Opens at 16:30

KG

hotel restaurant
Rating 3.9 / 5

KG is sporty restaurant in Scandic Hotel Espoo.
Our new restaurant offers the best burgers in town, juicy steaks, delipizzas and a lot more. Friendly and casual service and possibility to follow sports in every seat will ensure the excellent experience, welcome!


Reviews (30)

Ravintolassa käynnissä profiilin nosto sekä sisäänheitto, alennuskupongeilla syö kaksi yhden hinnalla. Palveluun on satstattu kuten ruokaankin paitsi tänään; kana oli kuivaa ja yksi pala oli jäänyt sisältä raa'aksi. Lisäksi eilen parsakaalit oli keitetty todella pehmoisiksi, suorastaan veteliksi. Muuten hyvä profiilinnostokamppis on alkanut onnahdella, odotan mielenkiinnolla että miten keittiö selviää jatkosta. Ravintolasalin puolelle homma näyttäytyy siltä että keittiössä on ollut osaavaa porukkaa mutta välillä tulee joku taitamattomampikin töihin ja ruuat on pilalla. Toivottavasti saavat kuvionsa kuntoon koska muina päivinä ruuat ovat olleet oikein hyviä!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 26.09.2017
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Erittäin miellyttävä ja reipas palvelu ei kovaa kehnoa ruoan laatua.
Salaattimme kanafileet olivat liian korkeaan sisälmpötilaan paistettuja/keitettyjä ja kokonaisina laitettu salaattilehtien kanssa keikkuvaan keittokulhoon pliisun kastikkeen kera.
Kassalla huomasin että pöytään istuttuani tarjottu alkoholiton glögi maksoikin 4.70€. Siinä vaiheessa oli jo hymyn paikka.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 20.12.2016
Rating: 0

Todella mautonta ruokaa. Jos ei näkisi mitä syö, niin ei sitä kyllä maustakaan arvaisi. Kyllähän tällä saa tietysti vatsan täyteen, vaikka makua ei olisi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 28€ Added: 19.03.2016 View previous reviews (2)
Rating: -1

Brunssi on todella heikko. Varmasti kannattaisi keskittyä johonkin muuhun, jos ruuan valmistaminen tuntuu epämiellyttävältä.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 19€ Added: 14.11.2015
Rating: 0

Food lacks taste. Otherwise ok Place.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 19€ Added: 14.08.2015
Rating: 0

combo annokset mielettömän hyvät ja isot

     
     
     
Experience: À la carte Price: 28€ Added: 06.06.2015
Rating: 0

Sunnuntaibrunssi 17. 5.2015. Ihan mahtavaa ruokaa, tunnelma kiva ja palvelu kohdallaan. PItkästä aikaa ihana ravintolakokemus!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 17.05.2015
Rating: 0

Buffer kyllä mutta brunssin kanssa ei oikein mitään yhteistä. Salaattia, pizzampaloja, pikkuburgereita pari lämmintä ruokaa. Edullisemminkin voit niitä syödä. Ei kiinnosta uudestaan ruokailla.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 19.04.2015
Rating: 0

Palvelu jotenkin ynseähköä ja ennen kaikkea hidasta. Tilattu ruoka tuli kohtuullisessa ajassa, mutta kaikkea muuta (jopa laskua) piti odottaa tai erikseen pyytää. Palvelu ei vaan toiminut kuten pitää. Hampurilainen oli ok, eikä siinä moitittavaa

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 18.02.2015
Rating: 0

Todella surkea esitys. Ammattitaidoton tarjoilu ja mautonta ruokaa. Miten ribseistä yöipäätän voi saada lähes täysin mauttomia?

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 28.01.2015
Rating: 0

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Options