Knatterton

12 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (12)

Restaurant: Trattoria Sogno

Alkuun sinisimpukoita artisokka-bruschettalla ja pääruuaksi pizza. Eturuoka täysosuma, todella hyvä. Ei pizzassakaan mitään valittamista ole mutta tällä hetkellä Helsingissä on vain niin hyviä pizzeroita (Via Tribunali, Linko, Daddy Greens, Capperi) että ihan samalle tasolle tässä ei päästy vaikka samalla hintatasolla ollaan. Tarjoilijalta erinomainen viinisuositus ja täydestä ravintolasalista huolimatta erittäin hyvä palvelu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 11.01.2020
Betyg: 0

Hyvää: palvelu ystävällistä ja ruuat sinänsä hyviä. Yksinkertaisia makuja ja viinit toimivat hyvin. Uusi lista oli "juuri otettu käyttöön" ja kenties siksi homma hieman tökki. Muutenkin hintaan nähden olisimme odottaneet hieman enemmän, viinipaketin neljästä viinistä kaksi tuotiin meille vasta siinä vaiheessa kun osa ruuista jolle viini kuului oli tarkoitettu. Ruuista pienen pettymyksen aiheutti jälkiruoka, jossa todella hyvien tyrni- ja lakritsijäätelön lisäksi oli kurpitsaa todella pitkinä suikaleina joiden syöminen oli hyvinkin hankalaa. Kurpitsan funktio jäi kyllä myös epäselväksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.01.2020
Betyg: 0

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Kuja Bar & Bistro

Useiden lounaskäyntien keskiarvo on erittäin hyvä. Sopivan kokoiset annokset, nälkä lähtee mutta ähkyä ei tule.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 23.08.2016
Betyg: 2

Restaurant: Kolmon3n

Lounaat poikkeuksetta erittäin hyviä, on kyseessä sitten kala-, liha- tai kasvisruoka. Jos sitten jotain pitäisi parantaa niin salaattivallikoima (en kutsuisi tuota salaattipöydäksi) on todella suppea ja valitettavan usein se ihan perus vihersalaatti kera kurkun, tomaatin ja punasipulin. Tähän toivoisi vaihtelua. Sen lisäksi jotkut annokset ovat hieman pieniä lounaaksi. Yleisarvosana paikalle lounaiden suhteen kuitenkin selkeästi kiitettävä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 23.08.2016
Betyg: 1

Restaurant: Ravintola Oiva

Salaattipöytä monesti erinomainen Kallion muihin paikkoihin verrattuna, samoin leivät. Ei liian raskasta "kotiruokaa" kuten kilpailijoilla. Parannettavaa keksin oikeastaan ihan pikkuseikasta: salaattipöydässä turhan moneen paikkaan ängetään valkosipulia.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 24.08.2016
Betyg: 0

Restaurant: Linko Pizzabar Mat och dryck

Miellyttävä kokemus ja pizzat ovat viiden kokeilukerran perusteella todella hyviä ja "raikkaita". Oikeastaan yhtään huonoa ei ole tullut vastaan. Paras omalla listallani on savulohipizza. Yllättäen jopa kanaa sisältävät pizzat ovat olleet erinomaisia - lähtökohtaisesti en pidä kanasta pizzassa. Jos nyt sitten jotain kehitysehdotuksia antaisi niin rucolan käyttöä voisi hieman hillitä, sitä on joskus pizzan päällä turhankin paljon. Jos nyt sitten ihan hifistelemään lähdetään niin lounaalla edes pieni salaattipöytä joko buffana tai pienessä kulhossa tarjoiltuna olisi paikallaan. Juomavalikoimasta myös plussaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 24.08.2016
Betyg: 0

Restaurant: Lyon

4 ruokalajin illallinen arki-iltana. 5(!) keittiön tervehdystä, erinomainen sipuli/korvasieni - alkuruoka sekä siika nostattivat odotukset korkealle. Siihen nähdään varsinainen pääruoka (possunkylki) tuntui hieman tavalliselta. Jälkiruoka myös erittäin hyvä. Hieman harmittaa ettei tässä voi antaa puolikkaita pisteitä sillä ruoka olisi ansainnut 4.5 pistettä. Villiyrttien kekseliäästä käytöstä myös pisteet.

Palvelu oli erittäin miellyttävää, todella ripeää ja asiantuntevaa. Hinta-/laatusuhdetta laskee viinipaketti. 4x8cl = 32cl hintaan 48€ tekee lasin (12cl) hinnaksi 18€ ja pullon hinnaksi muutettuna reippaasti yli 100€ mikä tuntuu korkealta. Viinit olivat kyllä hyviä mutteivät mitään tajunnan räjäyttäviä.

Kaiken kaikkiaan jäi kuitenkin hyvä maku suuhun ja olisin yllättynyt ellei tulisi käytyä toistekin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 69€ Tillagt: 20.05.2016
Betyg: 0

Restaurant: Pure Bistro

Toiselle kolmen ruokalajin lounas (salaatti, nieriää ja valkosuklaamousse) ja toiselle salaatti pääruokana. Siinä missä 27e 3 ruokalajin lounaasta tuntui hinta-/laatusuhteltaan suorastaan erinomaiselta oli tuo 14e salaatista pääruokana taas aika yläkanttiin. Hyvä paikka joka tapauksessa ja ilman muuta uusintakäynnin arvoinen.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 20€ Tillagt: 13.06.2013
Betyg: 0

Restaurant: Kuu finskt

Helsinki Menu tuli syötyä ulkomaan elävien kanssa ja vieraat tykkäsivät kovasti. Itselle mieleen jäi sopivan mutkaton palvelu joka Töölön tapaisessa kaupunginosassa sopii mainiosti paikkaan. Vähän boheemia ehkä mutta ainakin itselleni toimii. Hinta-laatu suhde on myös kohdallaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 45€ Tillagt: 12.06.2013
Betyg: 0

Restaurant: Ateljé Finne restaurang

Asiantunteva palvelu, erinomainen ruoka, annosten koot riittävän isoja ja hintakin vielä hyvä. Testipäivänä päivän kalana oli hauki josta tehdy mureke oli todella maukas mistä jo saa selkeästi lisäpisteitä, valitettavan hauki ei maistu juuri miltään. Yksi parhaista paikoista jos suomalasita ruokaa haluaa syödä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 45€ Tillagt: 12.06.2013
Betyg: 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites