Unbekannt

Gastropub Eino

Note 2.1 / 5

Bewertungen (29)

Hieman ylihinnoitellut, todella maittavat purilaiset. Illalla nautittu, hieman arvokas hamppari maistui vaativampaankin nälkään. Maittavat ranskalaiset ja tasapainoiset maut jättivät kylläiset ja hyvän mielen.

Paikka on viihtyisä ja hyvällä sijainnilla. Ikkunoista on mielenkiintoista katsella torin meininkiä ja ihmisiä. Tarjoilu on ajoittain hieman sekavan oloista, mutta lopulta asiat sutviintui.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 31.10.2017
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Lounasannoksena ollut broileri-melooni-salaatti oli kelvollinen mutta vahvasti ylihinnoiteltu

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 13€ Hinzugefügt: 21.07.2016
Note 0

Luulin että hampurilaisateria olisi varma valinta. Erehdyin. Kuva perunoista kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Lötköjä ja palaneita. Majoneesia hampurilaisessa oli turhan paljon, mutta hampurilainen meni nälkään. Sopii vaatimattomampaan makuun.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 19€ Hinzugefügt: 23.04.2016
Note 0

Maksa tuli läpikypsänä pyydetyn mediumin sijaan. Alkupala-annos lankkumuikut olivat mauttomia ja suorastaan pahan makuisia. Niitä ei edes itse lisätty suola pelastanut.

Gastropubiksi olutvalikoima oli yllättävän suppea, vaikka ruoan kaveriksi hyvä olut löytyikin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 29.07.2015
Note 0

Love this place! Could be the food, the atmosphere, the service, dunno! Something makes me prefer this place over and over again! Love the use of real butter, seasonal fish, nice vegetables, foods from old Finnish country life, ...

Once dissapointed with the lunch salad, but that was ages ago :)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 20.02.2015 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0

Ruoka aivan erinomaista. Olen käynyt useamman kerran.Ainut epäkohta,että noin hienossa paikassa saisi olla haudutettua teetä.Viimeeksi otin jälkiruuaksi vain teetä ja se oli haalea vesi ja lipputee.Ei hyvä!Palvelu pelaa teillä myös loistavasti.Kiitos kaikesta.Mukavaa talven jatkoa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 17.02.2014
Note 0

Käytiin luokkakokouksella Einossa. Etsin liharuokia ja löysin listalta kolme mielenkiintoista. Oli maksaa, olutmestarin pihvi ja karitsaa tai lammasta tai jotain. Etsin annosta jossa ei olisi perunaa. Valitsin olutmestarin pihvin, sillä siinä luvattiin juureksia. Sain pihvin joka ei ollut mediumina kovinkaan kummoinen ja valtavan ison kypsennetyn perunan joka täytti suurimman osan lautasestani. Ruokakateus iski heti! Olisi pitänyt tilata maksaa!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 28€ Hinzugefügt: 15.02.2014
Note 0

Kävin mieheni kanssa Uuuden vuoden illallisella Einossa Mikkelissä. Halusimme molemmat nauttia menun, joka oli hinnaltaan 35 euroa/ hlö. Menu sisälsi alku-,pää-ja jälkiruoan. Mieheni ei ole perso makealle, joten hän ei valinnut menun jälkiruokaa. Lopulta hän joutui maksamaan omastaan enemmän kuin minä syödessäni koko menun edestä. Olisi ollut hyvä tietää tästä etukäteen! Palvelu oli kohteliasta, mutta melko hidasta jonka nyt toisaalta ymmärtää uuden vuoden aattona. Perusasiat olivat unohduksissa kuten uusien ruokailuvälineiden tuominen jne. Muutoin viihtyisä paikka, vaikka hinnat ovatkin ylihinnoteltuja. Suosittelen enemmänkin muutaman oluen tai viinilasillisen juomiseen kuin ruokailuun.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 01.01.2014
Note 0

Isänpäivänä nautitun lounaan jälkeen tilasimme kahvia ja konjakkia. Tarjoilija luetteli konjakit ja tilasimme viimeisintä.Varsinainen yllätys tuli laskun saatuamme. Tarjoilija ei maininnut yhtään hintoja. Hennessy Paradis 2 x 100 = 200,-. Nyt seurueemme tietää ainakin kalleimman (parhaimman) konjakkinne. Jatkossa toivoisin, jos vielä uskaltaudun Teille, että minulle ainakin ´vihjattaisiin` minkä hintaisista tuotteista on kysymys.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 20.11.2013
Note 0

Mahtavan hyvää ylikypsää lampaan potkaa ja aurajuustopunajuuria.
Joku uusi joulumenu. Pitkästä aikaa jumalattoman hyvää. Toivon, että kokki sai kiitokseni! Kertakaikkisen maukasta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 02.11.2013
Note 0

Community

Bilder

Fans (2)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (1)


Standort

Hallituskatu 3, 50100 Mikkeli - Route
015 206 3650
http://kattaasavon.fi/ravintolat/gastropub-eino-mikkeli/

Options