Latest reviews: Tammisaari

1 review

Olemme käyneet täällä kaksi kertaa syömässä. Ravintolan ala-carte lista tarjoaa erinomaisia vaihtoehtoja normaaleille venesatamien pizza/hampurilais-linjalle. Listan ruuat ovat todella hyvin maustetttuja ja annnokset runsaita. Ravintolassa on myös buffet-tarjoilu mutta siitä meillä ei ole kokemuksia.

Suosittelen todella lämpimästi. Ala-carte listan annokset ansaitsevat neljä tähteä todella helposti ja harmittelen vain sitä että ravintola oli hankala löytää netistä. Menimme sinne lopulta aivan vahingossa ja ruoka yllätti. Jatkossa tästä tulee ruokapaikka meille aina Tammisaareen tultaessa.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 05.01.2019
Rating: 0
19 reviews

Dags att recensera även à la Carte på vår grannrestaurang. Endast huvudrätt denna oktoberkväll. Cour de Filé är husets paradnummer, och den var sannerligen god. Köttet lätt brynt och därefter varit i ugn, perfekt enligt "medium rare". Den råstekta potatisen bytt mot smörbrynta grönsaker, även de perfekta.

Ordet "motell" i ställets namn gör att många inte kommer hit. Rekommenderas, och specifikt för den kvalitet köket konsekvent håller.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 26€ Added: 18.10.2018
Rating: 0