Closed now

KuuKuu

bar restaurant
Rating 4.4 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (106)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Alusta asti loistava palvelu, minkä kruunasi maistuva ruoka. 2 tunnin kokemuksen perusteella asiakkaat otetaan hienosti vastaan ja myös lapset huomioidaan. Suosittelen tutustumaan, mikäli paikka ei ole vielä tuttu!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 22.08.2016
Rating: 0

Ravintola, jossa erikoisuuden tavoittelu menee ruoan maun edelle. Kaikki ruoat olivat maultaan hyvin keskinkertaisia, ja makuyhdistelmät olivat moneen muuhun fine dining tyylisen paikkaan verrattuna aika epäonnistuneita. Siksi mielestäni ylihinnoiteltu. Miljöössä ja palvelussa ei valittamista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 36€ Added: 13.02.2016
Rating: 0

Erittäin onnistunut isänpäivädinner. Sekä alkuruokakeitto, seurueen liha- ja kalaruoat, että jälkiruoat olivat maukkaita ja hintansa arvoisia. Suosittelen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 26.12.2015
Rating: -3

Todella erikoinen palvelu. KuuKuun kannattaisi todellakin ohjeistaa salihenkilökuntaa sillä perusasiat ovat täysin hukassa. Tilaukset otettiin nopeasti mutta tämän jälkeen meidät unohdettiin täysin. Lisäksi meitä palvellut naistarjoilija oli oikeastaan aika veemäinen asenteeltaan. Tästä syystä en suosittele.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 16.11.2015
Rating: 0

Hyvää ruokaa ja surkeaa palvelua. Olimme syömässä suuremmalla seurueella ravintolan kabinetissä. Osa seurueesta söi Helsinki-menun osa 25-juhlamenun. Ruoka oli kohtuullisen hyvää samoin suositusviinit. Palvelu sen sijaan ala-arvoista. Naispuolinen tarjoilija ei toivottanut seuruettamme tervetulleeksi. Puhetyyli oli töksäyttelevää ja epäkohteliasta, kertaakaan hän en illallisen aikan kuullut minkäänlaisia kohteliaisuuksia. Annokset lätkäistiin eteen ilman olehyvää, edes silloin kun itse sanoimme kiitos, ei vastausta kuulunut. Vaikka meillä oli lapsia seurueessa, kesti ruokien tuleminen kohtuuttoman kauan. Vesikannuja ei täytetty kertaakaan 4 ruokalajin menun aikana eikä viinilaseja täydennetty, ei myöskään kysytty olisimmeko halunneet tilata lisää juotavaa. Vaikka kyseessä oli todennäköisesti kyse yhdestä ammattitaidottomasta henkilöstä, toivoisi ravintolaa kiinnostavan millaista palvelua he tarjoavat. Ravintolan sijainti ja miljöö ovat kuitenkin hyvät.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 24.08.2015
Rating: 0

Kiva miljöö ja tunnelma voittavat ruoan tason. Tänne voisi tulla uudelleen vaikka lasilliselle tai pikkupurtavalle!

Isohko pääruoka oli ihan kohtalaisen maukas jokiravuista koottu toast skagen. Hieman vetistyneen annoksen kokonaisvaikutelma oli kuitenkin tylsähkö. Myös jälkiruoasta puuttui innovatiivisuus ja rohkeat maut; oli marjaista sorbettia, kovin miedon makuista vanukasta (luvatun valkosuklaan sijaan maistui lähinnä maidolle) ja melko mautonta vohvelia. Laatu on itsessään varsin hyvä, mutta lisää makua kaipaisin hintoihin nähden.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 09.07.2015
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 15.02.2015 View previous reviews (2)
Rating: 0

Ruoka erittäin hyvää kaikki toimi hienosti. Tarjoilija oli kohtelias ja kertoi kaikista ruuista mitä ne on.Tästä ravintolasta tulee yksi suosikeistani.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 33€ Added: 31.01.2015
Rating: 0

Ruoka oli keskinkertaista, ei mitään isoja elämyksiä suuntaan tai toiseen. Palvelu olisi voinut pelata paremminkin ja oli hyvin hidasta. Ruoat tulivat suurelle seurueelle miten sattui ja lapset olivat jo tulisilla hiilillä syöneet omat annoksensa siinä vaiheessa kun aikuisille tuotiin pääruoat.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 25.01.2015
Rating: 0

KuuKuun kabinetissa pikkujoulun vietossa. ”Isoveli” Kuussa on tullut pariin otteeseen käytyä, mutta KuuKuu oli uusi tuttavuus. Omien tilausten kanssa päädyin klassikkolinjalle: alkuun kalakeittoa ja pääruoaksi lihapullia. Molemmat olivat rehellisen rustiikkisia annoksia, mutta mauiltaan erinomaisia. Erityisesti kalakeittoa voi suositella, tosin pienellä nälällä liikenteessä olevalle se on alkupalaruokanakin melko tuhti.

Emme varmasti olleet helpoimmat asiakkaat johtuen korkeahkolle kohonneesta pikkujoulutunnelmasta ja mitä moninaisimmista tilauksista. Reipas tarjoilija suoriutui kuitenkin haasteesta mainiosti ja tuhdilla ripauksella huumoria.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 28€ Added: 07.12.2014
Rating: 0


Location

Museokatu 17, 00100 Helsinki - Route
(09) 2709 0974
http://www.kuukuu.info/

Options