ruskeakastike

39 arvostelua

Ansiomitalit

Huippuarvostelija: Arvostellut eniten (ylin 5%)

Blogi

Arvostelut (39)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Lyon ranskalaista

Yhdeksän ruokalajin yllätysmenu oli lähes kauttaaltaan erinomainen. Myöskin keittiön terveiset, joita tuli runsaasti, olivat mainioita.

Viinipaketti sen sijaan oli melko vaatimaton verrattuna ruokien tasoon. André Clouet talon samppanijana ei myöskään osu ruuan asettamalle tasolle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.12.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Orient World kiinalaista

Ruoka oli erittäin maukasta, eikä keskivertolaimeaa ulkokiinalaista mössöä. Suosittelen paistettua naudanlihaa ja papuja.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 02.11.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Sheriff Saloon pubiruokaa

Kuivan valmissämpylän välissä täysin piloille paistettu pakastepihvi? !? Ranskalaiset keskinkertaiset ja pilattu ylenpalttisella grillimausteella. Max. Yömättötasoista evästä. Ei mennä toisten. Suosittelen ravintolan henkilökunnalle tutustumisreissua johonkin oikeaan hampurilaisravintolaan esim. Friends&Burgers, Naughty burgers Helsinkissä tai vaikka The Bull Tampereella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.10.2016
Arvosana: -1

Ravintola: Vispilä

Erittäin positiivinen yllätys. Alkuruuaksi nauttimamme sienileivät olivat onnistuneita. Pääruuaksi nautin sorsaa ja seuralaiseni hevosta, molempien lihat olivat juuri sopivasti kypsennettyjä. Myöskin syksyiset lisukkeet olivat erinomaisia. Palvelu oli mielyttävää ja suositusjuomat oivallisia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.10.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Bistro Sinne klassinen, pohjoismainen

Viiden ruokalajin menu. Ruoka oli hyvää ja ylöspano kaunis.
Pääruokana olleessa karitsa-annoksessa kaikki yksittäiset komponentit hyviä mutta kokonaisuus huono. Ensimmäisenä jälkiruokana tullut "pyöriikö puolukka" oli todella hyvä. Palvelu asiallista ja tila kaunis.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.08.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Savoy suomalaista

Harmiksemme pitkään odotettu vierailumme legendaariseen Savoyhin oli melko kova pettymys. Annokset olivat muutamista erinomaisista elementeistä huolimatta epätasapainoisia ja hajanaisia. Viinipaketti, joka sinällään oli tyylikäs, kärsi liian varmoista ja tylsistä valinnoista. Palvelu ja miljöö erinomaiset. Samalla rahalla millä Savoyssa saa neljä ruokalajia viineineen, saa monista muista huippupaikoista 9-12 ruokalajia juomineen. Räikeän ylihinnoiteltu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.06.2016
Arvosana: 0

Ravintola: C ruokaravintola

Suomalaisen fine diningin kärkeä.
Kahdentoista ruokalajin ateria ei pettänyt kertaakaan. Palvelu erinomaisen ystävällistä olematta imelää. Viinipaketti oli todella laadukas ja paritukset onnistuneita. Taso on pysynyt erittäin korkeana ja vuosia. Suosittelen lämpimästi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 108€ Lisätty: 23.02.2016
Arvosana: 1

Ravintola: Passio Keittiö ja Baari moderni eurooppalainen

Kaikki oli periaatteessa hyvää, mutta annoksissa oli aivan liikaa komponentteja. Paria tuntia myöhemmin oli jo vaikeaa palauttaa mieleensä yhtään annosta (5 ruokalajin menu) . Myös viinipaketti oli sekä laadullisesti että parituksiltaan keskinkertainen. 69 € viidestä ruokalajista tällä laadulla on liikaa. Miljöö mielyttävä ja aineksia on vaikka mihin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.02.2016
Arvosana: 0

Ravintola: C ruokaravintola

Muuten loistava kokemus mutta onko ihan pakko viimeistellä ihan jokainen annos pöydässä kaatamalla liemi/kastike lautaselle? Ihan kiva kikka mutta kahdeksannella kerralla alkaa olla toiston makua. Muuten erinomainen palvelu. Viinivalinnat osuvia. Olen käynnyt ennenkin, menen uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 108€ Lisätty: 09.08.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Hotelli Yöpuu Pöllöwaari hotelliravintola

Nautin neljän ruokalajin kausimatkan suositus viineillä. Ruoka oli erinomaista ja viiniparitukset onnistuneita. Ainoa mikä jäi kaivelemaan, oli se että olisi pitänyt ottaa pidempi makumatka...
Maineensa veroinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 68€ Lisätty: 22.07.2015
Arvosana: 1


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit