettyyn halliin jossa haisi pahalle, kaikui ja oli epäsiistiä. Eipä tarvitse mennä toista kertaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 45€ Added: 14.05.2017
Rating: 1

Tiesimme jo valmiiksi kun teimme päätöksen syödä sunnuntaipäivällisen Koskenrannassa, että ei kannattaisi odotella liikoja. Syykin on selkeä. Yleensä ravintolat jotka sijaitsevat kivalla paikalla eivät juuri panosta laatuun. Paikkahan vetäisi asiakkaita muutenkin. Kyseisen ravintolan terassi on viehättävä, jopa luokseen kutsuva.

Hämmästyttävää oli, että jo valmiiksi alhaiset odotuksemme onnistuttiin alittamaan kirkkaasti. Mielestäni se vaatii jo yritystä.

Tilasimme Kikherneburgerin, Caesar-salaatin katkaravuilla ja juniorille paistettua kalaa.

Miellyttävä yllätys oli, että lasten annokset olivat täysin muuta kuin "nakitjamuusi"-osastoa. Mutta.
Juniorin kala jonka piti olla paistettua lohta, vaikutti ennemminkin friteeratulta lohelta. Eläin oli niin kovaa, että ei hän meinannut siitä paloja saada purtua. Melkoinen suoritus keittiöltä.

Kikherneburgeri oli kai ihan ok. Järkyttävä määrä juustoa päällä, joka vei kaiken maun kikhernepihviltä. Jännästi burgerin "majoneesin" virkaa hoiti ketsuppi. Vähän yritystä peliin ja esim. wasabimajoneesi tai sriracha-majoneesi tekisi pihville oikeutta enemmän.

Katkarapu caesar näytti olevan tehty pakastekatkaravuista sekä eines-krutongeista, eikä kirvoittanut ylistäviä kommentteja.

Kukaan ei saanut syötyä lautastaan tyhjäksi. Ja kaikesta tästä piti maksaa yli 40€.     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 07.08.2016 View previous reviews (2)
Rating: 1
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Vuohenjuustosalaatti annos oli kukkurallaan sinänsä tuoretta salaattia joka sisälsi muutaman mansikkaviipaleen ja kurkun palan. Reilu pala juustoa, mutta vaikutelma oli mauton ja kuiva -keko salaattia. Lohikeitossa hyvät ainekset ja esteettisesti hyvän näköinen , mutta maku ei ollut erikoisempi.
Ystävämme söi burgerin, ei kehunut. Ei voi olla ammattilaisen tekemiä annoksia.
Meidän lähiravintola, mutta emme käy toiste syömässä. Miljöö on kiinnostava ja aurinkoinen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 14.07.2016
Rating: 0

Sunnuntaibrunssia kokeilimme ja tarjonta oli hintaan nähden kyllä hyvin suppea. Se mitä oli tarjolla oli keskivertoa. Paljon olisi parannettavan varaa. Jälkiruokasuklaakakku oli maukasta.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 21€ Added: 15.02.2016
Rating: 0

Komeat puitteet mut kyl eväät mennyt viimeaikoina surkeuden-suuntaan. ..Kokki tai omistaja vaihtunut??

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 31.10.2015
Rating: 0

Käytiin keväällä sunnuntaibrunssilla. Tilaa oli hyvin, mutta olimme tehneet myös varauksen. Salaatteja oli ehkä kolmea lajia + muuta pientä, savulohta ja naudan paistia. Kala oli ok, mutta ei mitenkään erikoista, paisti oli ollut kuivaa. Jälkkäripöydässä oli monta laatua pieniä leivoksen tapaisia, ei isoja makueroja. Lisäksi oli pakastemarjoja ja vaniljakastiketta tms. Mielestämme hinta oli ylimitoitettu tarjontaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 21€ Added: 01.09.2015
Rating: 1

Terassimenusta tilasimme hampurilaiset. Kuvauksessa puhuttiin ´maalaisperunoista´. Ne olivat tavalliset ranskalaiset. Surkeinta oli jauhelihapihvi: se oli mauton , ilmeisesti pakasteesta suoraan pannulle lätkäisty ja jäänyt raa ´aksi..
Mennessämme sunnuntaiaterialle, elättelimme toivetta lähiravintolassa poikkeamisesta jatkossakin. Ei toteudu!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 09.08.2015
Rating: 0

Lohi oli raaka, mauton ja lillui rasvassa, maalaisperunat tavallisia perunoita, kanttarellikastiketta ei ollutkaan kuten suositeltiin vaan viime vuotisia suppilovahveroita. Koko annos ui runsaassa rasvassa, joyen sitä ei voinut syödä. Tarjoilija ei kommentoinut.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 02.08.2015
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (3)


Location

Katariina Saksilaisenkatu 9, 00560 Helsinki - Route
+358 (0) 2194460
http://koskenranta.net

Options