persav

85 reviews

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)
Quality critic: Received the most +votes

Blog link

Reviews (83)

Restaurant: Restaurant Albatros

Reipasta ja mukavaa palvelua. Ruoka laiskan tavanomaista hintaansa nähden. Kahvi markettitasoa ja tuoppiolut liian kylmää & täysin vaahdotonta.
Paikka ei kaipaa kun laadukasta johtamista ja pientä siistimistä. Sijainti ja palvelu erinomaiset!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.07.2018
Rating: 0

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Soi Soi vegetarian restaurant

Kasvis kokeilu lasten kanssa. Seitan ja bataattiranskalaiset (muovipussista rasvakeittimeen), hamppuburgeri ja soyaburgeri. Rasvaa oli joka safkassa aika paljon, kastikkeet keskitasoa ja tomaattiviipaleissa jo hieman ryppyjä. Seitan oli epämääräinen uusi tuttavuus, mutta maultaan ihan okei. Vähän nuhjuinen sali, ystävällinen ja nopea palvelu.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.01.2017
Rating: 0

Hieno paikka ja lämminhenkinen palvelu. Kivat vanhat posliiniastiastot ja mummokalusteet. Hieno arjen getaway taukopaikka Suomenlinna visiitillä!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 20.12.2016
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Marine

Lounaspöytä oli puolityhjä klo. 13 arkipäivänä. Ruoka oli perushyvää vaikka kreikkalaisuudesta ei ollutkaan vivahteita. Hehkuttavat nimettömät eat arviot herättää hämmennystä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 20.12.2016
Rating: 0

Restaurant: Friends & Brgrs

HBLn artikkeli paikasta houkutteli käymään. Korkein odotuksin tilasimme Classic ateriat ja ei voi muuta kun kehua burgereita. Erittäin laadukasta lihaa ja pihvi paistettu al dente amore optimalissimo. Burgerissa oli möys sopivaa hapokkuutta mistä iso plus. Ranskalaiset olivat hienoinen pettymys -olin peräti katsonut niiden hehkutusvideon F&B kotisivuilla etukäteen ja odotukset olivat korkealla. Maku oli kohdallaan MAHTAVAN aiolin kera, mutta rapeus oli tipotiessään. Tämä oli aika huono asia. Muuten asiat olivat hyvin. Raikkat tilat ja iloista henkilökuntaa :-) Edit 5 käynnin jälkeen; kiva jos kokeilette muitakin tapoja valmistaa ranskiksia että ne olisvat rapeita. Edit 12/2016: Ranskalaiset vaativat edellen vahvaa panostusta tuotekehitykseen .

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 20.12.2016
Rating: 2

Restaurant: KG hotel restaurant

Erittäin miellyttävä ja reipas palvelu ei kovaa kehnoa ruoan laatua.
Salaattimme kanafileet olivat liian korkeaan sisälmpötilaan paistettuja/keitettyjä ja kokonaisina laitettu salaattilehtien kanssa keikkuvaan keittokulhoon pliisun kastikkeen kera.
Kassalla huomasin että pöytään istuttuani tarjottu alkoholiton glögi maksoikin 4.70€. Siinä vaiheessa oli jo hymyn paikka.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 20.12.2016
Rating: 0

Restaurant: Mount Kailash

Lounasta uber-raikkaassa ravintolasalissa, ruoka oli hyvää, aika varovasti maustettua. Tuoretta salaattia, medium kastikkeet ja medium hyvää kanaa. Naan leipä oli myös mediumisti paistettua. Annoksesta puuttui hieman sielua ja ehkä kääntämällä uunit ja pannut vähän kovemmalle tulille saisi hieman paistopintaa ja kaivattua maillard reaktiota aikaiseksi. Tuoreet yritit tekisi myös hyvää. Tästä voi vaan parantaa, varsinkin kun ravintola oli puolitäysi ja palvelu pelasi.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.05.2015
Rating: -4

Restaurant: Pizza MIX italian

Hieno kokemus -hyvää palvlua ja maukkaat italialaiset pizzat. Rapea pohjaa ja ei liikaa täytettä. Hieman kolkko sali - tänne tullaan syömään eikä istumaan iltaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 22.09.2016
Rating: 0

Restaurant: Mestaritalli restaurant

Terassi on tämän paikan parasta antia. Aurinkoa koko päivä ja mukavat kalusteet. Lounaalla salaatti-noutopöydässä paistoi suunnittelun ja toteutuksen väsymys. Purkista silliä ja oliivia, makaroni-savulohisalaattia (!) ja tomaattilohkoja. Leipä markettitasoa. Pienellä omistautumisella salaattipöydästä saisi hittituotteen ja stadin ykkösterden täyteen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 08.06.2016
Rating: 0

Restaurant: Ren He

Miellyttävä kokemus. Hiljainen kortteliravintola jossa arkisen hyvää ruokaa. Noutopöytä täytetään jatkuvasti pienillä satseilla ja ruoka säilyy siten raikkaana. Sushia myös valikoimissa. Ystävällinen palvelu ja siisti paikka.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 08.06.2016
Rating: 0


Followers