Küche geöffnet

Ravintola China

Note 3.8 / 5

Bewertungen (62)

Vahingossa eksyin tänne, positiivinen yllätys. En odottanut mitään, mutta ruoka osoittautui oikein hyvän makuiseksi. Paistettu nuudeliannos oli juuri sopivan kokoinen. Palvelukin oli ihan mukavaa, odotellessa sai lukea lehtiä. Hiljaista. Tulisin toistekin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 02.05.2019
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Keskivertoa parempi kiinalainen, joskaan annokset eivät aivan huipputasolle yllä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 24.05.2017
Note 0

syön täällä aina kun käyn helsingissä. . paras ruoka ikinä

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 13€ Hinzugefügt: 16.12.2015
Note -2

Kestosuosikki jo monen vuoden ajan! Täällä on käyty perheen kanssa jo siitä lähtien kun olin lapsi, eli ainakin 20 vuotta. Taso pysynyt hyvänä kaikkien vuosien ajan. Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 05.12.2015
Note -1

Vihannekset chop suey oli erinomaista, ihanan värikäs annos! Ruoka tuli todella nopeasti. Ravintola on ilmeeltään kliini ja palvelu moitteetonta. Rento, moderni tunnelma.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 13€ Hinzugefügt: 25.10.2015
Note -1

Kävimme ruokailemassa ruoka oli hyvää, mutta palvelu ei. Odotimme kymmenen minuttia tarjoilijalle oli tärkeämpää tyhjentää ja siivota seisovaa pöytää kun ottaa tilausta meiltä. No saimme tilauksen tehtyä ja aika pian ruoka tulikin, mutta siihen palvelu jäi olimme halukkaita ottamaan toiset ruokajuomat, mutta kertaakaan tarjoilija ei käynyt pöydässä edes silloinkaan kun olimme ruokailleet ei hakenut tyhjiä lautasia eikä käynyt kysymässä haluammeko laskun hänelle oli tärkeämpää olla baaritiskin takana räpläämässä kännykkää, kun asiakaspalvelu, joten kävelimme tiskille ja pyysimme laskun jonka kuittasimme tiskillä. Palvelu oli surkeinta pitkään aikaan mitä olemme saaneet, kyllä henkilökunnan pitäisi ymmärtää kuka heidän palkat maksaa se kännykkä vai asiakkaan palvelu.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 15.05.2015
Note 0

Kävin ensimmäistä kertaa kyseisessä ravintolassa. Hain take away Kana Kung Pow annoksen. Henkilökunta vaikutti tosi tympiintyneeltä. Annoksen sain mukaa 5 minuutissa,oli varmaan jo valmiina buffetin jäljiltä. Ruoassa ei muuta valittamista,mutta oli kyllä ehkä tuirhan suolainen. Käyn kyllä toistekkin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 10.12.2014
Note 0
     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 04.04.2014
Note 0

Olisin mielelläni tykännyt tästä paikasta. Ikävä kyllä lounasbuffetissa ruoan laatu oli hieman kaukana siitä mitä odotin. Kiinalainen ruoka oli heikkolaatuisia. Legendaarinen paikka alkaa hieman haihtumaan normaali kiinalaiseksi.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 26.02.2014
Note 0
     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 20.02.2014
Note 0


Standort

Annankatu 25, 00100 Helsinki - Route
(09) 640 258
http://www.ravintolachina.fi/

Options