Closed now

Ravintola Oiva

Betyg 3.8 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk
Tillgänglig
Diet

Recensioner (49)

Lounas on Kallio, Vallila, Alppiharju seudun laadukkain ja monipuolisin.

Tilan ilmanvaihto ei aina vaikuta optimaaliselta, joskus ovella vastaan kävelee pirteä toiletin tuoksu. Muuten suositeltavin lounasmesta alueella.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 11€ Tillagt: 23.05.2019 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Oiva on mainio lounaspaikka! Buffet on runsas ja salaattipuoleenkin on aina panostettu. Täältä ei koskaan tarvitse lähteä nälkäisenä, ja vaihtoehtoja löytyy useaan makuun. Ruoka on myös maukasta, laadukasta ja monipuolista. Ympäristö on kuitenkin varsin baarimainen eikä välttämättä se kaikkein viihtyisin ruokaravintola, mutta lounaalla tuolla ei niin merkitystä olekaan.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 13.03.2018 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Oivan buffet lounas on kohdallaan, riittävästi on tarjolla eri vaihtoehtoja ja plussaa on päivän keitto ja salaattipöytä.
     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 03.01.2018
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Monipuolinen ja laadukas lounas. Kallion parhaimmistoa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 19.08.2017 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Erittäin hyvä lounaspaikka!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 01.03.2017
Betyg: 0

Ruoka ei vakuuttanut, mutta valikoima kyllä. Lounaan salaattipöytä oli mielestäni melko perus, tosin lajeja oli useita, ei siis pelkkää vihersalaattia. Lämpimiä pääruokiakin oli monta erilaista, näistä yksi kasvisvaihtoehto. Jälkiruoaksi valkosuklaa-juustokakku ja marjoja.
Ruoka ei maultaan hirveästi säväyttänyt, kokeilemani kasvisruoka (seesamtofua ja parsakaalia) oli hyvin mauton (tofu on vaikea laji) ja tylsä. Olisin kaivannut enemmän seesamin makua, chiliä ja muutenkin jotain umamia, soijaa, jotain itämaista kastiketta... Jälkiruoka oli maukas ja kauniisti esillä.

Todella suuret kiitokset Oiva saa ruokien laputuksista, joissa oikeasti kerrotaan, mitä tarjolla on, SEKÄ erikoisruokavaliot! Aivan mahtavaa, ihanaa että tämä tapa on yleistymässä. Toinen erityiskiitos tulee teevlikoimaan, valmiiksi haudutettuna löytyy jopa neljää eri teelaatua! Todella harvinaista lounasravintoloissa.

Miljöö on vähän erikoinen lounaspaikaksi, mutta palvelu pelaa hyvin ja pienet yksityiskohdat ilahduttavat. Ehkä annan Oivalle uuden mahdollisuuden parantaa ruoan laatua, perusmätön kelpuuttavalle tämä on hyvä lounaspaikka.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 22.11.2016
Betyg: 0

Salaattipöytä monesti erinomainen Kallion muihin paikkoihin verrattuna, samoin leivät. Ei liian raskasta "kotiruokaa" kuten kilpailijoilla. Parannettavaa keksin oikeastaan ihan pikkuseikasta: salaattipöydässä turhan moneen paikkaan ängetään valkosipulia.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 24.08.2016
Betyg: 0

Oikein mainio lounaspaikka, laaja salaattivalikoima ja tuoretta leipää. Varsinainen jälkkäriosasto on toisinaan kevyt mutta yleensä lounasasiakkaille riittää kahvi muutenkin.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 19.07.2016
Betyg: 0

Paras lounas Helsingissä. Tänne voi tuoda vaikka presidentin syömään. :)

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 26.05.2015
Betyg: 0

Pari viimeaikaista käyntiä, tosin ei ihan arkea vaan vappu- ja äitienpäivänbrunssit: Vappuna porukan valinnan perusteella ja äitienpäivänä oma varaus kivan vapun perusteella. Oivassa tämä osataan. Isompikin porukka sopii sekaan sujuvasti, jonotus on jouhevaa tai olematonta;
ruoka hyvää.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 20€ Tillagt: 25.05.2015
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (3)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Porthaninkatu 5, 00530 Helsingfors - Route
010 219 2980
http://www.ravintolaoiva.fi

Options