Öffnet um 17:00

Domo

Note 1 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian

Bewertungen (118)

Kuiva riisi(toinen kertaa lämmitetty) maki eivät maistuu olenkaan, erilaiset koko, taas kuiva riisi paikallaan. Laatu on heikentynyt huomattavasti!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 85€ Hinzugefügt: 08.09.2019
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Hyvää japanilaista lounasta Kalliossa.

Lounaaksi nautittu nuudelikeitto oli täynnä makuja ja kauniisti aseteltu, viihtyisä ja siisti ravintola toivotti tervetulleeksi. Vieressä olevan thaimaalaisen ravintolan Korphain annokset saavat näistä oikein hyvä kirittäjän, vaikka Domo aavistuksen hintavampi onkin.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 08.06.2017
Note -2

Identiteetti mietityttää, ruoka maistuu. Jos olisin ravintoloitsija tai keittiömestari, perustaisinko esimerkiksi Kanadaan ruotsalaisen vai suomalaisen ravintolan? Ruotsalaisella ja suomalaisella keittiöllä on iso ero ainakin omissa silmissäni ja omassa suussani. Vielä isompi on ero kiinalaisen ja japanilaisen keittiön välillä. Siksi tuntuu tässä Domon tapauksessa hieman erikoiselta, että japanilaista ravintolaa pyöritetään kiinalaisin voimin. No, yrittäjä tietysti toimii parhaaksi katsomallaan tavalla; kaiketi sushi on Helsingissä trendikkäämpää kuin friteeratut katkaravut.

Ruoka ratkaisee. Ja se on Domossa oikein hyvää, vaikka sashimi-lohi ei ole aivan tuoretta — mutta mistäpä ravintolasta Helsingissä saisi tuoretta kalaa. Makit ja nigirit ovat varsin maukkaita. Lounaslistan pääruoka-annokset ovat herkullisia: hyvältä maistuu niin teriyaki-lohi, teriyaki-kana kuin gyudon-härkäkin.

Palvelu on huomioivaa ja ehkä hieman ylitsevuotavaisenkin ystävällistä. Lieviä kommunikointihaasteita suomeksi; olisi ehkä kannattanut mennä englannilla.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 13€ Hinzugefügt: 06.05.2016
Note 0

Helsingin parhaat sushit. Varsinkin Crispy tuna roll vie kielen mennessään. Myöskään hinta ei tasoon nähden ole aivan kohtuuton. Ainoa miinus hieman kolkko tila. Sopii enemmän kaverien kohtaamiseen kuin treffipaikaksi. Aina palaan tänne uudestaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 18.12.2015
Note 0

Ehkä parasta sushia mitä Helsingistä saa. Otimme 18 palan sushilajitelman molemmat. Sushit oli kauniisti aseteltu ja sulivat suussa. Määrä oli hyvä. Ei liikaa eikä liian vähän. Annoskokoja on erilaisia omaan nälkään ja kokoon nähden. Tarjolla on myös muita japanilaisia ruokia.

Palvelu oli erittäin ystävällistä. Japanilainen asiakaspalvelukulttuuri on erittäin asiakaskeskeinen ja huomioiva ja tässä ravintolassa siitä voi saada maistiaisen.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 19€ Hinzugefügt: 17.08.2015
Note 0

Lounaalla erittäin herkullinen, kauniisti aseteltu lounas (erilaisia lohia bento boxissa), ystävällinen huomioiva palvelu, rauhallinen tunnelma.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 15€ Hinzugefügt: 28.07.2015
Note 0

Vaikeaselkoiselta ruokalistalta valittu ruoka oli kallis ja täysin mauton, eikä poistanut lainkaan nälän tunnetta. Varmasti terveellinen annos, mutta kokeileppa syödä lautasellinen lehtisalaattia ja maksaa siitä 35 euroa. Kokemus vastaa täysin tuota mielikuvaa. Palvelu oli ilmeetöntä. Äänekkäälle keittiön olevelle voisi tehdä myös jotain. Kyllä täältä varmasti hyvää sushia saa jos vain osaa tulkita ruokalistaa oikein.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 27.05.2015
Note 0

Otimme molemmat Katsudon -annoksen ja olimme erittäin positiivisesti yllättyneitä! Saapuessamme ravintola oli tyhjä mutta nopeasti ruokiemme saapumisen jälkeen, muutkin pöydät alkoivat täyttyä. Palvelu oli nopeaa ja ystävällistä. Vesilasimmekin käytiin täyttämässä useaan otteeseen! Itse katsudon oli täyteläisen makeaa ja liha oli pehmeää. Annos oli sopivan kokoinen naiselle. Jälkiruokaa emme jaksaneet syödä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 11.05.2015
Note 0

Täältä saa todella herkullisia ja näyttäviä annoksia. Sushivalikoima erinomainen, palvelu hillittyä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 28.04.2015
Note 0
     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 25.02.2015
Note 0


Standort

Kalevankatu 21, 00100 Helsinki - Route
09-4289 0998
http://www.domoravintola.fi/

Options