Kitchen is open

Restaurant Albatros

Rating 2.6 / 5

Customer experience

Child friendly

Reviews (18)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ravintola on oikein mukava etenkin kauniina kesälauantaina, jolloin mielellään viettää aikaa terassilla. Toast skagen -salaatti oli maukas. Hyvä ja nopea palvelu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 35€ Added: 17.08.2015
Rating: 0

Åt både pepparbiff och Coeur de filet. Utmärkta båda två! Sedan avrundade måltiden med Key lime pie och expresso! Gott! Kan rekommendera!
Syötiin sekä pippuripihvi että Coeur de filet! Molemmat olivat erinomaisia! Lopuksi jälkiruoaksi valittiin Key lime pie ja expresso. Hyvää! Voin suositella!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 45€ Added: 04.08.2015
Rating: 0

Siis niin huona ruokaa oli että huh huh.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 24€ Added: 18.07.2015
Rating: 0

Todella viihtyisä ravintola jossa hyvä palvelu ja erinomaiset annokset. Lasten annos tuli todella nopeasti ja myös muut tilaukset tuotiin nopeasti. Melkein jätimme väliin katsottuamme täältä huonoja arvosteluja mutta kokemus oli erittäin positiivinen, menisin uudelleen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.07.2015
Rating: 0

Huomasin että yks kokki oli selvästi humalassa kun kävin siellä ja toinen kokki seisoi ravintolan ulkopuolella ja huusi täyttä kurkkua. Saimme 2 kertaa väärän annoksen ja odotimme yli tunnin..

     
     
     
Experience: À la carte Added: 31.08.2014
Rating: -1

Alkuruokaa sai odottaa 30min, motzzarella salaattia. Pääruokaa siitä 30in... Ihan hyvää ruokaa... Salaatti hienosti latettu, mutta mut aika kuiva annos... En suosittele! Tarjoilijoita ei tunutunut kauheesti kiinnostavan..

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.08.2014
Rating: -1

Olimme menossa syömään Albatrossiin, ennen sisäänmenoa huomasimme kuitenkin nuoret kokit takaoven vieressä istumassa tupakalla.
Ravintola menetti asiakkaat, käännyimme samantien ympäri ja menimme toiseen ravintolaan.
Ruokahalut kyllä meni, enkä enää toiste aio sinne mennä. Harmi sinänsä, sillä pidin ennen ravintolaa hyvänä ja viihtyisänä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 31.05.2014
Rating: -1

Ulospäin paikka näytti hyvältä, joten päätimme kokeilla. Ulkoterassi tosi likainen, myös tuolit ja pöydät. Tarjoilijatyttö ammattitaidoton Suomenkielisiä väheksyvä, jäimme silti. Metsästäjänleipä oli tosi nimensä veroinen: paahtoleipä jonka päällä tilaamani medium pihvi, hukutettuna sienikastikkeeseen. Pihvi oli raaka, en jaksanut valittaa sienet omituisen kumisia. Nälkä jäi ja hinta hirvitti. huh huh mikä paikka. SUOSITTELEN LOKEILLE (JOILLA HYVÄT HAMPAAT) niin ja paksu lompakko. Yök ja HYVÄSTI 4 EVER.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 23€ Added: 23.09.2013
Rating: -1

Albatros är bättre än sitt rykte.

Fint läge vid hamnen, fin terass, trevlig och snabb uppassning, hyfsad mat. Litet högre prisnivå än kvaliteten och standarden motiverar.

För den som vill dinera vid hamnen, rekommenderaj jag endast Albatros, alla andra restauranger vid hamnen är under all kritik.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 05.09.2013
Rating: 0

Ravintolassa ei ole lounastarjoulua ollenkaan

     
     
     
Experience: À la carte Price: 22€ Added: 08.08.2013
Rating: -2

Community

Images


Location

Stallörsparken, 10600 Tammisaari - Route
019-2412848
http://www.albatros.fi