Suljettu nyt

Rådhuset

bistro & bar
Arvosana 4.6 / 5

Rådhuset Bistro & Bar on moderni ja viihtyisä bistro Tammisaaren sydämessä, aivan torin laidalla. Tulit sitten porukalla tai yksin, syömään tai juomaan, toivotamme sinut sydämellisesti tervetulleeksi. Pääset tutustumaan ruokalistaamme ravintolamme kotisivuilla.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (17)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Hämmentävä kokemus, kauniisti sisustettu paikka mutta ruoka oli kyllä valitettavasti pettymys. Tilasimme lounaslistalta kampelaa ja (parsa) perunamuussia tomaattikastikkeella.

Kala oli lähes syömäkelvotonta (erittäin suolaista) ja kypsennetty "alle". Ihmeteltyäni annosta tarjoilijalle sain erittäin hyvää palvelua ja kampelan tilalle ahventa (kampela oli kuulemma jo heitetty pois vsikka lounasaikaa oli vielä jäljellä!!!).
Hetken aikaa elämä näytti hyvin valoisalta. Järkytyksekseni ahven oli aivan yhtä tönkkösuolattua, jopa siinä määrin ettei kalojen maussa ollut yhtään mitään eroa.

Pientä miinusta myös lounaan vaatimattomasta salaattipöydästä jonka edessä henkilökunta ruokaili eikä vastannut tervehdykseen.

Ehkä olisi pitänyt valita a la carte annos mutta.... en tiedä tulenko tänne toista kertaa... :(

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 10.08.2014
Arvosana: 0

Kiitos aivan taivaallisesta tillilihasta. Tässä ravintolassa tehdään ruokaa suurella sydämellä ja jopa lounalla panostetaan todella paljon sekä makuihin että ulkonäköön, uskomaton paikka. Välillä lounaan saaminen kestää vähän turhan kauan mutta se on todella pienen odottelun arvoista. Jatkakaa samaan malliin, olette ylivoimasesti parhaita!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 12.06.2014
Arvosana: 0

Aivan loistava/täydellinen äitienpäivälounas. Tämä on kokemisen arvoinen ravintola, michelin laatua. Ylivoimaisesti Länsi-Uudenmaan paras ravintola! Suosittelen lämpimästi

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 12.05.2014
Arvosana: 0

Todella hyvä lounas. Kaunis sisustus.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 29.01.2014
Arvosana: 0

Ehdottomasti kaupungin paras lounaspaikka. Sweetchili porsas oli aivan taivaallista. Suosittelen ehdottomasti! Kokkikaan ei ole hullumpi ;-)

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 15.08.2013
Arvosana: -1

Positiivinen yllätys. En odottanut mitään näin järjettömän hyvää! Mulle grillattua taimenta kukkakaalipyreellä ja seuralaiselle possuvartaita papu-rucolasalaatilla. Maut molemmissa hyviä ja raaka-aineet tuoreita. Suosittelen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 57€ Lisätty: 08.08.2013
Arvosana: 0

Kiva paikka, hyvää palvelua ja raikkaat puitteet. Ruoka oikein hyvää ja kokeilevaa (burgerissa tsatsikia ja pulled pork, welldone-pihvin lisäksi, tosin ei sipulia). Lohi hyvää joskin salaatissa pehmeitä mansikoita. Hyvää, tuoretta leipää. Pienellä keskittymisellä loistopaikka!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 28.07.2013
Arvosana: 0

lounasaikaan,kova kiire se näkyi palvelussa. lounas pettymys,paahtopaisti lihaviipaleet paksuja.yrttiperunat kylmiä ja niiden määrä vähäinen.kerrottua tarjolijalle ,hän puolitti lounaan hinnan. siitä Kiitos palaamme.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.07.2013
Arvosana: 0

Annosten asettelu oli erittäin kaunis. Ruoka maistui todella hyvältä. Viinilista oli hyvä ja hinnoittelu oli kohtuullinen. Erittäin hyvä kokemus!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 34€ Lisätty: 14.07.2013
Arvosana: 0

Hienoa, että Tammisaarestakin löytyy näin hyviä makuelämyksiä tarjoava ravintola.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 01.07.2013
Arvosana: -1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Raatihuoneentori, 10600 Tammisaari - Reitti
+35844 700 2488
http://radhuset.fi/fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita