Closed now

Koskenranta

Rating 1.3 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian
Vegan

Reviews (44)

Sijainti kiva, mutta varsinkin burgerannos luokattoman huono. Burgerin pihvi oli täysin mauton ja ylikypsä, vaikka piti olla medium. Pihvi oli myös reunoista palanut. Ymmärtäisin, jos välillä sattuu kärtsäämään mutta olen pari vuotta sitten syönyt saman annoksen ja yhtälailla epäonnistunut tekele oli silloinkin. Burgerin "cheddar" oli myös erikoinen tapaus, sillä se näytti ja oli paksuudeltaan aivan kuivuneen kananmunankeltuaisen näköinen ja täysin mauton. Lisäksi ihmettelen annoksen "maalaisranskalaisia", sillä aivan tavallisia pakasteranuja ne olivat, ja jos pakastepussissa lukee maalaisranskalaiset ei se niistä maalaisranskalaisia tee. Älkää siis tilatko kyseistä annosta jos paikkaan eksytte!!

Kannattaa myös syödä sisällä, sillä ihmisten jättäessä ruuan tähteet pihalle syötyään, pyörii lokkeja ja pikkulintuja riesaksi asti ulkopöydissä. Ihmettelen myös ettei henkilökuntaa ilmeisesti ole riittävästi pöytien putsaamiseen, sillä joka kerta pöydät ovat todella epäsiistejä tai sitten henkilökuntaa ei vaan kiinnosta. Henkilökunta vaikutti nimittäin varsin kyllästyneiltä työhönsä varsinkin tarjoilijoitten ilmeen ja olemuksen perusteella.

Paikassa olisi sijainnin puolesta potentiaalia, mutta toteutus on ruokien ja leivonnaisten laadun suhteen heikko. Hinnat ovat gourmet luokkaa, mutta toteutus sitä tasoa että kotona olisin syönyt paremmin. Ei näin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 13.07.2019
Rating: 0

Olemme käyneet täällä usein pyöräreissuilla välipalalla. Nyt otimme listalta vegeleivän ja burgerin.
Hintataso kova 17,50 €/kpl ja annokset pieniä.
Kallein ikinä syömäni leipä/burger - ei hintansa väärti, tuolla hinnalla odotti jotain spesiaalia.
Jos hinta olisi ollut vaikak 10,50, se olisi ollut ihan jees.
Lisäksi henkilökunta oli nuivaa, joten ei jatkoon.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 04.07.2019
Rating: 0

Harmi tosiaan, ettei näin upealle paikalle ole edelleenkään löytynyt kelvollista ravintolayrittäjää. Aikoinaan kävimme täällä paljonkin, mutta viime vuodet olleet pettymyksiä täynnä (omista vaihtunut moneen otteeseen). Tällä kertaa kokeilussa kala-annokset, joista lapsen lohisetti ranskalaisilla näytti - ja kuulemma maistuikin - ihan kelvolliselta. Vanhempien kuha-annokset sen sijaan lähes ala-arvoisia. Grillattu kala ja kukkakaali ok, mutta kaikki hautautui merkilliseen maidonmakuiseen nesteeseen, joka lienee tullut haudutetusta pinaatista (jota tosin ei oltu haudutettu) mikä laitettu kalan päälle. Lisäksi lautasella melkoinen määrä vihersalaattia ilman kastiketta ja keko herneenversoja. Annos tosi levottoman näköinen, mausta puhumattakaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 10.06.2019
Rating: 0

Harmittaa, että hienossa paikassa on tällainen ravintola. Paikassa oli hiljaista ja vähän asiakkaita, mutta silti muovipöydillä oli astioita ja ulkokalusteet olivat likaisia. Henkilökunta oli hymytöntä ja apaattista, eikä meitä tiskillä palvellut tarjoilija hoitanut palveluamme loppuun, vaan poistui kesken kaiken kassalta tauolle sanomatta meille mitään. Palveluamme jatkoi toinen henkilö. Ruuat tulivat alle kymmenessä minuutissa. Maalaissalaatti oli hukutettu majoneesiin ja sen täytteinä oli paistetun halloumin lisäksi purkkiartisokkia, jääkaappikylmiä purkkipaprikoita, muutama melonipallo, muutama tuore kirsikkatomaatti ja aurinkokuivattua tomaattia sekä kuivattuja porkkanalastuja ja pikkiriikkisiä kurkkupaloja, jotka hädin tuskin tunnisti kurkuksi. Mitä järkeä on tarjota tällaista keskellä mitä parhainta kesää, kun tuoretta kotimaista laatukasvista saisi edullisesti joka puolelta? Pahinta oli majoneesiin upotettu salaatti, josta tuli muutaman haarukallisen jälkeen etova olo ja piti jättää suurin osa lautaselle. Kastiketta voisi laittaa joko kohtuudella tai tarjoilla erikseen salaatin sivussa. Seuralaisen ribseissä liha oli hyvää, mutta se makasi majoneesisen coleslaw'n päällä tehden siitä lämmintä mössöä. Majoneesia oli tarjolla vielä lisää ribsien kanssa erillisissä kipoissa sekä chilillä että ilman. Paikan menun onkin tainnut suunnitella joku, jonka mielestä majoneesia tarvitaan jokaiseen ruokaan, niin lihan kanssa kuin salaattiin. Lihan grillikastike oli mukiinmenevää ja olisi itsessään riittänyt kostuttamaan annosta. Vinkiksi siis ravintolalle: kesällä käyttöön tuoreet kotimaiset kasvikset, älkää upottako salaatinlehtiä majoneesiin, älkää laittako lihaa makaamaan coleslaw'n päälle älkääkä tarjotko majoneesia lihalle ellei seurana ole ranskalaisia perunoita tai muuta dipattavaa. Coleslaw'n voisi myös tehdä muilla tavoilla kuin runsaaseen majoneesipohjaan. Kokemuksesta jäi pöyristynyt olo. Konsepti kaipaa suurta ravistelua. Olisi mukava nähdä tässä sijainnissa arvoisensa ruokapaikka, mutta tämä se ei ole.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 29.07.2018
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ylihinnoiteltu Äitienpäivän buffet oli kalskea ja epämiellyttävä kokemus. Koko seurueelle jäi suoraan sanottuna paha mieli, kun isolla porukalla saavuimme odottavaisin mielin juhlistamaan perheemme äitejä. Ruokaan, ympäristöön ja palveluun joutui pettymään kerta toisensa jälkeen ruokien ollessa mauttomia ja vetisiä; palvelun olematonta ja ympäristön kauniin kosken sijaan mustilla verhoilla tummennettu ja eristetty, kaikuva ja kolkko halli.

