chefsimeoni

50 arvostelua

Ansiomitalit

Huippuarvostelija: Arvostellut eniten (ylin 5%)

Blogi

Arvostelut (49)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Sasso pohjois-italialaista

Viihtyisä ravintola hyvällä sijainnilla. Lämminhenkinen ja rento henkilökunta. Hintojen puolesta voisi odottaa fine dining -kokemusta, mutta ruuassa tai palvelussa ei ole mitään ylimääräistä. Annokset runsaita ja hyvänmakuisia. Viiden ruokalajin menu oli kuitenkin niin raskas, että jätimme jälkiruuat kokonaan tilaamatta. Eat.fi:n arvostelut pitävät mielestäni Sasson kohdalla hyvin paikkaansa. Ravintolasta jäi kuitenkin hyvä maku ja viihdyimme erinomaisesti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 70€ Lisätty: 01.01.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Sasso pohjois-italialaista

Viihtyisä ravintola hyvällä sijainnilla. Lämminhenkinen ja rento henkilökunta. Hintojen puolesta voisi odottaa fine dining -kokemusta, mutta ruuassa tai palvelussa ei ole mitään ylimääräistä. Annokset runsaita ja hyvänmakuisia. Eat.fi:n arvostelut pitävät mielestäni Sasson kohdalla hyvin paikkaansa. Ravintolasta jäi kuitenkin hyvä maku ja viihdyimme erinomaisesti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 75€ Lisätty: 01.01.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Amarillo

12 euron blackenedburger oli freesi, paitsi pihvi oli kuiva ja pieni. Pähkinäsalsa oli upea. Samoin salaatti.
Henkilökunta on kokenutta. Ravintola alkaa olla jo vähän nuhjuisessa kunnossa. Lapset pitäisi huomioida paremmin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 02.11.2015
Arvosana: 0

Kello 13 jälkeen buffan hinta nousee kolmella eurolla mutta ruoka on muhinut padoissa kolme tuntia pidempää. Ruuan taso on laskenut edellisestä kerrasta. Halvinta mahdollista lihaa ja pakastekasviksia. Grillipisteen poronmaksa oli herkkua. Viihtyisä ja siisti ravintola.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 14€ Lisätty: 27.10.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Troija kebab

Nopea ja maistuva. Alkuperäinen dönerin fiilistä. Annoksessa ei mitään ylimääräistä – ok lihaa, herkullisia kastikkeita, rapeaa kaalia ja tulisia paprikoita.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 05.10.2015
Arvosana: 0

Paikallisena annoksena maistoin ankeasti nimetyn makkarapannu. Kaksi erilaista kuopiossa valmistettua olivat maukkaita ja lihaisia. Annos tarjoiltiin kauniisti valurautapannulta, mutta herneenversot olisi voinut jättää pois. Annos olisi kaivannut hapokkaampia suolakurkkuja ja paahdettua punajuurta. Ystävälliset tarjoilijat olivat aidosti läsnä-

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 05.11.2013
Arvosana: 1

Ravintola: Pizzeria Roihu premium pizzeria

Suomalainen pizzeria erottuu pohjoiskarjalaisella palvelulla ja tuoreilla raaka-aineilla. Pizzapohja muistuttaa enemmän sitkeää tortillaa kuin sitkoista pizzataikinaa. Tulinen kastike oikeasti polttava.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 22.03.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Kielo fine dining

Kielossa ylikypsät lihat maistuvat aina samalta, joten söin edellisellä kerralla ainoastaan kasvisruokia. Annoksissa oli kunnianhimoa, mutta palsternakat, sellerit ja punajuuret oli jätetty aivan liian al denteksi. Kovia komponentteja oli lautasella liikaa. Maut olivat ok, mutta annosten syöminen vaikeaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 20.03.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Kielo fine dining

Kielon keittiö hallitsee kalan monipuolisen valmistamisen täydellisesti. Ylikypsät lihat kaipaisivat uutta twistiä. Karhu-vorschmackin päällä ollut itusalaatti oli rapsakka ja persoonallinen yllätys. Juomapuoli on Riedelin laseja lukuunottamatta kuralla. Karhu III oli lähes huoneenlämpöistä ja valkoviini eilen avattua. Palvelu ok.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 05.11.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Kreeta kreikkalaista

Aurinkoinen ja tilava paikka parhaimmillaan lounasaikaan. Henkilökuntaa on paljon ja palvelu on välimerellisen ripeää ja huomaavaista. Myös suomalaisilla tarjoilijoilla harvinaista pelisilmää.
Kreikkalaisissa jauhelihapihveissä olisi voinut olla enemmän minttua. Fetakastike oli vaisu. Salaattipöydässä hyvää fetaa ja oliiveja.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 20.03.2015
Arvosana: 0


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit