Opens at 12:00

Ravintola Origo

Rating 4.4 / 5

Reviews (35)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Kokemuksemme viime syyskesästä oli todella mahtava. turistikausi oli ohi ja saimme henk.koht. palvelua, joka oli nopeaa ja ystävällistä. Ainakin merellinen kalapöytä oli todella hyvä ja sai hakea lisää niin paljon kuin halusi, joten hieman kalliista hinnasta huolimatta täysi kymppi. Tunnelma musiikkeineen ja kynttilöineen oli loistava. Suosittelemme ehdottomast.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 29€ Added: 08.03.2015
Rating: 0

EN TULE TOISTE! !!!!!!!!!!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 43€ Added: 18.01.2015
Rating: -2

Tunnelmallinen ravintola ja erittäin maukasta ruokaa, aitoja makuja. Toki ei halvimmasta päästä, mutta maksan mielelläni hieman enemmän jos ruoka on luomua ja lähellä tuotettua. Suosittelen lämpimästi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 45€ Added: 14.01.2015
Rating: 0

Palvelu oli todella vaisua eikä tietoa esim. viineistä saanut muuta kuin mitä tabletilla luki. Tabletit listana mielestäni ei ole hyvä ratkaisu. Mistään ruoista ei kerrottu mitä ne sisältävät ja jos raaka-aineet ovat lähituotettuja tästä kannattaisi ehdottomasti kertoa. Vähän vaisu tunnelma ylipäätään.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 04.11.2014
Rating: -2

Nopeasti toimi palvelu ja porsaan poski oli hyvä valinta

     
     
     
Experience: À la carte Price: 3920€ Added: 25.10.2014 View previous reviews (2)
Rating: -1

Mutkattomat burgerit yläkerrassa.
Mainio konsepti pitää listalla ainoastaan eri täytteillä olevia burgereita vimpan päälle mietittyinä kokonaisuuksina, tuoreella pita-tyyppisellä leivällä. Beef ja pork erinomaiset, lammas keskiverto. Nopea ja asiallinen palvelu, raikkaat tilat. Ranskiset maksoi erikseen ja olivat alipaistettuja.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 24.07.2014
Rating: 1

Söimme puoliksi tyhjässä ravintolassa 6 hengen seurueessa vkoa ennen juhannusta. Saimme keittiön oven kohdalla olevan pöydän, johon kuului kaikki kilinät ja kolinat. Tarjoilijat tiputtivat laseja lattialle eivätkä siivonneet siruja pöytämme kohdalta.

Netissä oleva ruokalista ei täsmännyt ollenkaan ravintolan tarjonnan kanssa. Aika käsittämätöntä, kun ravintola käyttää tabletteja paperisten ruokalistojen sijasta. Nuori tyttötarjoilija ei osannut opastaa viinien kanssa ja harvoja viinejä sai laseittain.

Kuha-alkuruoka oli maukasta mutta hintaan nähden aivan liian pieni annos. Ruuat muutenkin varsin hyviä, mutta ylihinnoiteltuja.
Origo on valitettavasti mennyt viime vuosina tasossa alaspäin. On ikävä niitä aikoja, kun Origo oli Hangon ykkösravintola ja ammattilaisten käsissä

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 15.07.2014
Rating: 0

Tulimme viettämään lomapäivää Hankoon viiden henkilön kaveriporukalla. Etsimme rantapäivän päätteeksi ruokapaikkaa. Löysimme netistä Origon, joka vaikutti luomuvalikoimallaan lupaavalta. Sivuilla ei kuitenkaan ollut hampurilaisten hintoja, joten soitimme ravintolaan ja kysyimne erikseen hampurilaisten hintoja. Samalla meille kerrottiin, että hintaan kuuluu ranskalaiset ja salaatti.

Tullessamme paikkaan meidät otti ensin vastaan ylimieliseltä vaikuttava tarjoilija, joka ohjasi meidät yläkertaan kun kerroimme haluavamme hampurilaisia. Tilasimme hampurilaiset yläkerrassa. Maksaminen kesti kauan, sillä tarjoilijalla oli ongelmia kortin kanssa. Kun ruoka oli tullut pöytään, olimme saaneet pelkät hampurilaiset. Ihmettelimme asiaa, sillä ihminen puhelimessa oli sanonut että hampparin hintaan 14,50e kuuluu myös ranskalaiset sekä salaatti. Kysyimme tarjoilijalta asiaa ja hän kysyi puhelinvastaavalta tapausta. Hän oli kuulemma sanonut että lisukkeet eivät kuulu hintaan, vaikka meidän versiomme on aivan eri. Tarjoilija pahoitteli kylmästi, että olimme ymmärtäneet väärin.

Iltamme jatkui hiljaa burgereita - ihan hyviä sellaisia - syöden. Ravintolasta jäi kakan maku suuhun ja päätti ennen niin mukavan lomapäivän ikävästi. Jos olisimme tienneet, että origossa maksaa pelkkä hamppari 14,50e, olisimme mielummin menneet halvempaan paikkaan pizzalle. Meille tuli erittäin huijattu olo emmekä suosittele paikkaa kenellekään.

T. Ei niin onnellinen burgeri

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 10.07.2014
Rating: 0

Todella töykeä vanhempi rouva tarjoilijana! Ei kuunnellut tilauksia kunnolla ja tiuski takaisin, kun häneltä jotain yritti kysyä. Ruoka ylihinnoiteltua, ihan ookoon makuista. Inhottava kokemus jäi töykeästä tarjoilijasta, eli ei ikinä enään!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 28€ Added: 13.05.2014
Rating: 0

Tarjoilia ei kuunnellut tilausta ja käyttäytyi ylimielisesti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 26€ Added: 04.05.2014
Rating: 0

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (3)


Location

Satamakatu 7, 10900 Hanko - Route
019-2485023
http://www.restaurant-origo.com

Options