Yhdellä sanalla kokemus oli kaduttava.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 45€ Added: 15.05.2017
Rating: 0

Järkyttävä pettymys äitienpäivä brunssilla. En uskonut tälläistä neuvostoajan meinikiä enää olevan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.05.2017
Rating: 1

Ruuan hintalaatu-suhde huono, vastaavasta valittaisin huoltoasemallakin. 45 € äitienpäiväbuffetissa pari tylsää salaattia, tavanomaista leipää, kylmää broileria, liiskaisia höyrytettyjä kasviksia ja limaiseksi kastikkeessa lillunutta ylikypsää rautua joka tarjoiltiin melkein lämpimänä mutta jota logistiikan takia (mm haarukoiden loppuminen) ei ehtinyt lämpimänä maistamaan. Kahvia en jaksanut jäädä odottamaan kun kaikkea muuta oli odoteltu. Pöytien huoltaminen, kynttilät ja veden täydennys ei toiminut pyytämättä ja "palvelu" oli puisevaa. Menimme ravintolaan odottaen kosken luomaa ilmapiiriä, mutta buffet oli laitettu mustilla verhoilla eristettyyn halliin jossa haisi pahalle, kaikui ja oli epäsiistiä. Eipä tarvitse mennä toista kertaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 45€ Added: 14.05.2017
Rating: 1

Tiesimme jo valmiiksi kun teimme päätöksen syödä sunnuntaipäivällisen Koskenrannassa, että ei kannattaisi odotella liikoja. Syykin on selkeä. Yleensä ravintolat jotka sijaitsevat kivalla paikalla eivät juuri panosta laatuun. Paikkahan vetäisi asiakkaita muutenkin. Kyseisen ravintolan terassi on viehättävä, jopa luokseen kutsuva.

Hämmästyttävää oli, että jo valmiiksi alhaiset odotuksemme onnistuttiin alittamaan kirkkaasti. Mielestäni se vaatii jo yritystä.

Tilasimme Kikherneburgerin, Caesar-salaatin katkaravuilla ja juniorille paistettua kalaa.

Miellyttävä yllätys oli, että lasten annokset olivat täysin muuta kuin "nakitjamuusi"-osastoa. Mutta.
Juniorin kala jonka piti olla paistettua lohta, vaikutti ennemminkin friteeratulta lohelta. Eläin oli niin kovaa, että ei hän meinannut siitä paloja saada purtua. Melkoinen suoritus keittiöltä.

Kikherneburgeri oli kai ihan ok. Järkyttävä määrä juustoa päällä, joka vei kaiken maun kikhernepihviltä. Jännästi burgerin "majoneesin" virkaa hoiti ketsuppi. Vähän yritystä peliin ja esim. wasabimajoneesi tai sriracha-majoneesi tekisi pihville oikeutta enemmän.

Katkarapu caesar näytti olevan tehty pakastekatkaravuista sekä eines-krutongeista, eikä kirvoittanut ylistäviä kommentteja.

Kukaan ei saanut syötyä lautastaan tyhjäksi. Ja kaikesta tästä piti maksaa yli 40€.     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 07.08.2016 View previous reviews (2)
Rating: 1

Vuohenjuustosalaatti annos oli kukkurallaan sinänsä tuoretta salaattia joka sisälsi muutaman mansikkaviipaleen ja kurkun palan. Reilu pala juustoa, mutta vaikutelma oli mauton ja kuiva -keko salaattia. Lohikeitossa hyvät ainekset ja esteettisesti hyvän näköinen , mutta maku ei ollut erikoisempi.
Ystävämme söi burgerin, ei kehunut. Ei voi olla ammattilaisen tekemiä annoksia.
Meidän lähiravintola, mutta emme käy toiste syömässä. Miljöö on kiinnostava ja aurinkoinen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 14.07.2016
Rating: 0

Sunnuntaibrunssia kokeilimme ja tarjonta oli hintaan nähden kyllä hyvin suppea. Se mitä oli tarjolla oli keskivertoa. Paljon olisi parannettavan varaa. Jälkiruokasuklaakakku oli maukasta.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 21€ Added: 15.02.2016
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (3)


Location

Katariina Saksilaisenkatu 9, 00560 Helsinki - Route
+358 (0) 2194460
http://koskenranta.net

Options