Serving lunch

Ren He

Rating 4.1 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (28)

Erittäin hyvä kiinalainen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 07.07.2017
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Poikkeuksellisen hyvä kiinalainen ravintola. Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 21.01.2017
Rating: 0

Miellyttävä kokemus. Hiljainen kortteliravintola jossa arkisen hyvää ruokaa. Noutopöytä täytetään jatkuvasti pienillä satseilla ja ruoka säilyy siten raikkaana. Sushia myös valikoimissa. Ystävällinen palvelu ja siisti paikka.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 08.06.2016
Rating: 0

Todellinen yllättäjä sijainnissaan. Ravintola on siististi, vaikkakin hieman jännästi sisustettu ja muutenkin puhdas, ja tarjoilija/mahdollisesti omistaja palveli todella ystävällisesti ja hymyillen. Ruokalistalla perinteisesti hyvin runsaasti annoksia, mutta ainakin vaihtoehtoja löytyy jokaiselle. Tofuannoksista täytyy muiden tapaan todeta, että niistä kasvisversioita oli vain yksi. Todella harmillista, mutta varmasti pyytämällä olisi saanut näitäkin ilman lihaa.

Alkukeitto katkaravuilla ja tofulla oli hyvin perinteisen pliisu, mutta mukavan pippurinen. Pääruoaksi valitsin tofua kasviksilla, ja annos oli kyllä todella valtava. Se maistui oikein hyvälle peruskiinalaiselle, mutta tosiaan jotain makuja/tulisuutta olisi voinut olla enemmän. Pöydässä ollut chilisoosi kun oli kummasti palanut tai muuten syömäkelvoton.

Kokonaisuutena oikein hyvin hinta-laatusuhteensa täyttävä ravintola, ja varmasti jos seudulla tulee liikuttua, uuden visiitin arvoinen. Suosittelen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 29.10.2015
Rating: 0

Uusi ja erittäin positiivinen kokemus. Paras kiinalainen, mitä lähiseudulta olen löytänyt. Annokset olivat runsaita, erittäin maukkaita ja kaiken lisäksi edullisia (10-16 € pääruoat).

Seurueessamme syötiin niin nautaa, possua kuin ankkaakin, ja kaikki olivat omalla tavallaan erilaisia ja hyviä annoksia. Ehdoton, yksimielinen suosikkimme oli kuitenkin friteerattu ankka. Palvelukin oli ystävällistä ja ympäristö mukava. Viinilistaa voisi kuitenkin hieman laajentaa, kuten pääosin kaikissa vastaavissa ravintoloissa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 28.10.2015
Rating: 0

Hyvät runsaat take away annokset lauantai iltana. Ystävällinen palvelu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 24.10.2015
Rating: 0

Hyvä kiinalainen lounas bonuksilla kuten sushia ja paahtopaistilihaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 11.08.2015
Rating: 0

Viertotie.
Vanhan Viertotien syvyyksissä lymyilevä lounasbuffet perinteisen kiinalaiseen tapaan. Ei thaikkuannoksia, ei sushia. Yleismeininki vähän muhjuinen ja kotikutoinen. Laareissa kuitenkin melko kiva valikoima hyvin lihavetoisia ja lihantäyteisiä kiinalaisia perusbuffetasioita. Palvelu mutkatonta. Ruokia ei seisotettu, vaan pidettiin pieniä ripauksia laarin pohjalla, silti ne eivät loppuneet kesken pitkähkön lounaamme aikana.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 10.08.2015
Rating: 0

Kävimme aurinkoisena sunnuntai-iltana testaamassa lähikiinalaisen. Itse otin mustekalaa valkosipulikastikkeessa ja vaimoni otti katkarapuja valkosipulikastikkeessa. Molemmat ruoat olivat todella maukkaita eikä hintakaan ollut paha. Paikka oli keskivertoa paremmalla maulla sisustettu ja erittäin siisti. Palvelukin oli ystävällistä. Oikeastaan mitään moitteen sijaa ei jäänyt.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 02.08.2015
Rating: 0

Lounasannos mukaan otettuna: hyvän makuinen ja iso annos. Palvelu ok. Toinen kerta kun kävin täällä, ja ihan tyytyväinen olen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 15.05.2015
Rating: 0

Community

Images

Fans (3)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (3)


Location

Vanha Viertotie 18, 00320 Helsinki - Route
02 48026068
http://www.ravintolarenhe.fi/

Options