-TB-

9 reviews

Badges

Blog link

Reviews (9)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Ravintola Oiva

Oiva on mainio lounaspaikka! Buffet on runsas ja salaattipuoleenkin on aina panostettu. Täältä ei koskaan tarvitse lähteä nälkäisenä, ja vaihtoehtoja löytyy useaan makuun. Ruoka on myös maukasta, laadukasta ja monipuolista. Ympäristö on kuitenkin varsin baarimainen eikä välttämättä se kaikkein viihtyisin ruokaravintola, mutta lounaalla tuolla ei niin merkitystä olekaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 13.03.2018
Rating: 0

Mielestäni mukava lounaspaikka. Ruokavaihtoehtoja on vain muutama, mutta usein joukossa jotakin mieluista. Alkusalaattipöydän taso tosin vaihtelee suuresti. Perus salaatti, kurkku, tomaatti yms löytyy aina, mutta muu tarjonta on välillä hyvin ohutta. Toisinaan taas erittäin positiivinen yllätys.

Ruoka on kaikkineen melko perushyvää. Normaaliin n. 10 € lounashintaan nähden ihan ok. Välillä se toki voisi olla hieman yllätyksellisempääkin. Paikka on kuitenkin hyvin viihtyisä, eikä yhtä meluisa kuin uset muut täydet lounasravintolat. Kesällä myös terassi on hyvin viihtyisä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 09.02.2018
Rating: 0

Restaurant: Ren He

Uusi ja erittäin positiivinen kokemus. Paras kiinalainen, mitä lähiseudulta olen löytänyt. Annokset olivat runsaita, erittäin maukkaita ja kaiken lisäksi edullisia (10-16 € pääruoat).

Seurueessamme syötiin niin nautaa, possua kuin ankkaakin, ja kaikki olivat omalla tavallaan erilaisia ja hyviä annoksia. Ehdoton, yksimielinen suosikkimme oli kuitenkin friteerattu ankka. Palvelukin oli ystävällistä ja ympäristö mukava. Viinilistaa voisi kuitenkin hieman laajentaa, kuten pääosin kaikissa vastaavissa ravintoloissa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 28.10.2015
Rating: 0

Restaurant: Bravuria italian

Ruoka hyvää, palvelu ei. Pääruoaksi syöty BBQ possu oli herkullista, kuten myös lisukkeet. Alkupalat tuntuivat ehkä hieman ylihintaisilta, toisin kuin pääruoka.

Aluksi palvellut tarjoilija oli erittäin miellyttävä, ja kaikki sujui hyvin. Pääruoan saamisen jälkeen asiat kuitenkin muuttuivat, kun palvelu käytännössä loppui. Odottelu ja tarjoilijan "metsästys" kävi jopa rasittavaksi, eikä jälkiruokaa melkeen enää tehnyt mieli tilata kyseisestä paikasta. Kiirettä oli selvästi havaittavissa, eikä ongelmasta voi yksittäisiä tarjoilijoita syyttää. He tekivät varmasti parhaansa, mutta tässä palvelurakenteessa on yksinkertaisesti jotakin, joka ei tällä tavalla toimi. Vaikka ruoka olikin hyvää ja tunnelma muuten ok, niin on aina ikävä lähteä ravintolasta turhautuneena.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 24€ Added: 12.06.2014
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Oiva

Lounasbuffet on edullinen ja tarjonta monipuolista. Usean pääruoan lisäksi tarjolla myös ihan hyvin salaatteja yms. Sopii sekä kevyemmin syövälle, että ison miehen nälkään. Nälkäisenä en ole koskaan poistunut. Ympäristö on enemmän baarityyppinen, eikä siksi välttämättä tunnelmallisin paikka ruokaravintolana.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 11.03.2014
Rating: 0

Restaurant: Chico's Kallio american

Juuri uusittu lounaslista oli hyvä, ja tarjoaa hyvää vastinetta rahoille. Arvosteluni ainoastaan lounaspaikkana, muusta ei ole kokemusta. Mitään huippuruokaahan tämä ei ole, mutta hintaisekseen oikein mukavaa lounasruokaa. Palvelukin on pääosin ystävällistä ja sujuvaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 11.03.2014
Rating: 0

Erittäin mielenkiintoinen ja uusi kokemus. Ruoka oli maukasta, hyvin maustettua ja palvelu erittäin ystävällistä. Söimme kolmelle hengelle tarkoitetun pääruoan, jossa riitti useita erilaisia ruokalajeja maisteltaviksi. Myös ravintolan sistustus ja ilmapiiri oli lämmin ja tunnelmallinen. Kannattaa ehdottomasti kokeilla! Ainut parannusta vaativa asia on mielestäni viinilista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 21.11.2013
Rating: 0

Restaurant: Gandi indian

Ruoka oli herkullista, ja erityisesti kasvisruoat olivat loistavia. Niitä voi todellakin suositella. Palvelu oli alkuun nopeaa ja ystävällistä, tarjoilija myös suositteli mielellään ruokia. Pääruoan jälkeen palvelu kuitenkin lakkasi olemasta, eikä meille tultu tarjoamaan jälkiruokaa, lisää juomia tai laskua, ennen kuin pitkän odottelun jälkeen yritimme kutsua tarjoilijaa paikalle. Hintataso ehdottomasti kohdallaan, vaikkakin ravintolan internetsivuilla on vanhentunutta tietoa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 28.08.2013
Rating: -1

Restaurant: Ravintola Gurans nepalilainen ravintola

Olen syönyt tässä ravintolassa muutaman kerran, enkä ole koskaan pettynyt. Ruoka on aina maistuvaa ja palvelu ystävällistä. Ruokalista on hyvin pitkä ja annokset runsaita ja kohtuuhintaisia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 21.08.2013
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites