Opens at 18:00

Savoy

finnish
Rating 3.1 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian
Special diets

Reviews (67)

Savoy pitää kokea ainakin kerran elämässä. Ja mitä parempaa seuraa, sen parempi tietysti. Vähän kuin olisi elokuvassa, mutta silti tässä ajassa. Muut maksoivat onneksi laskun, mutta kuten sanottu, hyvään ja hauskaan seuraan kannattaakin panostaa :D

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.06.2018
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Harmiksemme pitkään odotettu vierailumme legendaariseen Savoyhin oli melko kova pettymys. Annokset olivat muutamista erinomaisista elementeistä huolimatta epätasapainoisia ja hajanaisia. Viinipaketti, joka sinällään oli tyylikäs, kärsi liian varmoista ja tylsistä valinnoista. Palvelu ja miljöö erinomaiset. Samalla rahalla millä Savoyssa saa neljä ruokalajia viineineen, saa monista muista huippupaikoista 9-12 ruokalajia juomineen. Räikeän ylihinnoiteltu.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 24.06.2016
Rating: 0

Todella hyvä ruoka. Loistava palvelu. KIITOS

     
     
     
Experience: À la carte Price: 102€ Added: 19.03.2016
Rating: 0

Savoy on jo instituutio, ja se näkyy kaikessa; tarjoilijoiden asuissa, sisustuksessa, astioissa, annosten esillelaitossa, kaikessa. Perinteinen ravintola onnistui hurmaamaan ensikävijän palvelullaan, joka oli huomioivaa ja ammatimaista. Ruoka ja viinit sinänsä eivät yllättäneet; takuuvarmaa tarjolla, mutta palvelusta ennenkaikkea jäi mahtava jälkitunnelma. Hintalaatu ei ehkä sinänsä täällä kohtaa omasta mielestäni, sillä kaupunki on täynnä loistavia kilpailijoita joissa selviää puolet edullisemmin samalla kattauksella. Mutta silti, olipa kokemus!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 125€ Added: 19.02.2016
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.02.2016
Rating: 0

Jean -lounas Sibeliuksen vuosipäivänä. Alkuruokana ollut riistaterriini oli erinomaista. Pääruokana ollut grillattu siika oli huikean maukasta. Loistava kokonaisuus.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.12.2015
Rating: 0

Garden menu oli loistava.
Saimme aurinkoisena iltana paikat lasiterassilta ja lasilliset erinomaista talon sampanjaa antoivat lupauksen uhontumattomasta illasta. Ja se toteutui. Koko illasta ei lyötynyt ainoatakaan heikompaa lenkkiä. Heti alkuun vihreä yrtti-cazpacho ja sen perään porotartar ja kanttarellit veivät pitkälle. Paistettu ahven perunamuusilla ja kaalilla oli yksikertaisuudessaan ja puhtaine makuineen yksi illan kohokohta. Wagyu-härän kuve oli hyvää mutta siinä tuli mieleen että sen olisi voinut korvata kotimaisellakin, niin hienosti se oli valmistettu.
Palvelu oli hyvää ja viinit sopivat.
Hinta oli ehkä hiemen pitkä, mutta ei pahasti

     
     
     
Experience: À la carte Price: 102€ Added: 13.07.2015
Rating: 0

Liiikelounas Savoyssa. Ravintolaan noustaan hissillä, henkilökunta opastaa peremmälle. Sisustuksessa ja tarjoilijain asuissa historian havinaa, Helsingin kattoarkkitehtuurin tutkimiseen näköalateknisesti oivat mahdollisuudet. Lautasliinat asetellaan syliin, muutenkin old school hyvän palvelun meininki.

Yllätyslounaan aluksi nautittiin ruohosipulisilpulla ryyditettyä sienikeittoa, joka oli rakenteeltaan ja maultaan erinomainen. Pääruoaksi tarjoiltiin paistettua siikaa perunasoseen ja beurre blancin kera; kala hienosti pariloitu, muusi täyteläistä ja lisukkeet (parsa, kukkakaali) menivät hyvin sivussa. Kastikkeessa olisi voinut olla hiukan enemmänkin makua. Jälkiruokasuklaiden ohessa tarjoillun teen kera sai hunajaa, jee. Erityishuomio muotoilluille kahvikupeille, jotka eivät kilisseet sekoitettaessa.

Klassikko, joka jokaisen tulisi käydä jossakin elämänsä vaiheessa kokemassa. Hinta/laatusuhde kohdallani hyvinkin kilpailukykyinen (ilmainen ateria).

     
     
     
Experience: Lunch Added: 11.06.2015
Rating: 2

Savoyn hunajaolut ja Vorsmack oli loistava kitupiikin lounasvalinta. Henkilökunnan salityöskentely on aistikasta ja huomaamatonta. Ruokakokemus verratuna odotuksiin oli +/-0. Esillepano ruskeille lautasille on ehkä Vorsmackin yhteydessä comme il faut mutta hämmentävä. Baristalla oli vapaapäivä espresson perustason perusteella. Klassinen paikka ja hieno tunnelma.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 25€ Added: 11.06.2015
Rating: 0

Michelin tason ruokaa,hyvät puhtaat maut ja live pianisti loi loistavan kokonaisuuden nautinnolliseen iltaa. Palvelu hyvää. Ainoa miinus oli että annokset oli mielestäni liian suuria(varsinkin pääruoka joku kani hässäkkä), jolloin mielestäni aistikkuus ja herkkyys katoaa.Harva varmasti tulee vetäämään itseään ähkyyn tänne (worsmack ja bigmac on erikseen) :) Pienemmät annokset, muuten homma toimi joka osa-alueella!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 100€ Added: 25.04.2015
Rating: -1


Location

Eteläesplanadi 14, 00130 Helsinki - Route
+358 9 6128 5300
http://www.royalravintolat.com

Options