Juhana

9 reviews

Badges

Blog link

Reviews (9)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Gastropub Eino gastropub

Hieman ylihinnoitellut, todella maittavat purilaiset. Illalla nautittu, hieman arvokas hamppari maistui vaativampaankin nälkään. Maittavat ranskalaiset ja tasapainoiset maut jättivät kylläiset ja hyvän mielen.

Paikka on viihtyisä ja hyvällä sijainnilla. Ikkunoista on mielenkiintoista katsella torin meininkiä ja ihmisiä. Tarjoilu on ajoittain hieman sekavan oloista, mutta lopulta asiat sutviintui.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 31.10.2017
Rating: 0

Restaurant: Ristorante Italo italian

Italo on italialainen ravintola luokkaa: Ihan ok.

Pizzan pohja oli aavistuksen löysänä, mutta maut olivat ihan hyvät. Alkuruoaksi nautittu crostini oli lopulta vähän tylsä leipä juustolla. Jälkiruoksi otettu "gelato" maistui vain todella tavanomaiselle jäätelölle.

Tunnelma paikassa oli mukiinmenevä, ruokailukokemus mukava ja palvelu ystävällistä vaikkei mitenkään erityistä. Kokonaisuudessa kokoemus oli okei, lounaalle tänne voisin jatkossa tullakin, mutta illalliseksi valitsen jatkossa toisen italialaisen ravintolan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 26€ Added: 16.10.2017
Rating: 0

Restaurant: Trattoria Rivoletto italian/pizza

Hyvää pizzaa höystettynä pettymyksillä muihin ruokiin.

Oma mozzarella-pizzani oli yksi parhaista mitä olen Helsingissä saanut, myös alkupaloja oli nautinto maistella ottaessani alkupalavalikoiman yhdelle. Heinäkuisen perjantai-illan illaliskumppanillani ei käynyt niin hyvä tuuri. Alkupalana nautitussa kalamarissa ei maistunut kuin paneerauksessa ollut juusto. Annos oli myös hintaansa nähden todella pieni. Pääruoaksi tilattu avokado-sitruuna risotto jäi lautaselle mauttomana ja vetisenä.

Palvelu oli mukavaa ja ystävällistä, miljöö ei tuonut mitään erikoista mutta palvelimelle tarkoitustaan loistavasti. Annosten valmistuksessa kesti odotettua kauemmin ja nälkä ehti tulla useaan kertaan.

Annoksista en voi hyvällä omatunnolla suositella muita kuin pizzoja, mutta ne toisaalta ovat paikalle eksymisen arvoisia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 27€ Added: 23.07.2017
Rating: 0

Restaurant: Marocco café

Hyvät salaatit ja miellyttävä ympäristö. Luottopaikka lounaalle ja miksei iltapäiväkahvillekin. Iloinen ja nopea palvelu. Pikkaisen raippaa aavistuksen kovista hinnoista.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 08.06.2017
Rating: 0

Restaurant: Domo japanese

Hyvää japanilaista lounasta Kalliossa.

Lounaaksi nautittu nuudelikeitto oli täynnä makuja ja kauniisti aseteltu, viihtyisä ja siisti ravintola toivotti tervetulleeksi. Vieressä olevan thaimaalaisen ravintolan Korphain annokset saavat näistä oikein hyvä kirittäjän, vaikka Domo aavistuksen hintavampi onkin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 08.06.2017
Rating: -2

Restaurant: Copas y Tapas restaurant

Vain osittain hyvät alkupalat sekä jokseenkin mauton pääruoka jätti pienen pettymyksen maun isoin odotuksin lähdettyyn illalliseen. Nautimme menun ilman viinejä, oudoksuttamaan jäi ruoan mauttomuudesta mainitessa miten menut olivat suunniteltu syötäväksi viinien kanssa. Jäi hieman syyllistetty olo asiakkaana.

Lopulta kuitenkin ystävällinen palvelu, todella mielyttävä miljöö ja erinomaisella asiantuntemuksella valitut jälkiruokajuustot pelastivat isommalta pettymykseltä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 49€ Added: 08.06.2017
Rating: 0

Restaurant: Hokkaido Sushi

Asiallinen ja kattava sushibuffet. Siisti ympäristö, mutta tuolit ja pöydät narisivat ja notkuivat. Miellyttävä palvelu ja hyvä hinta/laatusuhde jättivät hyvän maun suuhun ja vatsan täyteen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 15.05.2017
Rating: 0

Restaurant: Ragu

Taivaallinen ruokakokemus avovaimon kanssa vuosipäivän kunniaksi. Palvelu oli ystävällistä ja asiantuntevaa. Jokaista aistia hemmoteltiin läpi illan toinen toistaan paremmilla annoksilla.

Paras ruokailukokemus mitä olen koskaan saanut nauttia. 5/5

     
     
     
Experience: À la carte Price: 57€ Added: 15.05.2017
Rating: 0

Restaurant: Koskenranta

Ylihinnoiteltu Äitienpäivän buffet oli kalskea ja epämiellyttävä kokemus. Koko seurueelle jäi suoraan sanottuna paha mieli, kun isolla porukalla saavuimme odottavaisin mielin juhlistamaan perheemme äitejä. Ruokaan, ympäristöön ja palveluun joutui pettymään kerta toisensa jälkeen ruokien ollessa mauttomia ja vetisiä; palvelun olematonta ja ympäristön kauniin kosken sijaan mustilla verhoilla tummennettu ja eristetty, kaikuva ja kolkko halli.

Yhdellä sanalla kokemus oli kaduttava.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 45€ Added: 15.05.2017
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites