Uusimmat arvostelut: Tammisaari

persav
72 arvostelua

Reipasta ja mukavaa palvelua. Ruoka laiskan tavanomaista hintaansa nähden. Kahvi markettitasoa ja tuoppiolut liian kylmää & täysin vaahdotonta.
Paikka ei kaipaa kun laadukasta johtamista ja pientä siistimistä. Sijainti ja palvelu erinomaiset!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.07.2018
Arvosana: 0
Hanna1234
1 arvostelu

Tammisaaressa, Raatihuoneentorilla sijaitsevasta kiinalaisesta ravintolasta nimeltä Ho Wah ei ole positiivista sanottavaa. Ei ruoan laadusta eikä etenkään erittäin ala-arvoisesta ja asiakasta epäkunnioittavasta ”asiakaspalvelusta”. Palautteet on annettu suoraan ravintolalle, mutta niitä ei valitettavasti olla otettu asiaankuuluvasti vastaan.

Aiempien ravintolan pitäjien aikaan ravintolasta on saanut moitteetonta ruokaa ja palvelua, mutta vuoden 2018 alun jälkeen, omistajanvaihdoksen myötä, tilanne on selkeästi muuttunut. Ongelmia ruokaan ja palveluun liittyen on ilmennyt maalis- huhtikuun aikana jo useampaan kertaan. Ruoka jota on ostettu mukaan take away:nä, on paljastunut uudelleen lämmitetyksi ja edellisimmän kerran ruoka osoittautui terveyttä vaarantavaksi sieltä löytyneen vierasesineen (metallinpalanen) vuoksi.

Vanhan, jo kertaalleen lämmitetyn ylijäämäruoan uudelleen käyttäminen ja lämmittäminen on johtanut siihen, ettei kyseistä ruokaa (näissä toistuvissa tapauksissa kyseessä ollut riisi) ole voitu syödä. Lisäksi käytännössä vanhan ruoan toistamiseen lämmittäminen ja myyminen asiakkaalle take away:nä tarkoittaa sitä, että asiakas lämmittää toisaalla syötävän ruoan todennäköisesti vielä kolmannen kerran. Kyseisissä tapauksissa riisiä ei tosin ole edes voitu syödä, koska annoksesta huomattava osa on ollut silminnähden tummunutta ja kuivan kovia riisipaakkuja täynnä. Huolena tietysti on sekin, että kun riisiä näin käytetään toistuvasti uudelleen, onko mahdollisesti kastikkeiden suhteen toimittu samoilla periaatteilla…

Tästä on ravintolalle annettu sanallisesti palautetta. Asiaan ei kuitenkaan ravintolan puolesta ole otettu kantaa, ei pahoiteltu eikä asiaa mitenkään korvattu. Ainoastaan väheksyvästi kohauteltu olkia.

Viimeisimmän kerran haimme noutoruokaa 1.4.18. Tällöin sattui vakavin riski. Yhdestä annoksesta löytyi metallinpalanen, pituudeltaan n. 6-7cm. Tämä aiheutti terveyttä vaarantavan tilanteen. Mikäli kyseinen pala olisi mennyt nieluun, olisi se todennäköisesti aiheuttanut todellisen vaaratilanteen ja sairaalakäynnin.

Seuraavana päivänä menimme ravintolaan kyseisen metallinpalan kanssa. Selkeästi kerroimme että se löytyi edellisiltana ostetusta ruoka-annoksesta. Työntekijä ei tätä uskonut, naurahti ylimielisesti ja tokaisi ettei heidän ruoastaan sellaista voi löytyä. Ottivat palasen kuitenkin omaan huostaansa. Tällöinkään asiaan ei sen enempää otettu kantaa, ei pahoiteltu, ei mitään.

Olemme erittäin pettyneitä ravintolan suhtautumiseen ja piittaamattomaan näissä tilanteissa. Koskaan ei vastaavaa ole missään muualla tapahtunut. Viimeinen niitti oli viimeisin sattumus ja sen aikaansaama terveydelle aiheuttama vaara.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.04.2018
Arvosana: 0